טוב חברה גל לא הכניס את זה לעיתון בגלל שיש לו קטן..
אז נפרסם את זה פה
קבלו את סיקור הבאטלים השבועי שלי
אל תקחו קשה תהערות הכל ביקורת בונה ואתם גם לא חייבים להסכים
טוב אז איזה באטלים היו לנו השבוע בפורום?
חגי יקירנו נתן שני באטלים אחד נגד Boldwin וחגי ניצח שם אם כי היה מאוד מאוד צמוד ועוד אחד נגד yuval מיד נעבור עליהם.
XQL ו FUYA עשו באטל מאוד מאוד נחמד ומאוד מאוד צמוד.
גם FUYA ו Boldwin נפגשו לבאטל ומיד נגיע גם אליהם.
Boldwin vs kinghagai:
Boldwin יקירנו התחיל בדיס עם חרוז פותח "ה".
עכשיו חברה שימו לב זה מוקש בבאטלים, חרוזים כאלה כמו "ה" או "יים" וכו' שהרבה מילים נגמרות בהם נשמעים מאוד גרוע כי הם בדרך כלל לא זורמים וסתם המילים מתערבבות ונתקעות תנסו להתשמש בהם כמה שפחות.
עכשיו אני באופן אישי אוהב את הקטעים האלה של הדיבור הישיר שמי שכותב מדבר אל האחר בדיבור של ציטוט או ציטוט של מישו אחר כביכול מבחוץ אבל יש אנשים שפחות אוהבים את זה.. אם תשימו לב הסגנון הזה מאוד בולט אצל אמינם למשל.
חגי שלנו הביא דיס קצר למדי עכשיו יש זרימה ויש חריזה אבל יש לי שתי הערות קטנות. האחת היא שהשורות האלה מאוד קצרות עדיף להאריך אותם מעט וכאילו לתת יותר נפח לדיס, עוד הערה היא שכל שתי שורות חרוז אחר זה קצת נותן חוסר יציבות בביט אני מעדיף לזרום עוד טיפה על אותה חריזה לפני שמחליפים.
yuval vs kinghagai:
אוקי חגי פה הבית השני שלך היה הרבה יותר טוב מהראשון את השני אהבתי הרבה יותר רואים שיפור שים לב שאתה לא משנה את שיטת החריזה שלך באמצע הביט כי זה תוקע (בית ראשון)
יובל הביא דיס נחמד אבל הוא הלך על החריזה עם הסיומות השולטות בעברית כמו בהערה הקודמת שלי מה שקצת דפק לו...עכשיו פה קטע מאוד חשוב
אני הבאתי פה לפורום מין חוק שאסור להגיב על הבאטל של מי שלפניך כי אנחנו בודקים מי יותר מוכשר ולכן התנאים צריכים להיות שווים כמה שיותר ולא שאחד יוכל לכתוב לגבי הטקסט של השני.
הרוב הסכימו איתי פה אז תקפידו על החוק אלא אם כה אתם מסכמים אחרת בניכם בבאטל.
XQL vs FUYA:
אוקי פויה הביא פה באטל יפה מאוד אין לי מי יודע מה הערות אליו באמת אהבתי אולי שיפור קצת של הזרימה. טיפ שלי אני תמיד שר את זה בראש לראות שזה עובד אם אני מרגיש שאני נתקע אני משפצר
XQL ידידי עוד פעם ההערה עם האותיות בסוף וגם עם התגובה לדיס שלפניך
בעקרון הדיס שלך היה יפה מאוד נהנתי לקרוא היו פאנצ'ים נחמדים ביותר.
כל הכבוד לשניכם נבחרתם לבאטל השבוע.
Boldwin vs fuya:
פויה יקירי העניין של ההחלפת חרוז כל שתי שורות אבל אני לא יודע זה דעה אישית שלי לא יודע אם כל אחד יסכים.
עכשיו ההערה של מר זוזיפה פה לגבי הערת ה"רדוד" בסוף היתה מצוינת.. נתת דיס? על תעיר אליו.. תן לאחרים תהזדמנות להעריך אותך.. אתה סתם מוריד מהערך של עצמך.
Boldwin יקירי תסתכל על הדיס שלך... אין בו חרוזים.. לצערי אתה מבין שדיס צריך לקפצץ בלשון על הביט.. חייב חרוזים אין דרך אחרת
זה לא היפ הופ פה זה באטל תאכלס.
זהו היה שבוע יפה מאוד היו דיסים מאוד נחמדים במשחק ה"המילה" כנסו ותצטרפו.
נתראה שבוע הבא![]()

.
ציטוט ההודעה