קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בדיחות]מצחיקות כללי
    על ידי OrGeNaL בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 30-03-2008, 14:17
  2. [בדיחות] מצחיקות כללי.
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 26-03-2008, 17:06
  3. [בדיחות]מצחיקות כללי כנסו!
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 18-02-2008, 17:36
  4. [בדיחות] מצחיקות כללי :]
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 24-11-2007, 11:35
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

[בדיחות]מצחיקות כללי

משתמש ותיק האוואטר של OrGeNaL
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אל תבכה בגלל שזה נגמר. חייך בגלל שזה קורה

ברירת מחדל [בדיחות]מצחיקות כללי

יהודי תועה בדרך ביערות אמריקה כשלפתע מתקרב לעברו דוב גדול. כולו מבועת הוא נס על נפשו ומסתתר במערה. הדוב הרודף משיג אותו ונכנס גם כן למערה. האיש לכוד. הוא עוצם עיניים ומתחיל למלמל "שמע ישראל.." כשהוא פוקח את עיניו, הוא נדהם לראות את הדוב מולו עוצם עיניו ומתפלל אף הוא. ""איזה נס זה", צוהל האיש בהקלה, "להיות לכוד על ידי דוב יהודי יחידי בעולם... ניצלתי!!!!!!!! אנחנו משפחה!" הוא נרגע מעט, ואז שומע את הדוב מסיים את תפילתו "...בורא מיני מזונות".

הלכתי לחבר.. בחוץ שלט"זהירות כלב בחצר" כולי נכנס רועד מפוחד.."איזה כלב יצא לי עכשיו?" פתאום אני רואה כלב קטנטן בגודל של זבוב אני אומר לחבר שלי: "למה שמתם את השלט הזה?" הוא אומר לי: "מה השתגעת?אתה יודע כמה פעמים דרכו לי עליו?"

יש בחור שכל פעם שהוא מתחיל עם בחורה אחרי דקה היא נותנת לו כאפה והולכת . יום אחד הבחור הלך לפאב והמלצר שואל אותו: תגיד אחי למה בחור כמוך שניראה טוב יושב לבד? אז הבחור מספר לו שכל פעם שהוא מתחיל עם בחורה אחרי דקה היא נותנת לו כאפה והולכת. אז אמר לו המלצר: "אתה רואה את זאת שנכנסת עכשיו, לך תגיד לה עינייך כחולות כמו הים הכחול." הבחור ניגש לבחורה ואומר לה "עינייך כחולות כמו הים הכחול." הבחורה מתלהבת ואומרת "גם בחור יפה גם רומנטיקן גם חכם, מה אני צריכה יותר?" ואמרה לו להמתין כי היא צריכה לשירותים, אז הבחור מסתכל אל המלצר ושואל אותו מה עוד להגיד לה אז המלצר אומר לו לזרום איתה. הבחורה יוצאת מהשירותים והבחור שואל אותה: "נו אז מה, חירבנת?"

איש אחד הולך לחנות... האיש אמר למוכר:"סליחה יש לכם חשיש?!" המוכר אמר לאיש:"לא" יום אחרי זה... האיש אמר למוכר:"סליחה יש לכם חשיש?!" המוכר אמר לאיש:"לא" יום אחרי זה... האיש אמר למוכר:"סליחה יש לכם חשיש?!" המוכר אמר לאיש:"לא" וכך עבר שבוע... אחרי שבוע אומר בעל החנות לאישתו "האיש הזה כל הזמן מבקש חשיש...!!! בואי נביא לו והוא יעזוב אותנו בשקט...!!!" ככה הגיע יום ראשון... האיש הגיע לחנות... האיש אמר למוכר:"יש לכם חשיש?!" המוכר אמר לאיש:"כן,כן...!!!" האיש אמר למוכר:"משטרה,אתה עצור...!!!"

ילד אחד בוכה בוכה ובוכה ואף אחד אינו מבין למה הוא בוכה. ניגש אליו איש זקן ואומר לו "מה אתה רוצה, תגיד לי אני מבטיח שאני אעשה אותו" הילד: "אתה רואה את המגדל הגבוה הזה? בוא נעלה עליו" הזקן : "למה?" הילד: "אתה כבר תדע " הם עולים עולים עולים ומגיעים לקומה 50. האיש זקן תשוש, בוכה צועק עולים עולים עולים מגיעים לקומה 99 וסוף סוף האיש הזקן אומר "מה רצית ילד? הגענו עד הסוף" הילד: "בוא נצלצל ונברח."

שלוש ערפדים יושבים על ענף... הראשון הולך חוזר כל הפה שלו דם השניים שואלים מהזה מאיפה כל הדם הזה אז הוא אומר להם אתם רואים את הגדר אתם רואים את העמוד אחרי זה יש בית...השני הולך חוזר כל הפנים של דם השנים שואלים מאיפה כל הדם הזה אז הוא אומר להם אתם רואים את הגדר אתם רואים את העמוד אחריו יש בית..השלישי הולך חוזר כל הגוף שלו דם אז הוא מסביר להם אתם רואים את הגדר אתם רואים את העמוד...כי אני לא ראיתי

איש אחד היה מכה את אשתו יום אחד הוא היה צריך מסור חשמלי לעבודה.... הוא אמר לאישתו שתקנה לו ואם לא הוא יהרוג אותה טוב נבהלה האישה והלכה לחפש לו מסור חשמלי היה אותו יום יום גשום ומושלג והכל היה סגור.... טוב היא ראתה רק דוכן אחד פתוח היא נכנסת ושואלת אם יש לו מסור חשמלי אבל בעצם זו הייתה חנות של חיות... טוב המוכר עונה לה לא אבל הוא אומר :" יש לי משהו אחר אם את רוצה.." האישה עונה "כן עדיף לנסות."בקיצר המוכר חוזר עם תוכי שואלת אותו האישה "מה יעזור לי תוכי??" עונה לה המוכר .. "תיכף תראי" הוא צועק לתוכי "תוכי על השולחן מיד".... והתוכי חותך את השולחן ל-4. טוב האישה לוקחת הביתה. חוזר בעלה מהעבודה ושואל: "נו קנית לי מסור חשמלי..??" עונה לו האישה: "לא, אבל קניתי משהו אחר" עונה לה הבעל :"מה???" והיא עונה "תוכי" ישר הבעל מתעצבן ואמר: "מה??? תוכי על הזין שלי!!!!!!"

תהנו ותגיבו :]
    נערך לאחרונה על ידי OrGeNaL; 18-02-2008 בשעה 23:03.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    1
    נקודות
    4
    משפט מחץ
    איש אחד הלך הלך הלך.. בום!! שניצלונים

אחי זה קורעעעעעעעעעעעעעעעע
    חחחחחחחחחחחחחח
    זה הרג אותי
    אני מדפיס את זה... חחחחחחחחחחחח

משתמש מכור האוואטר של MegaFairy
    לייקים
    0
    נקודות
    0

האחרון קורע
    חחחחחחחחחחחח
    Oreta awai tsubasa
    Kimi wa sukoshi
    Aosugiru sora ni tsukareta dake sa
    Mou dareka no tame ja nakute
    Jibun no tame ni waratte ii yo

משתמש משקיע
    שם פרטי
    ים
    לייקים
    0
    נקודות
    113
    משפט מחץ
    /m\ ם.ם /m\

הרביעית והאחרונה גדולות! חחחח

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    30
    משפט מחץ
    פעם בכיתי בשל חוסר נעליים.. עד שראיתי איש בלי רגליים

חחחחח... נו מה חירבנת ?... זה הרג אותי חחחחח.. תודה אחי תמשיך כך

מורחקים
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    שקרן יגיד לך שהוא שקרן, תאמין לו?

יווו מה בטח קרה לאיש בבדיחה האחרונה!

משתמש כבוד
    שם פרטי
    איתוש
    לייקים
    0
    נקודות
    181

האחרונה חמודה

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    8
    משפט מחץ
    אם את למה תדע תוכל ליפתור את כול האיך

בדיחות חמודות ביותר תודה

בעע לא הבנתי תאחרונההה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:21.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,953 | הודעות: 8,173,540 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect