JBL: אתן לגופי להחליט.
מתאבק ה-WWE, ג'ון "בראדשו" לייפילד מתראיין ל"בין החבלים", ומדבר על החזרה לזירה, מצבו הבריאותי, הפיוד עם ג'ריקו, רסלמניה ועוד.
מתאבק ה-JBL ,WWE, התראיין אצל המנחה בריאן פריץ בתכניתו "בין החבלים". בין השאר, דברו על החזרה לזירה, ההשתתפות באלימיניישן צ'יימבר של ראו בNWO ועוד...
לייפילד מספר שהוא שמח מאוד שיכל לחזור אחרי שנה וחצי של העדרות עקב בעיות בגב, ושהמנוחה עזרה לו להחלים. "לא חשבתי שאי פעם תהיה לי ההזדמנות לחזור. כשהפסקתי להתאבק, הגב שלי התחיל להחלים מיידית. לבסוף כל הסימפטומים מהפציעות שלי בגב, מהשברים, ועד לפריצות הדיסק, נעלמו. הרגשתי שאני בריא וממש רציתי לחזור, כי ממש לא אהבתי את ההפסקה שלי. הגב שלי כאב כל כך שלא יכולתי להתאמן, לכן השמנתי מאוד ויצאתי מכושר. אני עדיין קצת לא בכושר, אבל במצב הרבה יותר טוב משהייתי. לא רציתי שהזכרון האחרון ממני בזירה יהיה של 'האיש השמן ולא בכושר'. אז ראיתי שיש לי הזדמנות לחזור כשאני עוד צעיר מספיק, זאת הסיבה שחזרתי."
JBL מתאר את הפיוד שלו עם כריס ג'ריקו כ"צנוע", אבל מודה שהוא לא מרוצה לגמרי מהחזרה שלו עד כה. "אני לא בכושר. עברתי את הקרבות בסדר. הראש שלי לא נמצא בזירה עדיין. אני מרגגיש כאילו אני שם רק 60%-70% מנטלית. אז למזלי אני מתמודד נגד מקצוען אמיתי בדמותו של כריס ג'ריקו, שהוא מתאבק מצוין, אז זה כנראה גרם לי להראות יותר טוב ממה שאני באמת. אבל אני מרגיש שאני בדרך הנכונה. כל פעם אני מכניס את הראש שלי יותר למשחק ונכנס לכושר טוב יותר. אני מקווה ליהיות ב100% ברסלמניה. אני משתתף ב-No Way Out בסופ"ש הזה (שעבר) ואני מצפה לזה מאוד.
אני מקווה ליהיות בקרב יחידים ברסלמניה, זה חשוב, אבל זה יוכתב לי לפי התוצאות של NWO ביום ראשון. אני חושב שעד רסלמניה אני אהיה במצב מושלם וטוב יותר ממה שהייתי אי פעם."
חבר ה-APA לשעבר דיבר על המקום שלו בקרב האלימיניישן צ'יימבר ב-NWO.
"לקרבות האלה יש את הסיכוי ליהיות ממש ממש טובים, או את הסיכון ליהיות ממש ממש רעים. אני מוקף בהמון כשרון מצד ראו, אז אני חושב שזה יהיה ממש ממש טוב".
JBL אומר שהוא יתן לבריאות הפיזית שלו לקבוע עד מתי הוא ימשוך את קריירת ההיאבקות שלו. "אני בן 41 ואני עומד לתת לבריאות שלי להוביל. אני לא רואה למה לא יכולות ליהיות לי עוד שתיים-שלוש שנים טובות, אבל אני לא סגור על זה. לא ידעתי לפני הפציעה שאני אצטרך לקחת הפסקה, וארני לא יכול לדעת אם אצטרך לקחת בעתיד. אם יהיו לי בעיות רפואיות, אני אתן לזה להכתיב לי את המהלך הבא, אבל אם לא אני פשוט אראה מה יקרה."
הרבה מתייחסים לבראדשו בתור אחד ההילים המובילים ב-WWE. לייפילד דיבר על האומנות של ליהיות נבל גדול. "לא היו הרבה הילים גדולים, אבל לא היו הרבה בייבי-פייסים גם כן. היו הרבה דמויות, אבל זה קשה מאוד לצאת ולרצות שכולם ישנאו אותך. חברי הטוב רון סימונס אמר את זה מאוד בפשטות כשדיבר על להיות היל, פשוט צריך ליהיות מניאק. אתה צריך ליהיות שנוא על כולם באולם. הרבה אנשים מקבלים רושם כשיש להם קריאות אהדה 'היי, זה עובד', לא, זה לא עובד. אם מישהו מריע לך, אתה לא עושה את העבודה, נקודה. אתה חייב להתגרות. בפעם הראשונה שראיתי מישהו עם מגבת על הצוואר, זה היה על מישהו שנכנס לחדר כושר יום אחד. ולבחור הזה היה ז'קט טריינינט ומגבת עליו. והסתכלתי על אשתי ואמרי 'איזה מפגר'. ואז אמרתי לעצמי, 'יודע מה? זה ממש עצבן אותי כשראיתי את הבחור לבוש ככה', ומאז אני מתלבש ככה לזירה. מבחינתי, אני פשוט לא עושה משהו שמישהו יריע לו. ואני ממש לא מנסה לעשות את זה. אני התאבקתי ביפן ובאירופה ואני יכול להתאבק, אבל זה לא אומר שאני צריך. אז אני לא עושה, או לפחות מנסה לא לעשות שום דבר שאנשים יעודדו"
קרדיט לWWE הישראלי

ציטוט ההודעה