אני יודע שיש לי עוד 4 שנים, אבל אני רוצה לדעת..:
אם אני רוצה לשרת ביחידה מובחרת, מאיזה גיל אני צריך להתחיל לעבוד על כושר קרבי? וגם איזה אימונים אני צריך לעשות.. (כמה לרוץ, כפיפות בטן וכו')?
אני יודע שיש לי עוד 4 שנים, אבל אני רוצה לדעת..:
אם אני רוצה לשרת ביחידה מובחרת, מאיזה גיל אני צריך להתחיל לעבוד על כושר קרבי? וגם איזה אימונים אני צריך לעשות.. (כמה לרוץ, כפיפות בטן וכו')?
|
|
זאת שאלה מכשילה במקצת
אני אישית מכיר אחד בשייטת שלא רץ פעם אחת ולא התאמן אבל בכל זאת התקבל
שמע בצבא בונים לך כושר קרבי הם באים בהנחה שאתה בא עם כושר 0
אם בכל זאת אתה רוצה להתחיל להתאמן ולשפר את הסיכויים שלך להתקבל ליחידות מובחרות
אני מציע שבגיל 17 תלך לאחת מהתוכניות של כושר קרבי כמו "אחריי" וכל מיני כאלה...
Take me, touch me, hold me like you mean itMake me come alive
קולעים אל חוט השערה לא מחטיאים !
עוד 3 יום גיוס? מזל טוב..!
אבל אני רוצה לבוא לשם עם כושר טוב.. ולא לצאת איזה פדלעה.. בכל מקרה תודה =]
לא צריך 4 שנים לפתח כושר טוב... כמו שLK אמר כשאתה בא ליום סיירות וגיבושים הם יוצאים מנקודת הנחה שאתה בא עם 0 כושר וזה לא מה שהם בודקים... כמובן שכושר יעזור לך בעיקר מנטלית אבל זה ממש לא תנאי הכרחי.
כושר הצבא יכול לבנות לך... הם מחפשים אופי בעיקר.
בקשר לשאלה שלך מספיק שתתחיל להתאמן כמה חודשים כדי לפתח כושר טוב.
מה שחשוב זה שכשתתחיל להתאמן תקפיד ושיהיה לך משמעת עצמית אחרת זה לא שווה כלום.
ישי התותח
מה שאמרו מעלי הוא הכי נכון. הכושר לא חשוב במקרה הזה אלא מנטליות. ברור שיהיה לך יתרון אם תגיע עם כושר... מה ששכחו להזכיר שלא רק משמעית עצמית זה חשוב אלא גם תזונה! זה מאוד מאוד מאוד כי זה הדבר היחיד שימנע ממך פציעות מיותרות ושברי מאמץ - תאמין לי מניסיון - לא הייתי יכול להתאמן 5 חודשים בגלל שבר מאמץ ( הייתי מתאמן באתלטיקה בערך 3 פעמים בשבוע מגיל 15... ואז אחרי שנה וחצי התחילו לכאוב הרגליים כי רצתי יותר מידי עד אספלט ולא אכלתי נכון במהלך השבוע - וזה גם חשוב לא רק מה שלפני האימון ואחרי).
אם אתה רוצה להתקבל , הגיל הכי טוב להתחיל זה 16... גם תהיה " מבוגר" מספיק כדי להחליט שזה מה שאתה רוצה.
בכל גיבוש \ יום סיירות, אחרי 20 דקות זה כבר הכל בראש, לא משנה אם אתה בכושר או לא בכושר, הם מתזזים אותך ואתה חייב לתת את המסקימום בהכל, אז אם לא תתן את המסקימוםיכול להיות שתשרוד את הגיבוש, אבל אין מצב שתעבור.
בשביל להתקבל ליחידות מובחרות צריך גם לתת את המקסימום בכל סט וגם להאמין בעצמך שאתה מסוגל לעשות כל מה שיגידו לך.
בכושר קרבי בונים אצלך את המנטליות הזאת של להמשיך למרות שקשה,
שהכל בראש, שהצוות עצמו זה מה שחשוב ולא שרק אתה תעבור את המשימה, שלא יעזור להגיע ראשון במשימות צוותיות כשהזמן נמדד לאחרון.
תמיד בכל משימה לחשוב שאתה באמצע קרב ולעשות הכל במקסימום כשאלה של חיים ומוות.
עוד דבר בכושר קרבי שעובדים עליו זה טכינקות, איך לזחול איך לסחוב אלונקה כמו שצריך, איך לסחוב ולמלא שקים, ועוד המון דברים.
אני כבר בערך שנתיים וחצי בכושר קרבי ואני לא מצטער שהתחלתי מוקדם (בתחילת יא', כי שנה לפני זה ההורים לא הרשו). עכשיו אני נחשב לבין החזקים בצוות אם לא בכלל, גם מבחינת נסיום והבנת משימות וגם מהבחינה שאין מצב שאני אוותר לעצמי בשום מצב.
נערך לאחרונה על ידי אריאל הארדקור; 30-11-2007 בשעה 13:37.
אין מדע ק'בוע אני מכיר סוסים שפרשו ביום סיירות כי מנטלית הם אפסים
תתאמן בשבילך ולא בשביל יחידה מובחרת כי אחרת בחיים לא תתאמן כמו שצריך ...
כל היום סיירות מתחיל אחרי שכולם עייפים,נותנים כמה ספרינטים על ההתחלה, אחרי שכולם עייפים זה אותה הרמה של הכושר ורק הכוח רצון משחק..
אני עכשיו התחלתי ללכת ויש לי יום סיירות ביולי..אז אני מאמין שאני יהיה מוכן נפשית ופיזית
הם אמרו לי (מדור סיירות)
שנתיים לפני גיוס בכיתה י'א תלך לאחת הקבוצות הכושר קרבי שיש בארץ ויש הרבה...אני לדוגמא בקבוצת אחריי
אחלה קבוצה בונים לך גם כושר וצורת חשיבה
אבל כל ה"אחרי" וכל אלה, נמצאים במרכז ועוזרים לשמנים שרוצים להיתגייס לקרבי...
לדעתי אני פשוט אמשיך בחדר כושר, וזהו![]()
חדר כושר לא עוזר לך בשיט, אולי רק בקטע של שכיבות שמיכה ובטן, חוץ מזהכלום, הוא לא מפתח לך ריצה (הליכון סתם דופק ברכיים) ולא מנטליות, גם אני חשבתי כמוך עד שהלכתי ליובל עילם
נערך לאחרונה על ידי AnthRax; 02-12-2007 בשעה 13:27.
אני הייתי בכושר קרבי
זה סוס
אם אתה רצה להיות ביחידה מובחרת תתחיל בכיתה יא'-יב'