שמעו יש לי ידידה שאני דלוק עליה פחד וגם היא עליי עכשיו לא בעייה לי להיות חבר שלה כי חברים שלי אמרו לי שהיא רוצה אותי וגם אני רוצה אותה עכשיו הבעיה זה שאני פוחד... לא יודע יש לי קצת חשש כי אני עוד לא התנשקתי ואני רוצה ממש אבל הפחד שלי מונע ממני כי אני לא יודע מה לעשות איך לעשות ואני רוצה שהכל יהיה מושלם מה לעשות אנשים?
ואל תגידו לי פשוט תזרום כי אני פוחד אני לא יודע מה יהיה ואני רוצה שזה יהיה טוב כמו שצריך...!!

ציטוט ההודעה

" ואז היא תחייך.. או שהיא תגיד באמת אתה לא מבין כמה זמן רציתי לשמוע את זה ממך.. ואז.. אז הגיע הרגע הגדול.. תנשך לה רכות את תנוך האוזן ותגיד לה "את הייצור הכי יפה שפגשתי בחיים" ואז היא שוב פעם תגיב לך משו בסגנון כמו מקודם.. ואז עזוב לה את האוזן אל תנשך חזק מידי ממש בקטנה בקטנה בקטנה תתנהג אליה כאילו הייתה אגרטל העשוי מקריסטל זה מושך אותן אני אומר לך לאחר מכן תטייל לאורך כל הלחי שמאל שלה ועד לשפתיים ופה.. פה תתרחק קצת כדאי מאוד לא להפתיע אותה עם הנשיקה היא יכולה לסגת.. מה שתעשה תטייל לאורך כל הלחי ואז תתרחק טיפה לפני שאתה מגיע לקצה השפה פה תסתכל לה עיניים ותגיד שהיא הדבר שהכי היית רוצה בעולם לצידו.. שתיהי איתך.. ואז תתקרב טיפה טיפה טיפה טיפה ותשהה.. כאילו תישאר באותו מקום מצח למצח באלכסון אף משפשף אף באלכסון ואז תן לה להתקרב אליך וזה מה שהיא תעשה [בדוק העיניין תראה הי'ץ מומלץ מאוד לטינייג'רס.. ] ואז תנשק אותה רכות תתאמן על דובי אני לא צוחק זה כמעט אותו דבר.. ואז אחרי כמה נשיקות תלטף לה את העורף ואת הגב בתנועות חינניות זוכר איפה הידיים שלך נכון?.. אתה עדיין איתי נכון.? יופי.. אז תשתמש בידיים תלטף לה את השיער עכשיו אחרי שליטפת ואתה באמצע לנשק תעבור עם יד שמאל [זאתי שבעורף] לכיוון לחי שמאל ותלטף לה את הלחי שמאל ואז תפרוש את כל האצבעות שלך זה מזה סקסי אני מבטיח לאחר כמה דקות שחרר אותה מהנשיקה שחרר שחרר תגיד לה מילים יפות בעדינות...
}