האם לדעתכם במסעדה יקרה יש אוכל טעים?
יכול להיות שהזול הוא היקר,
לפעמים מי שקונה יקר לא מרוצה מהאוכל :\
קרה לכם פעם שהזמנתם משהו ממש יקר ולא אהבתם?
לי כן.. זה היה חריף מדי ולא טעים ועלה די הרבה![]()
האם לדעתכם במסעדה יקרה יש אוכל טעים?
יכול להיות שהזול הוא היקר,
לפעמים מי שקונה יקר לא מרוצה מהאוכל :\
קרה לכם פעם שהזמנתם משהו ממש יקר ולא אהבתם?
לי כן.. זה היה חריף מדי ולא טעים ועלה די הרבה![]()
|
|
בטח...\: תנו לי חומוס באבו-גוש ולא איזה משהו צרפתי במסעדה מוזרה =\
לי זה קרה...
רוב המסעדות היקרות הם "פלצניות"
זאת אומרת יותר מידי מרכיבים באוכל שלפעמים מורידים מהטעם...
והכסף זה או שעולה הרבה לההחזיק עובדים והם קונים מצרכים יקרים או שהם פשוט מתים על כסף שם(:
גבעתי - יחידת סגולה
אף אחד לא מרוצה מאוכל במסעדות ביקרות,
כי כולם חושבים על הכסף שהם יכלו להשקיע במשהו אחר ><
מסעדות יקרות מדגישות על ההגשה של המנות.
יש נחמדות ויש שלא...
כשאתה משלם מחיר גבוה במסעדה זה לא על טעים לא טעים כי גם טוסט יכול להיות מאו טעים..
אתה משלם בעיקר על האוירה, העיצוב, טיב השירות, צורת ההגשה, טריות ואיכות המרכיבים, המבחר הגדול של המנות בתפריט ועוד מלא מרכיבים שיוצרים ביחד חויה מיוחדת מאוד.
הישראלי מאופיין בתכונה כזאת של "לא לצאת פראייר" או "לא לצאת פלצן", ובגלל זה הם תמידד מחפשים את העשירית כוס הריקה.
כשאתה יוצא למסעדה יקרה זאת בדרך כלל חויה שתזכור אותה להרבה זמן (אני מתכוון לאלה שלא מרשים לעצמם ללכת כל יום) ואם תבוא בגישה חיובית יכול מאוד להיות שישאר לך טעם מאות מתוק של הנאה בפה.
ברור שלאכול חומוס או פיצה עם חברים כשאתה בא לשם אחרי בצפר לבוש בצורה יומיומית מריץ צחוקים ומרשה לעצמך להרגיש בבית זאת גם חויה, אבל מסוג שונה.
לא קרה לי שהייתי במסעדה יקרה ולא היה טעים {:
אני יודעת לבחור מסעדות O:
עדיין לא אכלתי ושילמתי יותר מידי לדעתי.וככה אני תמיד אוכל טעים.
בטח..
בדרך כלל במסעדות יוקרה האוכל מעורב עם כל מיני דברים שמבוגרים אוהבים..
לא הרבה בני נוער אוהבים דברים כאלה.
הרבה פעמים נוצר מצב שהזול יותר טעים מהיקר. אך כשהזול רואה שהוא יותר טוב מהיקר, הוא מתייקר![]()
לא חסר...
מסעדות יקרות מתמקדות בעיצוב האוכל שיהיה קטן יפה לעין מעוצב יפה...
כמובן שחשוב שהאוכל יהיה טעים אבל לא תמיד הוא הם עושים אותו בצורה טעימה כמו משו שתילך ותוכל במקום רגיל...
תן לי חומוס טוב כמו בעכו עם פיתה חמה...זה יהיה לי יותר טעים ממסעדה אחת יוקרתית שאני מכיר וזה בטוח!
מה זה בשבילך יקר?
ובמסעדה אתה משלם לא רק על האוכל אלה כמו שנאמר על האווירה.
אתה יכול ללכת לאיזה מסעדה בשוק תקנה לך מנה ב30 שקל ותיהיה מפוצץ אבל זה האווירה אל תצפה מסעדה עם מלצרים מקום ממוזג נעים שקט עם מוזיקה טובה וגם לשלם 30 שקל.