שני העולמות של בוסקילז
עד היום אולי שמעתם עליו בתור אחד האחים במשפחת תאקט. אחרי דואט מצליח עם שלומי שבת, בן טיפוחיו של סאבלימינל מוציא מיקסטייפ חדש בדרך לאלבום בכורה
הראפר בוסקילז יורה את יריית הפתיחה לקריירת הסולו שלו. רגע לפני הסינגל ראשון לקראת אלבום הבכורה "שני עולמות", הוא משיק מיקסטייפ בן שעה שחושף שמונה שירים חדשים מהאלבום. עוד מופיעים במיקסטייפ - שירים נוספים בהם השתתף הראפר עד כה בריליסים של משפחת תאקט (סיון, סאבלימינל וגבריאל באטלר) וגם קטעים אקסקלוסיביים שלא הופיעו מעולם. הקטעים הללו הוקלטו עוד טרם תקופת תקאט, כשבוסקילז היה עדיין גיא בוסקילה, ישראלי לשעבר שחי בלוס אנג'לס וחולם בעברית.
כמו שאתם בטח מבינים, מדובר בעולה חדש, וליתר דיוק בתושב חוזר שחי בארץ עד גיל 5, וחזר רק כעבור 21 שנה. "את סאבלימינל והצל הכרתי בערך שנה לפני 'האור והצל' דרך חבר משותף", הוא מספר, "מדובר בדייויד לוי, חבר ילדות שגדלתי איתו מאז כיתה ב'. הוא הכיר אותם כשהגיע לביקור בארץ. בעקבותם הוא גם עלה לארץ והפך מאוחר יותר ליד ימינו של סאבלימינל. הם הגיעו לבקר אותו בלוס אנג'לס וכך נפגשנו. כתבתי אז היפ-הופ בעברית בשביל הכיף, זה היה בשבילי אתגר כי בסך הכל השפה הראשונה שכתבתי בה הייתה אנגלית, וזו הייתה הזדמנות לתרגל. נתתי להם אז שני שירים שכתבתי והם הבטיחו לחזור אלי במידה ויחליטו לעשות איתם משהו".
כשסאבלימינל אומר - סאבלימינל מקיים. שני השירים המדוברים הם "תני לי" ו-"זזים על הבס", שנכללו מאוחר יותר באלבום "האור והצל". השני מהם הפך ללהיט, כשיצא כסינגל מהאלבום. "קיבלתי מהמשפחה בארץ טלפונים שהסבירו לי עד כמה הלהיט הזה גדול, ובינתיים גם סאבלימינל עצמו ניסה לשכנע אותי לחזור לארץ", הוא מסביר, "העניינים התפתחו ובסופו של דבר הסכמתי. ב-2004 הגעתי לארץ והתמקמתי בראשל"צ".
הסינגל הראשון שבו נחשף בוסקילז היה "טי ניי ניי", שהופיע באוסף תקאט אוסלטארס. שיר נוסף שלו שהופיע גם כן באוסף, היה דואט עם הדס שלו, שהתמודדה לא הרבה זמן לפני כן באמריקן איידול. את השיר הפיק בזמנו הישראלי לשעבר, ג'יי.אר רותם, שחוזר להפיק באלבומו החדש של בוסקילז שיר נוסף בו מתארחת הזמרת האמריקאית ג'ינה לורינג. רותם הוא אחד מהמפיקים המובילים בהיפ-הופ העכשווי, הוא הפיק בעבר לבריטני ספירס, ג'ניפר לופז, דסטניז צ'יילד וריהאנה ("S.O.S"), ורק לאחרונה חבר אל הצל באלבומו המתקרב.
"שני עולמות" יכלול מן הסתם את סינגל הסולו הראשון של בוסקילז, "בליבי", בו הוא מארח את שלומי שבת ("האב הרוחני שלנו"), וגם חידוש לשירו הקלאסי של צביקה פיק "הרקדן האוטומטי" שעשוי לצאת כסינגל הבא (אותו תוכלו לשמוע בלחיצה על התמונה הקטנה משמאל). כחברי אותה משפחה, סאבלימינל, מטרו וגבריאל באטלר יתארחו גם הם באלבום. "האלבום יכלול סאונד מאוד אמריקאי באופיו, ויכלול גם ראפ באנגלית. לא יותר מדי, העברית תהיה דומיננטית הרבה יותר, אבל זה בסך הכל מה שמייחד אותי כמי שחי את רוב חייו בארה"ב", מבטיח בוסקילז, "אחרי שנרגיש שהאדמה רועדת בעקבות המיקסטייפ, נוציא את הסינגל הבא. זה יהיה עוד השנה, ומיד אחר כך יגיע האלבום".
האתר הפרטי של בוסקילז: http://booskills.com/
באתר ניתן לשמוע קטע מהמיקסטייפ ועוד שירים ולצפות בכמה קליפים שלו
כתבה נוספת שפורסמה לאחרונה :
http://www.rap4life.co.il/index.php?option=com_content&t ask=view&id=399&Itemid=10
למי שרוצה את המיקסטייפ שידבר איתי בפרטי

ציטוט ההודעה