חשוב לציין שהראיונות האלה היו של כל אחד בנפרד .
ראיון עם רוב ואן דאם:
ב12 לפברואר, הצטרף אלוף ECW וWWE לשעבר, רוב ואן דאם, למנחים דוק יאנג ולס טאצ'ר בתכנית הרדיו "השבוע בהאבקות".
לס מתחיל את הראיון כשהוא מדבר על איך שרוב פרש לעת עתה מעסקי ההאבקות. RVD אמר שאי אפשר להתאבק בלי ה" אהבה ותשוקה שיחזיקו אותך, והאש הזאת נכבתה אצלי ממזמן. וזה נעשה יותר ויותר גרוע ומאתגר. הרגשתי את הסוף מגיע, פשוט לא יכולתי להחיזק מעמד יותר, הרגשתי את עצמי מדרדר, הרגשתי געגועים הביתה..." לאחר מכן רוב דיבר על העזיבה של הWWE, והדגיש: "אני לא התפטרתי... פשוט סימתי את העבודה שלי... פשוט החלטתי לא לחתום מחדש על חוזה לעוד שנתיים-שלוש של עונש.
ואן דאם דיבר קצת על החיים שלו אחרי הWWE, והדגיש שהבריאות הנפשית שלו חשובה לו במיוחד. לס הזכיר את השיחה של רוב עם שון סטסיאק על קארמה ורוחניות בDVD "שון סטסיאק: נחוש", ורוב השמיך לדבר על החיים בתור מתאבק.
בהמשך ניתנה ההזדמנות למאזינים של התכנית לשאול את רוב שאלות. השאלה הראשונה היתה, אם פול היימן היה מחליט לפתוח ארגון האבקות חדש, האם רוב היה מוכן לעבוד בשבילו? רוב אמר שרק פול היה יכול להחזיר לו את התשוקה האומנותית שכבר חסרה לו הרבה זמן. השאלה הבאה היתה מה בעתם יש לRVD להשיג בעסק?. רוב אמר שהדבר היחידי שנשאר לו זה ליהיות במיין-איבנט של רסלמניה, ולקבל משכורת עצומה. בהמשך שאלו את רוב, מה הזכרונות שלו מלשתף פעולה עם סאבו, ומי היו היריבים האהובים עליו, הנה התשובה שלו:" אני וסאבו השתתפנו בהמון קרבות טובים עם זוגות כמו הגנגסטרס, האלימיניטורס וקורנס וקרופאט, אבל כמה מהקרבות האהובים שלי היו בכלל ביפן, זה היה הרבה יותר תחרותי... למשל התאבקנו נגד אקיאמה ואומורי, וממש נאבקנו כדי להתעלות על הצמד השני, זה היה נהדר..." רוב המשיך ואמר:" זה היה מאוד תחרותי, את רוצה להראות הכי טוב, אתה רוצה להרשים את הקהל, להשרים את הבוסים, ולהרשים את המתאבקים."
ראיון עם קורט אנגל:
קורט אנגל התראיין לכבוד השקת משחק הוידאו החדש של TNA.
כשנשאל אם הוא בטוח ששחקנים יעדיפו את המשחק של TNA על גבי המשחק החדש של WWE, אנגל ענה:
"לא, אני לא בטוח שזה יקרה, אבל אבל בטווח הרחוק אנחנו נמכור יותר מהם. אני חושב שהשחקנים יקנו קודם את המשחק של הWWE, ולאחר מכן יחזרו ויקנו את של TNA ויגידו 'וואו, לא הייתי צריך לקנות את המשחק של WWE'. מה שהולך לקרות זה שאחרי הגל הראשון של הקונים, מי שקנו את המשחק יספרו לחברים שלהם שהוא יותר טוב משל
WWE, וימליצו להם לקנות אותו.
הוא הוסיף ואמר שזה יחק קצת זמן, אבל הם יאכלו את המשחק של הWWE בחיים:
"במשך השבבוע הראשון אני לא חושב שננצח, אבל אחרי חודש אני יודע שננצח במלחמה. זה פשוט יקח קצת זמן כדי שאנשים יבינו שמהשחק שלנו הוא הכי טוב."
כששאלו את קורט למה זה יקח חודש כדי שTNA ינצחו במלחמת המשחקים, קורט ענה:
"זה פשוט שהWWE מנצחים אותנו בקצת ברייטינג, ויש להם יתרון כי יש להם ניסיון"
להזכירכם, המהדורה השבועית של RAW, עושה פי 3 יותר רייטינג מהתכנית של TNA, הלא היא אימפקט
קרטיד ל-WWE הישראלי ..

ציטוט ההודעה