קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [הורדה]נורטון אנטי וירוס 2009
    על ידי The Tuz Guy בפורום תוכנות להורדה
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 28-02-2009, 20:47
  2. [הורדה]נורטון אנטי ווירוס 2008
    על ידי יהונתן בפורום תוכנות להורדה
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 04-08-2008, 10:29
  3. [הורדה] נורטון אנטי וירוס 2008 / norton anti-virus 2008
    על ידי inbar5320078 בפורום תוכנות להורדה
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 29-03-2008, 13:11
  4. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 14-01-2008, 14:01
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

הורדה|נורטון אנטי וירוס 2008

Atraf's VIP האוואטר של עידן אברג'יל
    לייקים
    1
    נקודות
    112
    משפט מחץ
    מי שלא מסתכן לא מרוויח

ברירת מחדל הורדה|נורטון אנטי וירוס 2008

גרסאות 2008 של Norton AntiVirus ו-Internet Security תכלולנה כלי חדש למלחמה בחדירות קוד זדוני מרשת האינטרנט.
    חברת סימנטק חושפת את מהדורות 2008 של מוצרי Norton AntiVirus ו- Internet Security, תוך שהיא מוסיפה להם שכבת הגנה לה היא קוראת "מיירט איומים" (threat interceptor) שמטרתו למנוע הרצה של קוד זדוני לאחר drive-by download (מצב בו קוד זדוני חודר למחשב תוך כדי תהליך הגלישה מבלי שהמשתמש יהיה מודע לכך).
    שתי חבילות התוכנת מיועדות עבור משתמשים פרטיים וחברות קטנות, כאשר חבילת ה-Norton Internet Security מכילה, מלבד תוכנת אנטי-וירוס, גם פיירוול ומנגנונים נוספים למניעת חדירה של איומים אינטרנטיים. מעתה יוכלו שני המוצרים גם לחסום הורדה של קוד זדוני מאתרי אינטרנט אליהם נכנסים משתמשים בעלי מחשבים שאינם מצויידים בעדכוני האבטחה החדשים ביותר.
    "שתי חבילות התוכנת מיועדות עבור משתמשים פרטיים וחברות קטנות, כאשר חבילת ה-Norton Internet Security מכילה, מלבד תוכנת אנטי-וירוס, גם פיירוול ומנגנונים נוספים למניעת חדירה של איומים אינטרנטיים""יש ערוצים רבים בהם ניתן להיפגע מ-drive-by downloads", מציין אד קים, אחראי תחום ניהול מוצר בחטיבת הצרכנות של סימנטק. "גם מאתרים זדוניים המיועדים מראש למטרה זו וגם מאתרים לגיטימיים שנפרצו".
    דוגמא מובהקת היא הפריצה לאתר האינטרנט של המיאמי דולפינס מעט לפני משחק הסופרבול בחורף שעבר, פריצה במסגרתה המבקרים של האתר הותקפו באמצעות קוד זדוני שמטרתו היתה להשתלט על המחשבים שלהם. קים מציין שדפדפני אינטרנט לא מעודכנים אינם האמצעי היחיד עבור מתקפות מסוג זה להחדיר קוד זדוני למחשבים של גולשים תמימים.
    "האקרים מתחילים להתמקד לא רק בדפדפני אינטרנט אלא גם בתוכנות צד שלישי כגון אדובי או QuickTime", הוא אומר. מי שלא דואג להיות מצוייד בכל עדכוני האבטחה החדשים ביותר עלול ליצור פתח בעדו קוד זדוני עלול לחדור".
    טכנולוגיית יירוט האיומים - שזכתה לשם Browser Defender - מתבססת על בחינה של קריאות API שעלולות להיות מנוצלות להחדרה של קוד זדוני, וחסימה שלהן באופן פרו-אקטיבי. קים אומר שברוב המקרים המשתמש יוכל להמשיך לגלוש באתר, אולם במקרים מסוימים עלולה להיווצר האטה בגלישה בזמן שהרכיב החדש חוסם הרצה של קוד חשוד. "באופן כללי, תקבל הודעה די מיידית כאשר אנו מזהים התקפה", מוסיף קים.
    טכנולוגיית יירוט האיומים החדשה אינה כלולה כיום בגרסאות הארגוניות של מוצרי האנטי-וירוס ו- Internet Security של החברה, אולם במקרה של סימנטק ההסטוריה מלמדת שיכולות חדשות שהוצגו במסגרת מוצרים לשוק הפרטי הוספו בדרך כלל גם לגרסאות הארגוניות. החברה לא ציינה האם זהו אכן המצב במקרה של ה-Browser Defender.
    שדרוגי אבטחה נוספים שנכנסו ל-Norton Internet Security 2008 (אולם לא ל- Norton AntiVirus 2008) כוללים אחסון בצורה מוצפנת ומוגנת בסיסמא של מידע רגיש כגון מספרי כרטיס אשראי וכתובות. תחת השם Norton Identity Safe, המאפיין החדש גם מונע מפונקציית המילוי האוטומטי (autofill) למלא טופס מקוון לפני שאמינותו של האתר נבדקה, וכן אמור למנוע ממנגנוני תיעוד הקלדה (keystroke loggers) מלגנוב מידע רגיש.
    סימנטק מוסרת ששיפורים נוספים ב-Norton Internet Security ונורטון אנטי-וירוס כוללים הפחתה של זמן הסריקה של קובצ בגודל 1 ג'יגה-בייט משתי דקות ו-15 שניות בגרסאות 2007 לדקה ו-55 שניות בגרסאות 2008. החברה גם אומרת שהקטינה את גודלה של חבילת ה- Norton Internet Security 2008 מ-15 מגה-בייט ל-10 מגה-בייט בלבד.
    סימנטק גם משחררת גרסת בטא של מוצר בשם Norton Smartphone Security המיועד לפלטפורמות Windows Mobile ו-Symbian, ושאמור לצאת בגרסתו הסופית במהלך החורף.
    מהדורות 2008 של מוצרי האבטחה של סימנטק יפעלו על מערכות חלונות XP המצויידות ב-Service Pack 2 וכן על חלונות ויסטה.

הורדה:
    http://share.idrive.com/driveway/jsp...?id=okqyu21657

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    100

תודה אחייי

יש לי נודnod32
    הכי טובה לדעתי....

ציטוט נכתב במקור על ידי Ys25 צפיה בהודעה
    תודה אחייי

יש לי נודnod32
    הכי טובה לדעתי....

גם לי יש NOD32 אחלה של אנטיוירוס

תודה רבה אחי !!

כל הכבוד על ההשקעה.. D:

משתמש מתקדם האוואטר של yaldaneshama
    לייקים
    1
    נקודות
    1

תודה
    פורסם במקור על ידי ▪•●Sky●•▪
    אחי שמע, את האדם יצרו חייזרים וכתבו תנ''ך ועל פי למדנו את השפה, יש לי הוחכות לזה אחי.
    פורסם במקור על ידי lior_asulin
    אני מFBI וכן תהיה מלחמה
    פורסם במקור על ידי clicker
    בגיל 8 ימים נתנו לי לשתות מלאאא יין השתכרתי ואז חתחו לי אותו בלי ששמתי לב ... אבל אל תדאג אני עוד ינקום

thank

תודה רבה ..

כל הכבוד על ההשקעה !!

משתמש מתקדם האוואטר של blackmamba
    שם פרטי
    חסוי
    לייקים
    0
    נקודות
    0

nod יש לי! חייתית!

Prison Break Watcher!

אין סיסמה לWINRAR
    אחי מה הסיסמה אני מת להתקין!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:50.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,636 | הודעות: 8,173,223 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect