קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בדיחות] מצחיקות כללי.
    על ידי OrGeNaL בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 26-03-2008, 17:06
  2. [בדיחות]מצחיקות כללי
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 21-02-2008, 18:13
  3. [בדיחות]מצחיקות כללי כנסו!
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 18-02-2008, 17:36
  4. [בדיחות] מצחיקות כללי :]
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 24-11-2007, 11:35
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

[בדיחות]מצחיקות כללי

משתמש ותיק האוואטר של OrGeNaL
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אל תבכה בגלל שזה נגמר. חייך בגלל שזה קורה

ברירת מחדל [בדיחות]מצחיקות כללי

איזה אישה אחת הולכת לחנות סקס סטייל ורוצה לקנות משהו נדיר שהיא תהנה מימנו אז בא עלייה המוכר ואומר לה יש לי משהו מיוחד בשבילך צפרדה שכשאת רוצה להונן את משחררת אותו והוא עושה את כל העבודה אבל יש לו הוראות הפעלה את צריכה להתקלחת ליפני לכסות את אצמך בסמיכה אז לשחרר אותו ובסוף הוא אומר לה אם יש בעיה תתקשרי עליי.. טוב ככה האישה הולכת הביתה ועושה את כל מה שהמוכר אמר לה מתקלחת ונכנסת מתחת לסמיכה ומשחררת את הצפרדע ככה איזה שעה ולא קורה כלום אז היא מתקשרת למוכר ואומרת לו שהיא עשתה את כל מה שהוא אמר ולא קרה כלום אז המוכר אמר לה טוב אני בא עלייך לראות מה לא יצא טוב.. קיצר הוא מגיע עלייה ורואה את הצפרדה יושבת ליד המיטה ולא זזה אז הוא טופס אותה ואומר לצפרדע זאת הפעם האחרונה שאני מראה לך איך עושים את זה !

איזה אתיופי וישראלי הולכים לדוג הם מחכים איזה שלוש שעות ולא יוצא להם כלום פתאום הם מרגישים משהו בחקה הם מושכים חזק ופתאום הם רואים דג ענקי אבל הבעיה שהו נתפס בשתיי החקות הם מתחילים לריב מכות רצח וצועקים זה שלייי זה שליי.. פתאום האתיופי אומר יש לי רעיון בוא נעשה התערבות בוא נזיין אחד את השני בתחת ומי שצועק הוא מפסיד את הדג הישראלי חושב ובסוף אני מסכים האתיופי אומר אני ראשון הוא מתחיל לזיין את הישראלי בתחת איזה שעתיים הישראלי מתעפק לא לצעוק ואז האתיופי אומר זהו אני לא יכול יותר... הישראלי אומר לו יאללה עכשיו תורי האתיופי עונה לא עזוב אותי אני בכלל לא רציתי את הדג....

משפחה של ערבים רוצים להתגייר הם באים לרב ואומרים לו רב בבקשה מה אנחנו צריכים לעשות כדי להיות יהודים וואללה הרב חושב לעצמו בסוף עונה להם אתם צריכים לעבור שדה מוקשים.. האמא,האבא והבן מסכימים בקיצור האבא מקפץ לו בין המוקשים עובר בשלום האמא אחריו מקפצת לה ובסוף עוברת הילד מתחיל לקפץ בין המוקשים עולה על מוקש מתפוצץ ומת.. פתאום האבא רואה את האמא בוכה הוא בא עלייה ושואל אותה למה את בוכה האמא עונה לו הילד שלנו נהרג האבא עונה לה נו ו.. הוא סתם ערבי מסריח xD

איזה בן אדם אחד הולך בג'ונגל פתאום תופס אותו שבט אינדיאנים.. בא עליו המנהיג ואומר לו אוגה-בוגה או מוות הבן אדם חושב לעצמו מה מוות אני עדיין צעיר ועונה לו אוגה-בוגה פתאום יוצאים 12 אינדיאנים ענקיים ומזיין אותו בתחת וצועקים אוגה-בוגה אוגה-בוגה הבן אדם יוצא משם פצועה קשה וממשיך ללכת בג'ונגל פתאום תופס אותו עוד שוות אינדיאנים יוצא עליו המנהיג ואומר לו אוגה-בוגה או מוות הבן אדם חושב לעצמו "אני לא יכול למות עכשיו יש לי עוד הרבה זמן לחיות" ועונה לו אוגה-בוגה פתאום יוצאים 12 אינדיאנים ענקיים ומזיין אותו בתחת וצועקים אוגה-בוגה אוגה-בוגה הבן אדם יוצא משם חצי מת וממשיך ללכת בג'ונגל ואז תופס אותו עוד שבט אינדיאנים יוצא עליו המנהיג ואומר לו אוגה-בוגה או מוות הבן אדם חושב לעצמו "כואב לי התחת כבר אני לא יכול יותר" ועונה להם מוות.. ואז המנהיג כזה אם חיוך גדוך מסתכל עליו וקורא לכל השבט ועומדים מסביבו ומתחילים לזיין אותו בתחת וצועקים "אוגה-בוגה עד שתמות" "אוגה בוגה עד שתמות"

תהנו ותגיבו :]

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של CrazyKiller
    שם פרטי
    גבי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!"

נחמד אחי
    תודה!
    בברכה,גבי(CrazyKiller)
    מנהל פורום הומור וצחוקים לשעבר
    It's Now Or Never, I Ain't Gonna
    Live ForEver

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:18.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,953 | הודעות: 8,173,540 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect