בן 16
רקע:
יום שישי הלכתי לטיילת עם חברים וידידות שהביאו חברות שלהן, קיצור דיברנו וזה ואיך שהוא הגעתי למצב שאחת מהן (חמודה, נראת ממש טוב) שוכבת עלי על שפת הים, אנחנו לבד וסתם דיברנו על שטויות. קיצור כמו מפגר לא הבנתי שהיא קצת דלוקה עלי/ מנסה להתחיל איתי או מה שלא תרצו לרשום ולכן לא עשיתי כלום. אחרי זה חברים שלי אמרו לי שהיא דלוקה עלי והרגשתי ממש מפגר ונדלקתי עליה.
יום שבת היא פתאום מוסיפה אותי למסנגר והתחלנו לדבר, אבל הבעיה שלי היא שכל מי שאני מדבר איתה במסנגר נהפכת לידידה טובה שלי וממנה אני רוצה חברה לא ידידה אז אני לא יודע איך לדבר, מה לרשום ואיך להתנהג..
הזמנתי אותה שוב לים יום שישי והיא הסכימה, אבל נראה לי שהיא הזמינה את אחותה התאומה (חלום של כל גבר פה) ואולי אפילו עוד בנות ובנים.
הבעיה/הסיבוך:
חבר שלי כמו דפוק שאל אותה אם היא דלוקה עלי כי היא נשכבה עלי וזה היה ממש נראה ככה והיא ענתה לו שלא לא דלוקה עלי, אבל שאני חמוד ושאני נראה כמו מישהו שכיף להתחרמן איתו (סימן רע נראה לי אם אני רוצה אותה כחברה ולא כיזיזה). עוד בעיה היא שהיא כל הזמן מסניפה אותו ומריחה לו את הבושם וזה בתאכלס למה שלא שמתי לב שהיא דלוקה עלי (לפי מה שאותו חבר אמר לי). ולפי חבר שלי היא מדברת עלי ממש הרבה איתו במסנגר שאומר שהיא מתעניינת בי.
עכשיו בקשר למסנגר, מה אני אמור לעשות כדי שתדלק עלי עוד יותר ושלא תהפוך לידידה שלי? מה לרשום? על איזה נושאים לדבר? כמה זמן (לפי מה שהבנתי מחברים מתי שהשיחה הכי מעניינת להגיד לה שאני חייב ללכת. להשאיר טעם לעוד)? אני לשלוח לה הודעה ראשון או לחכות שהיא תשלח לי? איך להתנהג אליה? וכל מה שאתם יכולים ליעץ לי
קצת עלי: כיתה י"א,בלונדיני, עיניים ירוקות, שרירי, דיי רזה (רואים אצלי 6 ריבועים אבל יש לי עוד 3-5 קילו כדי שירא אותם ממש טוב), גובה ממוצע, שובניסט (רק ליד בנות כי הן אוהבות את זה), מצחיק, חכם (נראה לי), ביישן ליד בנות (היא אמרה שלא רואים)
קצת עליה: כיתה י, נחמדה, נראת טוב, היא שאלה אותי כמה חברות היו לי אז עניתי ואז שאלתי כמה לה והיא אמרה שאחד והיא רוצה להיפרד ממנו היא רק לא יודעת איך (כן, לצערי זה אומר שיש לה חבר, נראה לי היא אמרה לי שהיא נפרדת ממנו יום ראשון (אתמול), ואז ישר החליפה נושא), וזהו מכיר אותה רק יום אחד.
כמה שאלות אחרונות: נגיד זה קורה שוב שהיא שוכבת עלי לבד ואנחנו מדברים וזה, ואני אוגר את הביצים שלי ומחליט לנשק אותה? לתת לה קטנה על הפה או לצרפת אותה? כי כמו שרשמתי היה לה חבר אחד ולא להרבה זמן ולא יודע עם היא מנוסה לזה. ואתם אומרים לחכות קצת זמן כי היא רק נפרדה מחבר שלה או ישר לגשת לעניין?
לכל אלה שקראו עד הסוף תודה וסליחה על החפירה, אם יש לכם ניסיון ואתם יודעים מה לעשות בבקשה תיעצו ליתודה

.
, אבל שאני חמוד ושאני נראה כמו מישהו שכיף להתחרמן איתו (סימן רע נראה לי אם אני רוצה אותה כחברה ולא כיזיזה). עוד בעיה היא שהיא כל הזמן מסניפה אותו ומריחה לו את הבושם וזה בתאכלס למה שלא שמתי לב שהיא דלוקה עלי (לפי מה שאותו חבר אמר לי). ולפי חבר שלי היא מדברת עלי ממש הרבה איתו במסנגר שאומר שהיא מתעניינת בי.
תודה
ציטוט ההודעה