חברים אני מוזמן מחר ב7 בבוקר ליום שדה...עכשיו הבנתי שאם מאחרים זה בעיה..אבל אני גר בבאר שבע ומכון וינגייט זה באזור נתניה,האוטובוס הראשון הוא ב 5 וחצי ולכן אגיע לשם רק אחרי 8...
חברים אני מוזמן מחר ב7 בבוקר ליום שדה...עכשיו הבנתי שאם מאחרים זה בעיה..אבל אני גר בבאר שבע ומכון וינגייט זה באזור נתניה,האוטובוס הראשון הוא ב 5 וחצי ולכן אגיע לשם רק אחרי 8...
|
|
זה בסדר אל תדאג מותץר לאחר
רק אל תגזים ותגיע ב10
תודה...אני יוצא מבאר שבע ב 5 וחצי באוטובוס הראשון ויגיע בערך ב 8 וחצי....
אני מציע שתנסה למצוא מקום לישון בו שהוא קצת יותר קרוב לנתניה... זה מה שאנשים שגרים רחוק בדר"כ עושים.
תראה אם יש לך דודים או מישהו באזור.
יעשו לך קצת פרצופים אבל זה בסדר.
ישי התותח
לי לא עשו שום פרצוף הייתי אמור להיות ב8 והגעתי ב9 וחצי והגיעו עוד מלא אנשים אחריי
אל תדאג
אם יותר נוח לישון אצל מישהו עדיף אבל תעשה מה שנוח
אין לך שום סיבה לדאגה לאחר בחצי שעה שעה זה נורמלי ואפילו לא ירגישו באיחור שלך
אני איחרתי איזה חצי שעה בגיבוש דובדבן והמשיכו להגיע אחריי כי יש המון אנשים
בכל מקרה תעשה מה שנכון לך והמון בהצלחה
אתה יכול לא לדאוג.. גם ב9 ו10 יגיעו אנשים תיהיה רגוע.. בהצלחה
נכון לא יעשו לך כלום.
לרוב אלו שמגיעים ב7 נהנים וסובלים:
סובלים-מסנג'רים אותם להכין את הסנדוויצ'ים(1000 בעע).
נהנים- הם עושים את הבר-אור יחסית מהר ויש להם המון זמן יחסית לנוח אחרי הבר-אור.לעומת זאת המאחרים המגזימים עושים את הבר-אור וישר לעבודה.
בקיצור אם תאחר בחצי שעה שעה זה בהחלט בסדר,מומלץ כמו שאבי אמר לנסות ולמצוא לישון במקום קרוב יותר...אם אתה באמת מורעל תפתח לך אוהל בכניסה לוינגייט חחחחח
שמע אני באתי בדיוק בזמן שזה היה 8 ולפני 10 לא התחלנו כלום אז אין לך מה להיות בלחץ ומוזר חשבתי ימי סירות זה ינואר/יולי..
תודה לכולם..בסוף לא קרה כלום שאחרתי...\:
אנחנו התחלנו היום ב8 וחצי ולא היינו הקבוצה האחרונה
חחחחחחח דווקא שמעתי סיפור מצחיק על מישהו שאיחר... אבל אם לא קרה כלום אני שמח.
מה קיבלת?
ישי התותח
לא הרגשתי טוב (הנסיעות הרגו אותי וגם הקור)....חתכתי בריצות אחרי הקטע עם העטי חפירה....איזה מס' היית boom shankar?
נערך לאחרונה על ידי נתי2נתי; 08-01-2008 בשעה 21:46.