יש לי בעיה קיבלתי תאריך גיוס לפני חצי שנה, זה היה גיוס לבדיוק לאן שרציתי, אבל היום שלחו לי צו חדש למשהו שאני ממש לא רוצה (בדקתי בתאריכי גיוס שיש פה בפורום), רציתי לדעת אם יש דרך לשנות את זה לפני הגיוס או שרק אחרי הגיוס אני יוכל לשנות את זה...
יש לי בעיה קיבלתי תאריך גיוס לפני חצי שנה, זה היה גיוס לבדיוק לאן שרציתי, אבל היום שלחו לי צו חדש למשהו שאני ממש לא רוצה (בדקתי בתאריכי גיוס שיש פה בפורום), רציתי לדעת אם יש דרך לשנות את זה לפני הגיוס או שרק אחרי הגיוס אני יוכל לשנות את זה...
|
|
גם לי זה קרה מחר אני יורד הופך להם תלישכה אם תלך לאיפה שאתה לא רוצה ותיהיה בטירונות אלוהים לא יעזור לך לצאת צריך לעשות עכשיו תבלאגן
אתה תוכל לעבור עם טופס 55 אולי.. אם הגיוס בקרוב אז אני לא רואה דרך לבטל את זה אלא אם כה ישנו את זה שוב..
אם הגיוס רחוק אז בטח עוד יהיו לך מיונים ושטיות
אם הגיוס חודש הבא אין שום סיכוי...
יש לי עוד חודש וחצי עד הגיוס, אין סיכוי? :/
תשלח פקסים תנסה וזה אבל לא ממש
איזה זין אז נדפקתי אחו******, בגיוס עצמו אני לא יוכל לשנות את זה, יענו כמה ימים אחרי...?
דרך אגב זה משנה אם אני רוצה ללכת לגיוס קרבי במקום משהו פחות קרבי... יענו במקום נ.מ או שיריון אז גולני/גבעתי/נחל?
נערך לאחרונה על ידי Drax; 12-10-2007 בשעה 17:04.
אין דבר כזה פחות קרבי
אבל דווקא להפך בגלל הביקוש הנמוך בנ"מ הם ירצו שתשאר
אני מציע לך אם הפקסים לא עובדים לסרב פינוי
באופן עקרוני,יש הבדל בין אנשים שרוצים לצאת מקרבי לג'וב לסירוב פינוי של אנשים שרוצים לעבור מקרבי לקרבי.
אופן הטיפול והיחס אליהם שונה. אם שובצת לקרבי ואתה מסרב פינוי כדי לעבור ליחידה קרבית אחרת, אתה תהיה כמה ימים בטרום מעצר וקרוב לוודאי שיתנו לך את מבוקשך או באותו מחזור גיוס או שתחתום על דחיית גיוס למחזור הקרבי הבא.
לדעתי, קל יותר לקבל נ"מ, שריון, תותחנים כשאתה מסרב פינוי ולא ההפך כמו שאתה מעוניין. אבל בכל יום גיוס יש אנשים שמסרבים פינוי ולן אם יש מקומות פנויים אתה תקבל מה שרצית.
גם אני מתכוון לסרב פינוי כדי לא להגיע למג"ב.
גם בצבא, כל דבר הוא אפשרי.
לא ניתן להכריח אדם לשרת 3 שנים במקום שהוא לא רוצה. והצבא יודע את זה.