טוב אז שמעו אני בן 17 כיתה יא' ואני נראה סבבה כזה שרירי וגבוה וחמוד אבל אני הכי הכי לא זורם בארץ אני ממש אדיש כאילו אני יכול לעבור יום שלם ולהגיד אולי 20 מיליםאבל יוצא לי שאני מדבר עם מישהי או מישהו כזה לזרום בשיחה אבל בקטנה וזה רק אחד על אחד כאילו בקבוצות אני אף פעם לא מדבר ואין לי הרבה חברים כי אני לא מדבר פשוט אין לי מה לומר אבל כולם חושבים שאני מקובל ומכיר מלא אנשים אבל לא משנה
יש מישהי בשכבה שלי שהיא חברה הכי טובה של שלושה ידידות טובות שלי בכיתה שלי אז עכשיו הזאת שאני רוצה נקרא לה מיכל(בכאילו).. אז מיכל היא ממש יפה אבל היא הכי ביישנית בארץ והיא גם לא זורמת בכלל
יצא לי כמה פעמים לדבר איתה והיא ממש לא זרמה אבל נראה לי שזה בגלל שהיא לא ממש הרגישה בנוח או שהיא כמוני או משהו לא יודע
אני לא נותן לה נשיקת שלום לפחות עוד לא אני בונה על זה..
אז קיצר היו עוד בנים שרצו אותה כאילו היא יפה לאללה אז אחד אמר לה שהוא אוהב אותה והוא לא הכיר אותה אז היא כמו חילזון נכנסה לקונכייה ולא מדברת איתו והוא מתבייש לדבר איתה.. (ידעתי לא לעשות את זה כי קרה לי ביסודי)
אז אי אפשר להגיד לה איך אני מרגיש כי היא תיבהל.. (גם קרה לי שמישהי אמרה לי שהיא אוהבת אותי אפילו לא ידעתי מי היא עד לפני שהיא אמרה לי ולא ידעתי איך להגיב כאילו הייתי ממש מפגר ואני מתחרט על זה כי היא הייתה חמודה לאללה ואחרי זה היא ניסתה לשכוח אותי לגמרי אבל אני רואה עליה שהיא עוד רוצה אותי חח אבל לא משנה)
אז מה אפשר לעשות?? אין לי הרבה חברים ואלה שהם כן אז הם ממש לא זורמים אז אי אפשר להביא אותה וחברה שלה כזה לערב 2-2 כמו שקראתי במקום אחר והיא גם לא נראה לי השתכרה בחיים שלה ולא נראה לי שאני ישנה את זה
ויכול להיות שהיא מעוניינת בי כי שאני מדבר איתה אז היא מגיבה והיא מחייכת כזה וגם לפעמים בהפסקות יש בינינו מבטים כאלה (קרה לי גם שמישהי אחרת הסתכלה לי בעיניים כל הפסקה ושאלתי חברה שלה אם היא מעוניינת בי והיא אמרה שהיא רוצה מישהו אחר אז זה היה ממש מבלבל...)
קיצרררררררר מה אפשר לעשות? אני מאוהב בה בטירוף למרות שניסיתי לשכוח אותה
אני לא מתבייש לדבר איתה אני פשוט לא יודע לאיזה כיוון היא זורמת אתם מבינים![]()

אבל יוצא לי שאני מדבר עם מישהי או מישהו כזה לזרום בשיחה אבל בקטנה וזה רק אחד על אחד כאילו בקבוצות אני אף פעם לא מדבר ואין לי הרבה חברים כי אני לא מדבר פשוט אין לי מה לומר אבל כולם חושבים שאני מקובל ומכיר מלא אנשים אבל לא משנה
ציטוט ההודעה