מה אתם חושבים על דור העתיד של הכדורגל העולמי? בן ארפה, בנזמה, בוז'אן,ריאן באבל, דוס סנטוס, פאטו לואיס נאני , אנדרסון , לוקאס פודולסקי, מרסלו ואגוורו אתם חושבים שהם באמת הולכים להיות קאקה, רונאלדיניו, כריסטיאנו רונאלדו, הנרי, רונאלדו ומסי הבאים?
מה אתם חושבים על דור העתיד של הכדורגל העולמי? בן ארפה, בנזמה, בוז'אן,ריאן באבל, דוס סנטוס, פאטו לואיס נאני , אנדרסון , לוקאס פודולסקי, מרסלו ואגוורו אתם חושבים שהם באמת הולכים להיות קאקה, רונאלדיניו, כריסטיאנו רונאלדו, הנרי, רונאלדו ומסי הבאים?
נערך לאחרונה על ידי BaRaKa1898; 03-03-2008 בשעה 13:17. סיבה: הכותרת
|
|
גבר מסי בן 20 עם אני לא טועה עם לא 21 , הם עכשיו שחקנים ויהיו שחקנים ענקים , תוסיף פה את גאגו , סרחיו ראמוס , לואיס נאני , אנדרסון , לוקאס , הייתי רושם גם מרסלו אבל אני מתבייש .
אני מתחנן שגאגו יהיה כמו פירלו וגוטי יש לו הרבה בישולים בזמן האחרון 1 וחצי אתמול עווד כמה , חייבים עוד מישהו כמו פירלו וגוטי בכדורגל העולמי , שיבואו כולם מי שבא ברוך הבא זה עושה רק טוב לכדורגל ובעזרת השם יהיו תותחים אחד אחד אה כן ודרך אגב תחזור על הדברים שאמרת על ריאל אתמול ברסה הוכיחה כמה היא לוזרית , נכון גם לריאל לא חסר לפעמים אבל עדין .
נערך לאחרונה על ידי Caesar Augustus; 02-03-2008 בשעה 21:46.
Siete
שיניתי לך... פעם הבאה תלחץ "ערוך" ואז תוכל גם לערוך את הכותרת לא נורא.
בנזמה כבר מדגדג את השחקנים הגדולים שהזכרת, וכן כל אחד מהם זה דור העתיד שידברו עליהם והם ייזכו בהרבה תארים אין ספק, הם כישרוניים מאוד.
יהיה כיף!
הוספתי את רוב השחקנים שאני רואה שיכול לצאת מהם משהו, מסי לא שם כי הוא כבר הוכיח את עצמו ולגבי סרחיו ראמוס אני לא מאמין שיכול לצאת ממנו משהו הבלוף מתגלה בשיא כיעורו.
ד"א אני חוזר על כל מילה שאמרתי מה שקרה במשחקים רק מחזקים את זה, רעל נצחה מגעיל עם גול ראשון מנבדל והרחקות של רקראטיבו בנדיבות ע"י השופט, שלא נדבר על השער הראשון שהיה מנבדל.
ולגבי בארסה אני גאה בקבוצה שלי הייתי שמח לראות את ההפסד הזה היה כדורגל יפה משתי הצדדים וזאת המטרה של קבוצת כדורגל לשחק יפה ולתת הצגה לצופים לא לשחק כמו הקבוצה המגעילה שלך כדורגל אפור ולשעמם את הצופים. אפילו בהפסד הזה שלנו אתה יכול לקנא כי יש לקבוצה שלנו משהו שאין לקבוצה שלכם ואף פעם לא יהיה לקבוצה שלכם וזה כדורגל יפה.
דבר ראשון אני יגיד לך ככה: כדורגל יפה זה משהו שבן אדם לפי הטעם שלו אומר על קבוצה כלשהי.
והדבר הכי חשוב זה שבחיים אבל בחיים אל תגיד שלריאל מדריד אין כדורגל יפה, ריאל היא אחת הקבוצות לפחות לדעתי שמשחקות היום הכי יפה בעולם ביחד עם רומא וארסנל, כי אני פשוט אוהב את הסגנון, כמובן שלפי הטעם שלי אבל הרבה מאוד מתחברים לכדורגל של ריאל מדריד.
יהיה כיף!
הבאת המון שמות גדולים ושחכת אחד חשוב מאוד - פאטו!
לפי דעתי בנתיים אלה שנראים שהולכים להיות תותחים זה : בוז'אן,אגוארו,בנזמה,נאני
הייתי מוסיף לפה גם את מרסלו וגאגו
נערך לאחרונה על ידי skiper; 03-03-2008 בשעה 15:32.
מתחברים? לתארים שלה הם מתחברים...
ומה יפה בכדורגל של רעל? יריבות התחתית שמולה מציגות יכולת טובות יותר ממנה ומבטלות אותה 99.5% מהגולים שרעל כובשים הם פשוטים מהלכים של הרמה ונגיחה לשער או בעיטות רגילות מתיבת החמש. אין שום דבר מלהיב, יפה העיקר ה-3 נקודות ואליפות הגועל, קבוצה שמשחקת ביכולת כזאת וזוכה באליפות שתיחנק איתה והאוהדים שלה גם כן אם הם נהנים לראות צלחת\גביע מונף למשך כמה שניות מאשר את הקבוצה שלהם משחקת יפה כל העונה כנראה שאלו לא אוהדי כדורגל אלא אוהדי תארים אני לא מקנא באליפות כזאת להפך אני מתבייש בה.
ויש לשער שאתה מתחבר לכדורגל של המנדרילים כי אתה אוהד איטלקי קלאסי (אין הכוונה לאוהד קבוצה מסויימת, יש הרבה קבוצות איטלקיות וגם נבחרת איטליה לפרקים שמשחקות יפה, הכוונה לכדורגל האיטלקי המיושן שיש מאמנים שעדיין משתמשים בו וזהו בונקר ולנצח עם גול אחד שלא משנה איך הוא יגיע [דרך ההבקעה שלו] העיקר לנצח).
ד"א
אולי אתם לא שמים דגש לכדורגל יפה אבל אני אוהד ברצלונה ונבחרת הולנד ויש לי סימפטיה לאייאקס כל הקבוצות האלה (ביחד ובעיקר עם נבחרת ברזיל) שמים כערך עליון את הכדורגל היפה, וזה הטענות שלי כלפי הכדורגל של רעל מדריד אתם יכולים להסכים איתי ואתם יכולים שלא אבל לפחות תבינו ממה זה נובע.
נערך לאחרונה על ידי BaRaKa1898; 03-03-2008 בשעה 15:47.
איך רואים שהוא אוהד ברצלונה כל קבוצה בעולם הייתה רוצה שחקן כמו סרחיו ראמוס ולריאל אין כדורגל יפה אני עכשיו שם איתך כסף שברסה תיפול כמנו שריאל נפלה עם הגלאקטיקוס ולריאל אין כדרוגל יפה לריאל כיום שחקן שאולי הוא בכושר הכי טוב בעולם רוביניו רובן שלאט חוזר לעצמו רוד כרגיל והמלך השנה חזר לימיו הגדולים אז עדיף שתשב בשקט ותחזור לשחק פיפא כי אתה לא מבין כלום בגרוש זה רלוונטי לדבר איתך על הנושא הזה ריאל מדריד אוהד ברצלונה אהה וריאל כיום יותר טובים מברסה וזה מה שבטוח
אגוארו יהיה שחקן ענק, בנזמה ובוז'אן גם. מסי גם די צעיר אז אפשר להכניס אותו גם ברשימה.
שכחת עוד שחקן ענק - דייגו קאפל.
ראמוס לא יהיה כישרון ענק. הוא צריך לשנות הרבה דברים ובמיוחד את ההתנהגות שלו.
לגבי דוס סנטוס, הוא לא מה שעושים ממנו... הוא יהיה שחקן טוב אבל לא ברמות של הגדולים מכולם.
שוב, אי אפשר לדעת... הכל זה לפי מה שרואים עכשיו, לך תדע מה יהיה איתם עוד כמה שנים.
נכון ראמוס לא יהיה כשרון ענק הוא עבר כשרון ענק שמישהו פאקינג יסתום פה פיות אתה המנהל של הפורוםם והיה פעם אחת משהו שאמרת לה שאני לא אובייקטיבי תעשה לי טובה חוץ מדניאל אלבס שלדעתי הוא המגן הכי טוב בעולם ביחד עם מייקון ראמוס אחריהם ובגדול והוא רק בן 21 , ראמוס כבר יותר יעיל מפויול הוא צריך לשפר את ההתנהגות שלו , קצת יותר כדורי גובה וזהו . אה ויש לו את זה הזמן לזה.
Siete