קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אני בבעיה רצינית, חבר'ה! 3 מבחנים ביומיים!
    על ידי tough-guy בפורום דיבורים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 07-01-2006, 15:44
  2. תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 01-12-2005, 03:05
  3. ישש קיבלנו תוצאות של מבחנים:
    על ידי GuYB בפורום דיבורים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 28-10-2005, 03:02
  4. יש לי 2 מבחנים במתמטיקה באותו יום :|
    על ידי Ch3MiCaL בפורום דיבורים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 09-10-2005, 01:34
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

מבחנים לתכניתן בממרמ

ברירת מחדל מבחנים לתכניתן בממרמ

שלום לכולם,

השבוע קיבלתי זימון למבחנים לאשכול מקצועות המחשב (מילאתי במנילה תכניתן בממרמ כעדיפות ראשונה)..

ורציתי לקבל קצת אינפורמציה על המבחנים שאני הולך לעבור..ובעיקר לדעת איך אני יכול קצת להתכונן אליהם ועל מה לעבור לפני כן..
    ממש חשוב לי לעבור את המבחנים האלה אז בבקשה אם תוכלו לעזור...

תודה רבה לעוזרים!

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    לייקים
    1
    נקודות
    0

שאלה לי אליך ..
    קיבלת את הזימון למבחנים לאחר שמילאת את המנילה ? או לפני?

משתמש מכור
    שם פרטי
    ג'פטו
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני גם רוצה ללכת מקווה שיעבור בבגרות משו כמו 95... אני אחדד החזקים אני לא עושה כלום בשיעור וחצי מהזמן סתם חולם חחח ואני כל תרגיל שלו הוא בא אליי בפוזות אני במסלול מואץ הוא אומר ההתנהגות שלך לא מתאימה למואץ אני בא אליו עם תוכנית מוכנה מתוקתקת ופועלת(בגאוה) חח הוא אוכל בולבול 7 מטר... חחחחחחח אני מסיים בגרות במדעי המחשב בי"א 5 י"ח ואם אני ארצה אז 10 י"ח י"ג י"ד

אני אישית לא מכיר אבל אני מציע להריץ חיפוש בגוגל.

ישי התותח

קיבלתי את הזימון למבחנים אחרי שמילאתי את המנילה..

משתמש מכור
    שם פרטי
    ג'פטו
    לייקים
    0
    נקודות
    0

כמו שאמרו מעלי - ממר"ם זאת יחידה בחיל תקשוב.
    מה שאתה מכיר כממר"ם ידוע בצבא כ"קורס תכנות בבסמ"ח (בית ספר למקצועות המחשב)".

הקבלה למיונים היא ע"י המנילה, כאשר מי שמקבל הם אנשים בעלי פרופיל עורפי, בנים יחידים ובנות כמובן.
    בעלי פרופיל קרבי צריכים לעבור פרוצדורה ארוכה, וקשה מאוד.
    אפשר גם לעשות י"ג ולהצטרף לקורס בחציו השני.

מי שמקבל את הזימון ליום המיונים, מגיע לבסמ"ח בר"ג, ושם יש מבחן באנלוגיות מילוליות וכמובן המבחן הידוע של "מחשבון קרב", שזה בעצם מבחן שבוחן אותך על שפת תכנות שהצבא "המציא".
    נותנים לך הסבר כללי על ה"שפה" הזאת, ואז 10 תרגילים - הכל על המחשב.

מי שמגיע עם רקע במחשבים, המבחן הזה די קליל עבורו. מי שלא - צריך הרבה לוגיקה כי זה בעצם מה שהם מחפשים.
    מניסיון אני אומר לך שאלה שמגיעים בלי ידע מתקבלים בעיקר לנתמ"מ וכותב לומדה (אותם מיונים...מתמיינים ביום אחד ל-3 התפקידים), אבל כמובן שיש כאלה שמגיעים לתפקיד התוכניתן.

אין צורך בידע בסיסי מכיוון שלפני השירות עושים קד"צ של חצי שנה, שבו בעצם מלמדים אותך כל מה שאתה צריך לדעת, ומתחילים שם מ-0. מי שבא עם ידע, יש לו בערך חודש של חיים יחסית קלים, אחרי חודש בערך כולם מיישרים קו.

המסלול הארוך (חצי שנה קד"צ - 3 סדיר - 2.5 קבע) מראה לך על כמות ההשקעה של הצבא בך, וכמובן כל הידע והניסיון שאתה צובר עוזר לך אח"כ באזרחות יותר מכל תפקיד מחשוב אחר בצבא.

נתמ"מניקים עושים את הקורס אחרי הטירונות, ויש להם שנה קבע.

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

בהצלחה לכולכם..

משתמש מכור
    שם פרטי
    ג'פטו
    לייקים
    0
    נקודות
    0

די להיות ספאמר זה לא מוסיף כבוד אני לא אעביר את זה עכשיו לדרג הגבוה יותר פעם הבאה באן (תראה את זה כאזהרה...)

