קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שלום, מישהו פה היה בבחינות לפרוייקט גאמא?
    על ידי Roje בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 16-09-2007, 20:51
  2. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 11-05-2006, 22:27
  3. ישש קיבלנו תוצאות של מבחנים:
    על ידי GuYB בפורום דיבורים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 28-10-2005, 02:02
  4. יש לי 2 מבחנים במתמטיקה באותו יום :|
    על ידי Ch3MiCaL בפורום דיבורים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 09-10-2005, 00:34
  5. תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 23-09-2005, 04:58
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 17

מבחנים לפרוייקט גאמא

ברירת מחדל מבחנים לפרוייקט גאמא

יש פה חברה שקיבלו זימון במקרה? ל2.1 ?

ואם יש מישהו שכבר היה אז תספרו קצת מה יש שם...

ישי התותח

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

נכון אתמול רשמתי ששלחו לי SMS משהו מוזר ממודיעין?
    בקיצור היום קבלתי מכתב בדואר עם מספר וקוד אישי,שאני מועמד לפרוייקט גאמא משהו כזה,אין לי טיפת עניין בזה אני רוצה להיות קרבי,אבל בכל מקרה מלאתי את השאלון ושמרתי אך עדיין לא שלחתי,אם אני מחליט לוותר על זה,יש טעם לשלוח?

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    97

גאמא לא קיבלתי משום מה :\..
    אבל יש לי שחקים ב31.12 בבית השריון בת"א

אז יומיים לפניי... חח
    Morag, תמלא את הטופס אין לך מה להפסיד... לפני כמה חודשים גם אני קיבלתי את המכתב הזה ומילאתי את הטופס למרות שלא עניין אותי אבל סה"כ זה הפרוייקט מחשבים הכי יוקרתי במודיעין ככה שהייתי שמח להתקבל לשם

ישי התותח

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

רגע אבל זה לא יפגע בזה שאני רוצה לשרת בחי"ר?

ציטוט נכתב במקור על ידי Morag צפיה בהודעה
    רגע אבל זה לא יפגע בזה שאני רוצה לשרת בחי"ר?
    זה שתמלא את השאלון? לא... גם אם ישאלו אותך למה מילאתי אז אתה יכול להגיד שרצית להשאיר דלתות פתוחות ולשמור על האופציות שלך. (מה שלא ישאלו)

ישי התותח

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אה סבבה..ידעתי שזה משהו כזה אבל היה לי חשש קל שזה בא על חשבון משהו אחר,תודה אחי..

אוקי אז ככה , אני הייתי במבחנים של גאמא לא מזמן ואני לא ממש יודע מחשבים או תכנות. בהתחלה אתה עובר מבחנים של ידע כללי כמו בכל מבחני המודיעין. המבחנים האלה יחסית קלים לעומת המבחנים של ידע כללי של שחקים . שואלים אותך על אנשים ועל כל מיני מושגים למשל מזה פוסטמורטם (אחרי המוות), מזה עצת אחיטופל - עצה שבאה לפגוע בך וכו'. אחרי זה יש מבחן של שעתיים (!) של שאלות אמריקאיות. במבחן הזה יש לך בחירה בין פרקים ואתה בוחר בנושאים שאתה מכיר ככה שיוצא לך בסוף שענית על 7-8 פרקים של אמריקאי שבכל פרק יש 20 שאלות. השאלות ממש ממש לא קלות ופה לכולם היה קשה. אז אתה בטח אומר אמריקאי מה אפשר להמר. אז זהו שלא- אסור להמר. עונים רק על מה שאתה יודע... כי אחר כך אם אתה עובר ובמקרה הימרת שואלים אותך על זה בראיון האישי ומתחקרים אותך לפי התשובות במבחן. השאלות ממש קשות , ומתוך 140 שאלות ( 7 פרקים שעניתי) , אולי עניתי על 50, אפילו פחות. היו פרקים שעניתי על 2-3 שאלות , והיו כאלה שעניתי על 10.הגשתי את המבחנים אולי אחרי 30 דקות וישבתי בחוץ עם עוד כמה שגם לא הבינו למה בכלל הם הגיעו לשם בלי להגביר מחשבים. המבחנים לא באמת לוקחים שעתיים ואחרי שעה ועשרים וארבע דקות כולם סיימו (כן.. שמתי סטופר והוא נשאר פתוח. רק שתדעו שסטופר מאוד מאוד חשוב למבחנים במודיעין. אולי בגאמא המבחנים לא לחוצים בזמן - אבל בשאר הזמן ממש ממש קצר ולא תמיד ריאלי אז צריך לנצל אותו נכון).
    אחר כך באים המבחנים של התכנות. אם אתה יודע תכנות , המבחנים ממש קלים. בתור אחד שלא למד תכנות בבית ספר ולא הגביר מחשבים , היה לי יחסית קל לפתור 4 מתוך 5 שאלות התכנות בשפת C#. השאלה החמישית הייתה על רקורסיה ולא הצלחתי לפתור אותה כי לא למדתי את זה בחיים. השאלה ה-6 מתייחסת לאלה שלא יודעים תוכנית והיא מתייחסת לאתר מסוים שמעלים אליו סרטונים וכו' ואפשר ליצור בו סרט מכל מידע שנכנס אליו ואתה צריך לרשום מה המערכת צריכה לבדוק , ומה המערכת לדעתך לא צריכה לבדוק, גם זה לא ממש קל. עלה לי באותה רגע שהיא צריכה לבדוק את הפורמט של הקובץ הנכנס והשאר לא זוכר.

מקווה שעזרתי.
    ו-Jacoby אחרי המבחנים בשחקים רשמתי כל מה שזכרתי במחשב אם אתה אני יפרסם את זה.
    נערך לאחרונה על ידי BlindGuardian; 21-12-2007 בשעה 20:12.

משתמש מכור האוואטר של AnthRax
    לייקים
    12
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    מה הדבר הכי חכם שיצא מפה של אישה?-הזין של אינשטיין.

ציטוט נכתב במקור על ידי BlindGuardian צפיה בהודעה
    אוקי אז ככה , אני הייתי במבחנים של גאמא לא מזמן ואני לא ממש יודע מחשבים או תכנות. בהתחלה אתה עובר מבחנים של ידע כללי כמו בכל מבחני המודיעין. המבחנים האלה יחסית קלים לעומת המבחנים של ידע כללי של שחקים . שואלים אותך על אנשים ועל כל מיני מושגים למשל מזה פוסטמורטם (אחרי המוות), מזה עצת אחיטופל - עצה שבאה לפגוע בך וכו'. אחרי זה יש מבחן של שעתיים (!) של שאלות אמריקאיות. במבחן הזה יש לך בחירה בין פרקים ואתה בוחר בנושאים שאתה מכיר ככה שיוצא לך בסוף שענית על 7-8 פרקים של אמריקאי שבכל פרק יש 20 שאלות. השאלות ממש ממש לא קלות ופה לכולם היה קשה. אז אתה בטח אומר אמריקאי מה אפשר להמר. אז זהו שלא- אסור להמר. עונים רק על מה שאתה יודע... כי אחר כך אם אתה עובר ובמקרה הימרת שואלים אותך על זה בראיון האישי ומתחקרים אותך לפי התשובות במבחן. השאלות ממש קשות , ומתוך 140 שאלות ( 7 פרקים שעניתי) , אולי עניתי על 50, אפילו פחות. היו פרקים שעניתי על 2-3 שאלות , והיו כאלה שעניתי על 10.הגשתי את המבחנים אולי אחרי 30 דקות וישבתי בחוץ עם עוד כמה שגם לא הבינו למה בכלל הם הגיעו לשם בלי להגביר מחשבים. המבחנים לא באמת לוקחים שעתיים ואחרי שעה ועשרים וארבע דקות כולם סיימו (כן.. שמתי סטופר והוא נשאר פתוח. רק שתדעו שסטופר מאוד מאוד חשוב למבחנים במודיעין. אולי בגאמא המבחנים לא לחוצים בזמן - אבל בשאר הזמן ממש ממש קצר ולא תמיד ריאלי אז צריך לנצל אותו נכון).
    אחר כך באים המבחנים של התכנות. אם אתה יודע תכנות , המבחנים ממש קלים. בתור אחד שלא למד תכנות בבית ספר ולא הגביר מחשבים , היה לי יחסית קל לפתור 4 מתוך 5 שאלות התכנות בשפת C#. השאלה החמישית הייתה על רקורסיה ולא הצלחתי לפתור אותה כי לא למדתי את זה בחיים. השאלה ה-6 מתייחסת לאלה שלא יודעים תוכנית והיא מתייחסת לאתר מסוים שמעלים אליו סרטונים וכו' ואפשר ליצור בו סרט מכל מידע שנכנס אליו ואתה צריך לרשום מה המערכת צריכה לבדוק , ומה המערכת לדעתך לא צריכה לבדוק, גם זה לא ממש קל. עלה לי באותה רגע שהיא צריכה לבדוק את הפורמט של הקובץ הנכנס והשאר לא זוכר.

מקווה שעזרתי.
    ו-Jacoby אחרי המבחנים בשחקים רשמתי כל מה שזכרתי במחשב אם אתה אני יפרסם את זה.
    אתה אומר שאם אין לי מושג בתכנות עדיף לא לבוא?

אני רק רוצה להוסיף אם אתה רוצה להתקבל לשם, גם מאוד כדי להוריד פרופיל ..

ציטוט נכתב במקור על ידי AnthRax צפיה בהודעה
    אתה אומר שאם אין לי מושג בתכנות עדיף לא לבוא?
    לא , גאמא זו לא יחידה אלא כמה פרוייקטים. יכול להיות שיקחו אותך למשהו בחומרה. היו לא מעט אנשים שענו רק על שאלה אחת במבחן של התכנות שלא דורשת תכנות. מה שאני ממליץ זה למי שלא יודע שפות תכנות אבל יודע את הרעיון בכללי לרשום במילים בקווים כללים מה צריך לעשות.

שלחו לי לגאמא מיליתי שאלון אבל עדיין לא רשום באתר שאישרו\דחו למיון.
    נראה לי יש לי סיכוי טוב לעבור את המיונים הראשונים אבל באיזה שפות מותר? כי אני יודע C++ ופסקל בצורה די טובה ושפות אחרות קצת פחות...

ציטוט נכתב במקור על ידי xxmaorxx צפיה בהודעה
    שלחו לי לגאמא מיליתי שאלון אבל עדיין לא רשום באתר שאישרו\דחו למיון.
    נראה לי יש לי סיכוי טוב לעבור את המיונים הראשונים אבל באיזה שפות מותר? כי אני יודע C++ ופסקל בצורה די טובה ושפות אחרות קצת פחות...
    המיונים נסגרים בסוף ינואר אם אני לא טועה ,אז אם עוד לא קיבלת מכתב תצפה לשיחת טלפון לא נעימה ממספר חסום יום לפני שיגיד לך לבוא למחרת לבית השיריון בתל אביב ב-8:30 ...

הם די מוזרים... לא שלחו מכתב :\ פשוט כתבו באתר שאני מזומן למבחנים (אתר של המודיעין)
    אם לא הייתי נכנס במקרה לא הייתי יודע על זה :\

ישי התותח

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

http://www.iatraf.co.il/showthread.p...90%D7%9E%D7%90

אבי אם אתה צריך עזרה דבר איתי, יש לי ב27 ריאיון לממ"ס והיה לי לאר"מ לפני שבועיים.
    נערך לאחרונה על ידי אור; 22-12-2007 בשעה 17:48.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:25.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,763 | הודעות: 8,206,356 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect