קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] פרדוקס לקראת היום סיירות
    על ידי Avi5414 בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 17-12-2011, 13:15
  2. מה הלאה אחרי היום סיירות?
    על ידי plassimi בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 16-01-2009, 00:38
  3. היי חברים, אני צריכה קצת טיפים לקראת יום סיירות
    על ידי חנצ'וווק בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 11-01-2009, 17:05
  4. תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 04-01-2009, 11:08
  5. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 02-07-2008, 20:55
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 22

כושר לקראת היום סיירות

ברירת מחדל כושר לקראת היום סיירות

שלום, יש לי יום סיירות ביולי והנתונים שלי נכון לעכשיו הם: אלפיים נע בין 7:55-8:10, שכיבות שמיכה עד גובה אגרוף 22-23 (אני יודע שאת זה אני צריך לשפר דחוף) ו-6 מתח (אני יודע שאת זה לא בודקים ביום סיירות) עם כפיפות בטן אין לי בעיה בכלל.
    כדאי להתחיל להתאמן על הדברים הנ"ל+ ספרינטים וזחילות מעכשיו או רק חודשיים לפני היום סיירות?

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של AnthRax
    לייקים
    12
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    מה הדבר הכי חכם שיצא מפה של אישה?-הזין של אינשטיין.

תתאמן מעכשיו למרות שזה לא ממש חשוב, את כל זה ייבדקו לך בבר אור-שזה רק ממין לקבוצות ואין לזה ממש תפקיד חשוב ביום עצמו..
    עם זאת, כדאי לך להתחיל להתאמן כי אם תבוא עם כושר טוב יהיה לך הרבה יותר קל ותשבר מבחינה פיסית מאוחר יותר מהשאר..
    חבר שלי עשה 13 כפיפות בטן (לא כי הוא שמן או לא בכושר פשוט עם הרגליים על הרצפה הוא לא עושה יותר) והוא קיבל מטכל בסוף היום סיירות..אני מתאמן בקבוצת כושר קרבי לקראת זה, גם כי זה מעלה את הסיכויי קבלה ליחידות הטובות יותר וגם הכושר משתפר בצורה משמעותית, בהצלחה.

ככל שתקדים להתאמן ככה תשתפר יותר... השאלה אם יש לך מספיק משמעת עצמית כדי להתחיל מעכשיו.
    בקשר לבר אור אין לך יותר מדי מה לדאוג, זה לא יקבע אם תגיע לאנשהו, זה פשוט נועד כדי להעריך את הכושר שלך ולשבץ אותך בקבוצה.
    בכל מקרה מרפקים הייתי מציע לשפר כי 23 זה באמת מעט.

אני אישית מציע שתתחיל להתאמן מעכשיו בעיקר על ספרינטים, אם אתה יכול אז בחול ים רך (אפילו איזה דיונה אם יש לך באיזור).
    זחילות לא בטוח שיהיה לך ביום סיירות אבל בכל מקרה לא יזיק להתאמן על זה. ואל תיבהל אם בפעם הראשונה שתזחל אתה תהיה איטי מאוד כי זה קשה אבל אתה תשתפר מהר מאוד בזה.

בכל מקרה, היום סיירות בנוי בעיקר על ווינריות ולהגיע ראשון כל הזמן בספרינטים (יש גם בור שבודק איך אתה מתמודד עם משימות).

מציע שתקרא:
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=311137
    וכמובן תקרא מאמרים של אנשים שעברו יום סיירות וכתבו על זה, זה יעזור לך להבין לקראת מה אתה מגיע.

ישי התותח

משתמש משקיע
    לייקים
    6
    נקודות
    69

ליום סיירות אני מציע לך להתמקד בארבע דברים:
    1. כושר
    2. כושר
    3. כושר
    4. שרירי רגליים

המבחן הקשה ביותר ביום הסיירות הוא הריצה במעלה ומורד הדיונה, ככל שהכושר שלך יהיה יותר טוב כך יהיה לך יתרון יותר גדול על האחרים. בדיוק אותו דבר בשקים. צריך לעבוד גם על שרירי הרגליים כי הכל מתבצע בעליה

משתמש כבוד האוואטר של YaBoy
    שם פרטי
    אביאל
    לייקים
    3
    נקודות
    116
    משפט מחץ
    עמי חייה !

ציטוט נכתב במקור על ידי Boom Shankar צפיה בהודעה
    ליום סיירות אני מציע לך להתמקד בארבע דברים:
    1. כושר
    2. כושר
    3. כושר
    4. שרירי רגליים

המבחן הקשה ביותר ביום הסיירות הוא הריצה במעלה ומורד הדיונה, ככל שהכושר שלך יהיה יותר טוב כך יהיה לך יתרון יותר גדול על האחרים. בדיוק אותו דבר בשקים. צריך לעבוד גם על שרירי הרגליים כי הכל מתבצע בעליה
    מה זה לא.. הכושר זה לא הדבר הכי חשוב ביום סיירות אחי , הדבר הכי חשוב זה לבוא עם ראש ועם המון מוטבציה.. המון מוטיבציה.. כושר תמיד יעזור לך.. זה סך הכל..סך הכל.. 3 שעות.. סך הכל! והזמן טס בצורה שתלא מאמין..
    תבוא עם כושר סבבה לא קריטי יותר מדי הקטע של הכושר.. המוטיבציה והכמות רצון שיש לך והראש שאומר לך לא לפרוש ולהגיע כל הזמן ראשון ולשתדל לפחות להיות בין הראשונים וכמה שקשה עם האלונקה בכמה דק' האלו ( זה באמת בדיחה האלונקה ביום סיירות.. זה אול במקרה הכי גרוע 10 דק' ) אז לא לפרוש ולתת את כל מה שיש לך..
    תעבוד על רגליים.. יש לך עוד זמן ליום סיירות הבא.. הוא רק ביולי... יש המון המון המון זמן להשתפר..
    תעבוד על שכיבות שמיכה כי 26 זה לא להיט אבל זה לא מדד לשום דבר..
    ריצות ארוכות תצטרך להגיע בשביל להחשב טוב בין המקומות 1-25
    ותדע טיפ קטן.. שה-2000 שם.. זה 2600.. וזה בדוק
    שיהיה המון בהצלחה גבר

למה כשאני מגיע הביתה בשבת ומנסה להתחיל איתך את אומרת: "אתה מקסים, אתה נחמד, אבל אני לא אשב שבוע, שבועיים, חודש, חודשיים ואחכה לאדון הלוחם שיבוא מסריח, מלוכלך ועייף. ברוך השם אני יפה והאפשרויות פתוחות בפני".

ועוד שבת עברה.

שואל כמה עוד?
    עד מתי?!

אין לך מה לדאוג כל עוד יש רצון ואתה מאמין בעצמך אתה תצליח ביום סיירות. אני הגעתי מקום 13 באלפיים ושכיבות שמיכה כפיפות בטן גם לא משהו ועברתי מטכ"ל...
    האלה שמסתכלים בגיבוש לא מתעסקים איתך בכמה זמן אתה עושה אלפיים הם מחפשים לראות אם אתה שפיץ ורץ ראשון או שקשה לך ואתה בכל זאת סוחב... הבר אור זה רק למיין לקבוצות כי אין להם שום נתונים עלייך ככה שיהיה קבוצות מאוזנות. אם יש לך שאלות אתה מוזמן לפנות אליי בפרטי...

משתמש משקיע
    לייקים
    6
    נקודות
    69

ציטוט נכתב במקור על ידי YaBoy צפיה בהודעה
    מה זה לא.. הכושר זה לא הדבר הכי חשוב ביום סיירות אחי , הדבר הכי חשוב זה לבוא עם ראש ועם המון מוטבציה.. המון מוטיבציה.. כושר תמיד יעזור לך.. זה סך הכל..סך הכל.. 3 שעות.. סך הכל! והזמן טס בצורה שתלא מאמין..
    תבוא עם כושר סבבה לא קריטי יותר מדי הקטע של הכושר.. המוטיבציה והכמות רצון שיש לך והראש שאומר לך לא לפרוש ולהגיע כל הזמן ראשון ולשתדל לפחות להיות בין הראשונים וכמה שקשה עם האלונקה בכמה דק' האלו ( זה באמת בדיחה האלונקה ביום סיירות.. זה אול במקרה הכי גרוע 10 דק' ) אז לא לפרוש ולתת את כל מה שיש לך..
    תעבוד על רגליים.. יש לך עוד זמן ליום סיירות הבא.. הוא רק ביולי... יש המון המון המון זמן להשתפר..
    תעבוד על שכיבות שמיכה כי 26 זה לא להיט אבל זה לא מדד לשום דבר..
    ריצות ארוכות תצטרך להגיע בשביל להחשב טוב בין המקומות 1-25
    ותדע טיפ קטן.. שה-2000 שם.. זה 2600.. וזה בדוק
    שיהיה המון בהצלחה גבר

אם לא יהיה לו כושר אתה יכול לשכוח מזה שהוא יגיע לאלונקה לא משנה כמה הוא ירצה. פיזית הוא לא יהיה מסוגל.
    חוצמזה הכושר הוא גם מדד מצויין למוטיבציה, מי שיש לי כושר טוב זה אומר שחשוב לו לעבור ויש לו כוח רצון והוא התאמן.
    מי שאין לו זה אומר בדיוק ההפך.

שם פרטי
    אביאל
    לייקים
    3
    נקודות
    116
    משפט מחץ
    עמי חייה !

ציטוט נכתב במקור על ידי Boom Shankar צפיה בהודעה
    אם לא יהיה לו כושר אתה יכול לשכוח מזה שהוא יגיע לאלונקה לא משנה כמה הוא ירצה. פיזית הוא לא יהיה מסוגל.
    חוצמזה הכושר הוא גם מדד מצויין למוטיבציה, מי שיש לי כושר טוב זה אומר שחשוב לו לעבור ויש לו כוח רצון והוא התאמן.
    מי שאין לו זה אומר בדיוק ההפך.
    אני לא אמרתי לו שיבוא בלי כושר, ההפך רשמתי שכושר זה תמיד דבר טב ועוזר , אבל שלא יסתמך רק על הכושר שלו כי הכושר שלו ייגמר אחרי כמה ספרינטים..

למה כשאני מגיע הביתה בשבת ומנסה להתחיל איתך את אומרת: "אתה מקסים, אתה נחמד, אבל אני לא אשב שבוע, שבועיים, חודש, חודשיים ואחכה לאדון הלוחם שיבוא מסריח, מלוכלך ועייף. ברוך השם אני יפה והאפשרויות פתוחות בפני".

ועוד שבת עברה.

שואל כמה עוד?
    עד מתי?!

ציטוט נכתב במקור על ידי YaBoy צפיה בהודעה
    אני לא אמרתי לו שיבוא בלי כושר, ההפך רשמתי שכושר זה תמיד דבר טב ועוזר , אבל שלא יסתמך רק על הכושר שלו כי הכושר שלו ייגמר אחרי כמה ספרינטים..
    בידיוק וזה מה שאנשים לא מבינים. אחרי כמה ספרינטים כולם כבר מותשים . אחרי הכול זה חול ים. לא משנה כמה כושר יש לך , מה שמכריע בסוף ביום סיירות ובכל האקטים האלה זה המוטיביציה , הכוח רצון והעובדה שאתה יודע שאתה לא מספיק ולא מוותר ולאו דווקא הכושר.

שם פרטי
    אביאל
    לייקים
    3
    נקודות
    116
    משפט מחץ
    עמי חייה !

ציטוט נכתב במקור על ידי BlindGuardian צפיה בהודעה
    בידיוק וזה מה שאנשים לא מבינים. אחרי כמה ספרינטים כולם כבר מותשים . אחרי הכול זה חול ים. לא משנה כמה כושר יש לך , מה שמכריע בסוף ביום סיירות ובכל האקטים האלה זה המוטיביציה , הכוח רצון והעובדה שאתה יודע שאתה לא מספיק ולא מוותר ולאו דווקא הכושר.
    שוב - הכושר תמיד יעזור לך וייתן לך עזרה בשביל מה שבאמת דרוש.. אבל הוא לא זה שבאמת יביא אותך לאיפה שאתה רוצה להגיע ולמקסימום שלך.. ממש לא.. מה שיביא אותך לשם זה הכמות מוטיבציה שאתה בא איתה לשם.. וכמה שאתה רוצה על זה ושתלחם ותתן מעל ומעבר שיש לך..

ויפה אמרת חבר :- )

ועוד שבת עברה.

שואל כמה עוד?
    עד מתי?!

משתמש משקיע האוואטר של Avior
    לייקים
    0
    נקודות
    1,050
    משפט מחץ
    אני סחי שפיץ ;]

שמע אני אומר שבור לעצמך כיסא על הגב...תזכור את הכאב ותתאמן על כאב יותר גדול מזה
    ביום סיירות ובכלל מיונים פיזיים אחרים לא משנה כמה כושר יש לך עושים את זה בחול רק או קשה זה כבר משהו אחר
    אבל אחרי כמה תיזוזים וספרינטים כולם באותו מצב מה שהכי חשוב תדע תמיד לעבוד עם צוות כשיש משימות אישיות תדאג לעצמך אבל כשאומרים משימות קבוצתיות תמיד תביא איתך עוד שתיים ואני ממליץ להתאמן בים כי ככה כשאתה מגיע ליום סיירות אם זה על חול אתה כבר מכיר את השטח פחות או יותר ואם זה על כביש או משהו אז יהיה לך יותר קל

ציטוט נכתב במקור על ידי Avior Dvora צפיה בהודעה
    שמע אני אומר שבור לעצמך כיסא על הגב...תזכור את הכאב ותתאמן על כאב יותר גדול מזה
    ביום סיירות ובכלל מיונים פיזיים אחרים לא משנה כמה כושר יש לך עושים את זה בחול רק או קשה זה כבר משהו אחר
    אבל אחרי כמה תיזוזים וספרינטים כולם באותו מצב מה שהכי חשוב תדע תמיד לעבוד עם צוות כשיש משימות אישיות תדאג לעצמך אבל כשאומרים משימות קבוצתיות תמיד תביא איתך עוד שתיים ואני ממליץ להתאמן בים כי ככה כשאתה מגיע ליום סיירות אם זה על חול אתה כבר מכיר את השטח פחות או יותר ואם זה על כביש או משהו אז יהיה לך יותר קל
    אתה באמת מסטול. יום סיירות זה אדם לאדם זאב. גיבושים לעומת זאת , בהם צריך עבודת צוות.

משתמש מכור
    לייקים
    6
    נקודות
    0

יש באתר של מז"י תוכנית אימונים שמותאמת לפי תוצאות בר אור אאל"ט.
    תכנס ותתחיל לעבוד לפי התוכנית.

מציע לעבוד, להתאמן ולשפר את הכושר גם למי שמגיע לגדודים כי בינינו גיבוש כזה או אחר זה משחק ילדים יחסית לטירונות חי"ר רגילה..

גם בטירונות זוחלים על זמן ודיר באלק תאחרו לזמן כי זה זמן של הסמל ואף אחד לא רוצה לאחר לסמל.
    מד"סים גם יש בטירונות ואם אתם לא רוצים להיות מהחבר'ה האחרונים שמקיאים תוך כדי ריצה רק בגלל שהם לא בכושר בכלל.
    גם באימונים ותרגילים רצים עם משקלים בדיונות- ותוסיפו לזה תרגיל רטוב (ירי). תאמינו לי שאתם רוצים להתרכז בתרגיל ולא בלהסדיר את הנשימה או בשריר שנתפס לכם.

תאמינו לי אני למדתי את כל זה על עצמי- גם אני אמרתי ווואלה לא צריך כושר מספיק מוטיבציה.
    חרטא בים כושר בא יחד עם מוטיבציה.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    913
    משפט מחץ
    Karma Police

ליום סיירות הגעתי בלי כושר בכלל סיימתי נראה לי לפני אחרון ב-2000 ובכל זאת קיבלתי חובלים כי לא ויתרתי עד הסוף. מי שרוצה מטכ"ל או שייטת צריך להגיע בכושר ולא רק עם מנטליות חזקה.

כמו שאלון אמר מעליי לטירונות חי"ר צריך כושר, אני גם לטירונות הגעתי בלי כושר אבל יש סרגל ולאט לאט אתה משתפר עד שרצים מד"סים של 7 ק"מ או ריצות עם וסטים, מסתערים על גבעות ויורים בקיצור כושר קרבי שמתפתח לאט לאט.

משתמש מכור
    לייקים
    6
    נקודות
    0

שוב אני אומר הברירה היא האם לאכול חרא במד"סים ובאימונים או לעשות את המד"סים ובקושי להתאמץ (הבדל שמשפיע עליך בתפקוד של יום ויום למחרת הפעילות).
    נערך לאחרונה על ידי Alon; 13-06-2011 בשעה 23:22.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:50.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,756 | הודעות: 8,199,349 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect