נכתב במקור על ידי
snopkin
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חח הוא לקח את הקטע עם המייפל והכוס קרח ברצינות XDDDDDD שיוו דיי אני מת פההה
אחד האשכולות המצחיקים שראיתי בזמן האחרוןןןן
....חחח זהו נרגעתיי...
אוקיי תראה,יש'ך ידידות ? תתאמן עליהן,ואני לא מדבר על לנסות לנשק אותן ,זה לא ילך,אני מדבר על לקחת ידידה הצידה,בהפסקה בבצפר לך לידידה,עדיף לא הכי קרובה שלך,תדברו קצת ותמציא תירוץ לקחת אותה הצידה (שתבין,אתם בהפסקה,זה מקום פתוח אין שום סיבה לקחת אותה הצידה,ככה שאם אתה מצליח את זה,לקחת מישהי הצידה במסיבה יהיה קלי קלות).
ואיך מתחרמנים.. ? תגיד לה כמה היא יפה כמה שהיא עושה לך את זה,עדיף לא להגזים עד כדי כך,אם אתם יושבים תשחק לה בשיער ובידיים ותתנשקו
אם אתם עומדים תנסה כמה שיותר להתקרב אליה ולגעת בה פה ושם (לגעת לה בכתף כשאתה צוחק,סתם לדבר ולהתחיל לשחק לה ביד,כל מיני דברים קטנים כאלה,תנסה שיבוא בטבעיות).
אחר כך אתה פשוט בא ואומר "רציתי שתדעי שאת נורא מוצאת חן בעיניי" כשאתה מסתכל לה בעיניים...מחכה טיפה לתגובה..כשהיא עונה אתה לא נותן לה לענות ונותן לה נשיקה ברגע שהיא פותחת את הפה ! (אלא אם כן היא דוחה אותך ,אבל אם עשיתה פה מה שאמרתי אני לא רואה למה שזה יקרה..).
פירטתי כמה שאני יכול ותזכור שזה בגדר דוגמא ! כי רציתה כמה שיותר פירוט,אני מאמין שזה צריך לבוא בספונטניות,אבל תנסה כמה פעמים ואחרי זה זה יבוא לך הכי טבעי בעולם