לאשלי וה-wwe כרגע נמצאים במשא ומתן על תנאי השחרור של המתאבק מהארגון.
למעשה, ה-wwe כבר חתמו על השחרור של לאשלי, והוא זה שעדיין לא חתם על השחרור מסיבה אחת: בחוזה ארוך הטווח שלו, ישנו סעיף האומר שאם המתאבק יבקש להשתחרר באופן חד צדדי, אסור יהיה לו להתאבק באף ארגון בארצות הברית או קנדה עד מועד פקיעת החוזה שלו עם ה-wwe, בעוד 3 שנים. בנוסף, לאשלי לא יקבל שום פיצוי היות והוא זה שמבקש להשתחרר.
המצב הזה מכניס את לאשלי למילכוד. הוא נחוש בדעתו לעזוב את הארגון אך יישאר מובטל ולא יוכל להתפרנס מהיאבקות בארה"ב אם ייעשה זאת. כמו שפורסם בעבר, לאשלי נפגע מהיחס אליו בזמין תקופת ההחלמה, כעס על השחרור של בת זוגו קריסטל, והיום דווח כי לאשלי היה מאוד לא שמח על התשלום שקיבל עבור הופעתו ברסלמניה 23, שעמד על כ-250 אלף דולר. לאשלי טוען כי הגיע לו הרבה יותר עקב העובדה שהקרב הזה היה אחד המרכזיים ובעצם קרב הנושא של האירוע, בזמן שחלק משתתפי ה-mitb קיבלו שכר גבוה יותר.
ה-wwe מצד שני טוענים שהשכר הוא בהחלט הולם, והמעמד שלאשלי הגיע אליו בזכות הקרב הזה הוא משהו שלא נמדד בכסף.
יחד עם זאת, ב-wwe עושים בדק בית ובוחנים אפשרות של פיטוריו של ג'ון לאורינטיס, סמנכ"ל מחלקת הכשרונות של החברה, שבעצם אמור לשמור על כל הכוכבים במורל גבוה, וזוקפים לרעתו את האווירה הלא נעימה בחדרי ההלבשה בחודשים האחרונים.
קרטיד לפורום אחר*



ציטוט ההודעה