ציטוט נכתב במקור על ידי HaiDahan צפיה בהודעה

הקבלה למיונים היא ע"י המנילה, כאשר מי שמקבל הם אנשים בעלי פרופיל עורפי, בנים יחידים ובנות כמובן.

מי שמקבל את הזימון ליום המיונים, מגיע לבסמ"ח בר"ג, ושם יש מבחן באנלוגיות מילוליות וכמובן המבחן הידוע של "מחשבון קרב", שזה בעצם מבחן שבוחן אותך על שפת תכנות שהצבא "המציא".

מי שמגיע עם רקע במחשבים, המבחן הזה די קליל עבורו. מי שלא - צריך הרבה לוגיקה כי זה בעצם מה שהם מחפשים.
    מניסיון אני אומר לך שאלה שמגיעים בלי ידע מתקבלים בעיקר לנתמ"מ וכותב לומדה (אותם מיונים...מתמיינים ביום אחד ל-3 התפקידים), אבל כמובן שיש כאלה שמגיעים לתפקיד התוכניתן.

אין צורך בידע בסיסי מכיוון שלפני השירות עושים קד"צ של חצי שנה, שבו בעצם מלמדים אותך כל מה שאתה צריך לדעת, ומתחילים שם מ-0. מי שבא עם ידע, יש לו בערך חודש של חיים יחסית קלים, אחרי חודש בערך כולם מיישרים קו.

המסלול הארוך (חצי שנה קד"צ - 3 סדיר - 2.5 קבע) מראה לך על כמות ההשקעה של הצבא בך, וכמובן כל הידע והניסיון שאתה צובר עוזר לך אח"כ באזרחות יותר מכל תפקיד מחשוב אחר בצבא.

כל הכבוד, מצאת את זה אפשהו או שאתה כתבת?

ולפותח האשכול, אם לא למדת מחשבים ואתה קצת מפחד מהעניין אני ארגיע אותך.
    מחשבים בתיכון בעיקר בא לפתח צורת מחשבה תיכנותית. אם אתה רוצה ללמוד שפת תיכנות זה יכול לקחת לך כמה ימים במקרה הגרוע. נורא קל ללמוד שפות תיכנות החשיבה היא החשובה.
    אם אתה בדר"כ חושב נכון בכל מיני דברים כמו מתמטיקה או פיזיקה אם אתה לומד שדורשים קצת חשיבה אז לא צריכה להיות לך בעיה.

ישי התותח

משתמש מכור
    שם פרטי
    ג'פטו
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תאמת מצאתי אבל טיפלה שיפצתי גם אני רציתי לדעת כי אני הולך לשם גם כן אבל גם החיפוש ארך איזה שעה חחח עברתי דף דף בגוגל עד שמצאתי חומר מתאים... אני גם רוצה ללכת לשםן אני לומד מדעי המחשב 5 יח' מסיים בי"א

יפה כל הכבוד, נראה שגם לך לא צריכה להיות בעיה להתקבל.
    אני רואה שאתה בן 15 אז יש לך עוד זמן עד המנילה וכל זה.

בכל מקרה שיהיה בהצלחה לשניכם.

ישי התותח

משתמש מכור
    שם פרטי
    ג'פטו
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תודה ונ.ב אני כיתה י' אני על גבול ה -16... גם לך בהצלחה בחיים... זוהי לא בעיה להתקבל לשם רק ידע בסיסי צריך ואם יש עוד אז זה מעולה בכלל ואתה עושה שם את כל הקורסים הנחוצים של תיכנות... לומד שם אפילו SQL שזה אם אתה לא יודע מסד הנתונים שאפילו הפורום הזה עובד עליו... ככה שזה פותח מלא אפשרויות... לעבודה בתחום ההיטק...

משתמש כבוד האוואטר של O-MaN1
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    4
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    You've just stepped up to an entirely new playing field. Hope you know the rules of the game.

ציטוט נכתב במקור על ידי HaiDahan צפיה בהודעה

הוא תמצת לך את כל מה שאתה צריך לדעת על זה.
    רק בנוסף למחשבון הקרבי יש עוד "מבחנון" של חצי שעה לכל היותר, שלא קשור למחשבים, נותנים לך משפטים ואתה צריך לבחור מה הפירוש שלהם או איזה מילה עדיף לשבץ במקום שהמילה חסרה בו [אני לא ממש זוכר].
    ד"א, מחשבים בתיכון זה לא דרישה שלהם, מה שכן הידע והצורת חשיבה שמתרגלים אליה כשלומדים שפת תכנות כזאת או אחרת תעזור לך במבחן הזה.
    הבנתי שבקורס עצמו כולם מיישרים קו בערך אחרי חודש לגבי הידע שלהם, כי מלמדים שם בקצב מטורף.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:01.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,590 | הודעות: 8,173,177 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect