תראו , אני נולדת באוגוסט של 1992 , אני יודע שיש לי עוד זמן לצבא וכל זה ,
אבל נגיד כשאני יסיים את י'ב אז אני יהיה כבר בן 19 אז כאילו כמה חופש יתנו לי לפני הצבא ? שבועיים פחות או יותר ?
תראו , אני נולדת באוגוסט של 1992 , אני יודע שיש לי עוד זמן לצבא וכל זה ,
אבל נגיד כשאני יסיים את י'ב אז אני יהיה כבר בן 19 אז כאילו כמה חופש יתנו לי לפני הצבא ? שבועיים פחות או יותר ?
|
|
אחח שתהיה בריאא חח לך תכין שיעורי בית =]
צ'ונגגג בכל אופן אל תדאג יש לך זמן , יכול להיות לך לפני הגיוס שנה ויכול להוית לך יום , הכל תלוי לאן אתה מתגייס ותאריך גיוס .
חבר שלי שגם מסיים תיכון בגיל 19 אם אני לא טעוה יש לו שבוע חופש..או חודש לא זוכר
סביר להניח שהגיוס שלך יהיה מוקדם אז בערך שבועיים
אני אישית לא לומד כבר שנה והגיוס שלי ביולי אני מקווה ואני מת כבר להתגייס נשבר הזין לא לעשות כלום
לא קריטי בכלל... עם תירוץ טוב ידחו לך אותו.
אבל עד אז אלוהים גדול... תתרכז בדברים אחרים בנתיים.
ישי התותח
יגייסו אותך בראש ובראשונה על פי צרכי הצבא
אתה תקבל תאריך גיוס ויעד גיוס לפי מה שהצבא יחליט לשים אותך, לא לפי איפה שאתה רוצה להיות (אין לך ממש מילה בצבא)
אתה יכול לערער על התאריך גיוס (כמו כל דבר אחר שאתה יכול לערער עליו בצבא, רק שאתה מקבל עליו 0 התייחסות) אבל בדרך כלל לא מתייחסים
תציק ללשכת גיוס ותגיד להם שאתה רוצה להשלים בגרויות ,לדוגמא .. הם כמובן מצידם יגידו "אתה יכול להשלים בגרויות בצבא , על חשבון הצבא ,בזמן הצבא" ובלה בלה.. בשביל להעביר אותך הלאה בשביל שלא יצטרכו להזיז לך תתאריך, ואז הם יעשו עוד עבודה המסכנים בלשכת גיוס
אז תציק להם מדי יום ביומו
או שאל תתגייס בכלל
הכי טוב
יש לך המון זמן...:]
אממ הכל תלוי לאן אתה מתמיין , יש לי חבר שהתגייס יומיים אחרי שסיימנו את הבגרות האחרונה ..
slickskter@gmail.com
פאקקק איזה אוטיסטים מזה אל תתגייס חח חמודים אתם אנשים כמוכם צריך להעיף מהמדינה ואללה סעו מפה מי הביא אותכם בכללל עלאק עוד מישו שאומר אל תתגייס למה מה קרה מזה אל תתגייס תפסיק לזיין תמוח תתגייס אחי אנלא יודע ממש את התשובה סתם במקרה עברתי בנושא הזה וראיתי את התגובה של SUNZ התגובה הזאת מוכיחה שאתה ה-ו-מ-ו אוכל חינם ימניאק אתה גר וחי במדינה הזאת מה קרה חובה שלך להתגייס...