מכירים תקטע הזה , היום בארץ העוני גובר וגובר וגובר,ועם כל התוכניות שיש שמתם לב מה יש הכי הרבה בטלויזיה ?
רק תוכניות אוכל ! צחי בוקששתר בא לכם עם מתכון שהוא הביא מיפן (100 דברים בשביל ארוחה) ואז הוא מגיע לפפריקה עושה לכם שימו פפריקה בנדיבות רבה בנדיבות? הבנאדם שצופה בך,אין לו חצי שקל לחצי לפיתה מה אתה חושב הוא מפעל לייצור פפריקה? לא באמת,תחשבו בהיגיון !שלושה אנשים מסיימים קורס צניחה... הגיע יום פתוח בו ההורים רואים איך הילדים שלהם צונחים. עולים השלושה למטוס ומתכוננים לצניחה. הראשון קופץ, פותח את המצנח ומתחיל לרדת למטה. אמא שלו אומרת: תראו את הבן שלי, כפרה עליו, איך הוא צונח". השני קופץ, פותח את המצנח, וגם אמו משוויצה: "תראו את הבן שלי, איך הוא צונח". השלישי קופץ, מושך בחוט אך המצנח לא נפתח. מושך ברזרבי אך גם הפעם המצנח לא נפתח. אמו שמתבוננת מהצד מתלהבת: "תראו את הבן שלי, עוקף את כולם...
אמא של ילד אחד אמרה לו ללכת למכולת אז הילד אמר לה שאם ישאלו אותו משהו הוא לא ידע איך לענות. אז האמא אמרה כל הזמן תגיד כן. והילד הולך. הלך לחנות פרחים. שואלים אותו רוצה פרח? עונה כן. הולך למכולת. שואלים אותו רוצה שוקולד? עונה כן. הולך לחוג טקואנדו. שואלים אותו רוצה בוקס? עונה כן. חוזר הביתה עם סימן כחול. אומר לאימו"אמא זה לא טוב שאני אומר כן יכסחן לי את הצורה!" אז האמא אומרת תגיד מחר לא. הולך לחנות פרחים. שואלים אותו "רוצה פרח?" עונה לא. הולך למכולת. שואלים אותו "רוצה פרח?" עונה לא. הולך לחוג טקואנדו. שואלים אותו" לא הספיק לך הבוקס מאתמול?" עונה לא
מטוס טס מעל הרי ההימלאיה, עד שצצה תקלה והוא מתחיל לצלול לתוך ההרים. פתאום קמה אחת הנוסעות, קורעת מעליה את החולצה וצועקת: "שמישהו ייתן לי להרגיש אישה בפעם האחרונה!". קם אחד הנוסעים, מוריד במהירות את החולצה שלו ואומר לה: "קחי, תגהצי".
אישה מספרת לבעלה: "תנחש מה קניתי לאמא שלי במתנה ליום ההולדת שלה?" "לא יודע", עונה בעלה בחוסר עניין, "מה קנית לאמא שלך?" "מטאטא חשמלי", היא עונה בשמחה.
"למה", הוא שואל אותה, "כדי שהיא תגיע לכאן מהר יותר?"
מכירים את זה שאתה קם על הבוקר ממהר לביצפר בטירוף שלך! כולך קם על עיוורון הולך לאמבטיה לשטוף פנים אתה בא לשטוף פנים , יוצא לך איזה ג'וק מהחור למטה אתה מחפש אותו שעה להרוג אותו הוא מחרפן אותך משגע אותך,המראה נשברת הכיור מתלכלך והוא חוזר לחור שממנו הוא בא
תהנו ותגיבו :]

ציטוט ההודעה