נתחיל ככה, לפני בערך חודש וחצי הכלבה שלי מתה...היא היתה מסוג דוברמן גזעי היא מתה בגיל 5 חודשים... (תאונה)
עכשיו לעניין אחרי חודש מאז המוות שלה הצלחנו להתגבר על זה בערך ולהשלים עם זה בגלל העובדה שכל מי שמאמץ כלב צריך לקחת אותה בחשבון, הכלב מת בסוף. אני היחיד בכל המשפחה שרוצה לאמץ כלב, אבא שלי אמר לי שהוא יהיה מוכן להביא לי כלב נוסף והכלב היחיד שהוא מסכים לי זה דוברמן כי כולנו התאבנו בגזע, עכשיו השאלה היא האם להביא כלב או כלבה כי אנחנו ממש לא בטוחים. מצד אחד היתה לנו כלבה וכולנו אהבנו אותה והיא היתה פשוט מושלמת היא היתה פעילה מאוד אהבה לשחק והכי חשוב הפגינה כושר שמירה מעולה שכנראה אם זה לא היה קורה היו מאלפים אותה לתקוף פורצים... עכשיו אני לא יודע אם כל הדוברמניות הן כאלו ואני לא כל כך רוצה כלב ממש דומה לה באופי כי זה עדין קשה, מצד שני כמה פעמים נפגשנו עם אחים שלה והם עד גיל שנה בערך מלקקים כל מה שזז ואחרי זה הופכים לרצינים ומפסיקים אבל זאת הבעיה שקשה לשלוט בהם עד הגיל הזה. והנה השאלה שלי על הזכרים ידידה של אבא שלי זאת שבחרה לנו את הכלבה הקודמת אמרה שכשכלב זכר לא מסורס רואה (מריח) נקבה במחזור הוא שוכח הכל ופשוט רץ אליה לבעלי הכלבים האם זה קרה לכם פעם? כי היא אמרה שזה קרה פעם לבול טרייר והוא נשך את הבעלים שלו ברגל המבינים בכלבים יודעים מזה נשיכה של בול טרייר. אני מנסה להסביר לאבא שלי שכל הנקבות באזור מעוקרות גם ככה ואין לנו מה לדאוג ובעלי כלבות לא מוצאים אותם הרבה כשהן במחזור אז יש פחות לדאוג. אבל עדיין יש כמה זכרים שכל הזמן מנסים לריב אחד עם השני ואני מפחד שדוברמן זכר פשוט יהרוג אותם... בנושא הזה אמרתי לאבא שלי שאפשר לאלף שהם לא יריבו וזה אמת, אבל מצד שני כמעט כל הכלבים פה זה נקבות מעוקרות והן גם יריבו...
אני עוד לא החלטתי אבל יש סיכוי שאני יצליח לשכנע את אבא שלי להביא זכר, אה שחכתי לצערי לאבא שלי יש בעיות קשות בגב והוא מפחד לצאת עם זכר יותר מאשר נקבה שלא נזכיר שרק אני ואחי טילנו עם הכלבה שהיתה לי והוא תכנן לטייל איתה כשהיא תיהיה מעולפת אבל לצערי זה לא קרה וכמעט ורק אני הוצאתי אותה, ובעוד 4 שנים בערך אני ילך לצבא ויהיה להורים שלי קשה לטפל בזכר...
אז אני מצטער שחפרתי ותגיבו רק אם קראתם את הכל, מה כדאי לי זכר או נקבה?
ביכיאת אל תגיבו פה ספאמרים...
*פרסמתי את זה בעוד פורום

ציטוט ההודעה