אמא נמצאת במטבח .
בסלון, משחק נחום בן השמונה ברכבת החשמלית החדשה שלו .
היא שומעת את הרכבת עוצרת ואת נחום קורא בקול :
"יאללה, כל הנוסעים המזורגגים מתבקשים להזדיין קיבינימט מהרכבת, כי זאת התחנה האחרונה , אז תזיזו את התחת, בני זונות !".
האמא המזועזעת , ממהרת לסלון ואומרת:
"נחום ! איך אתה מדבר ? אני לא מוכנה לשמוע את השפה הזאת כאן בבית . עכשיו , תיכנס לחדר שלך לשעתיים ותחשוב על מה שעשית . זאת הפעם האחרונה שאתה מנבל את הפה " .
לאחר שעתיים , נחום חוזר לשחק ברכבת בסלון .
האמא, שומעת שוב את הרכבת עוצרת ואת נחום מכריז:
"תחנה אחרונה! כל הנוסעים מתבקשים לא לשכוח לקחת את החפצים השייכים להם .
הנהלת הרכבת, מודה לכם על שבחרתם לנסוע איתנו , ואנו מקווים לראותכם שוב בקו שלנו ומאחלים לכולכם יום נעים . אלה מכם שחטפו עצבים בגלל האיחור בן השעתיים, יכולים לפנות לשרמוטה שבמטבח".
-----------------------------------
שוטר עצר בלונדינית שנהגה בשברולט אדום, השוטר ניגש אליה ואומר "תראי לי בבקשה את הרשיון שלך"
הבלונדינית עונה "מה זה רשיון?"
השוטר אומר לה "זה כזה דף שרשומים בו הפרטים שלך ויש בו תמונה שלך"
הבלונדינית שואלת "ואיפה אני יכולה למצוא אותו?
השוטר אומר "נו תחפשי במכונית במגירה"
הבלונדינית אומרת "אבל במגירה רק התיק שלי נמצא"
אז השוטר אומר "אז תחפשי בתיק שלך"
הבלונדינית מחפשת מחפשת ואז מוציאה את הרשיון ושואלת "זה זה?"
השוטר מסתכל ואומר "כן, עכשיו תביאי את המסמכים של המכונית.."
הבלונדינית שואלת "איך הם נראים?"
השוטר אומר "זה כמו הרשיון אבל אין שם תמונה"
הבלונדינית מחפשת ומוציאה את המסמכים.. ושואלת "זה זה?"
השוטר מסתכל ואומר "כן זה זה"
כעבור מספר שניות חבר של השוטר אומר לו במכשיר קשר "אלכס, אתה עצרת עכשיו בלונדינית בשברולט אדומה?"
השוטר עונה לו כן..
חברו אומר לו בלהט "תוריד מיד את המכנסים!!!"
השוטר עונה לו "מה? למה??"
חבר שלו אומר לו "בלי שאלות, תוריד את המכנסייים!"
השוטר חושב.. חברי לא יגיד לי דברים רעים לעשות
והשוטר מוריד את המכנסיים והזין שלו יוצא מהמכנסיים...
הבלונדינית רואה את זה ואומרת "אה! אני יודעת.. זה עוד פעם בדיקת אלכוהול!!"
יום אחד הגיעו לבית של זוג נשוי שני אבמים מכוכב מאדים, אחד זכר ואחד נקבה, ואמרו לזוג הנשוי שהם רוצים לעשות איתם סקס כדי להתנשות עם המין האנושי, הזוג שחיי המין שלהם היו רדומים בתקופה הזאת הסכימו להצעה, הבעל לקח את האבמית, והאישה לקחה איתה את האבם, האישה נכנס עם האבם לחדר, סגרה את הדלת והורידה בגדים, גם הוא הוריד בגדים, והיא ראתה שבמקום זין יש לו חט דק וקטן, אז כשהוא ראה שהיא עצובה הוא אמר לה : אל תדאגי, פשוט תסובבי לי את האוזניים, היא תפסה לו את אוזן שמא וסיבבה, והזין נהיה עבה יותר ואז את ימין והזין נהיה ארוך יותר, היא קפצה עליו ועשתה איתו סקס תוך כדי שהיא מזיזה את הזין לגדלים ולרוחב שהיא רוצה, אחרי הזיון היא ובעלה נפגשים בחוץ והבעל שואל אותה איך היה : היא ענתה שסקס כזה עוד לא היה לה בחיים, והיא שאלה אותו איך אצלו, אז הוא ענה : היה ממש מצויין, אבל התעצבנתי שהיא כל הזמן עיקמה לי את האוזניים !
איזה פסיכיאטר מגיע לבית משוגעים לבדיקה שגרתית ובאותו ערב מכיני המשוגעים מופע על במה, עולה משוגע עורם כולו ואומר שהוא התחפש לפצצה של 20 קילו מטען, בא השני שאחריו גם הוא ערום כולו ואומר שהוא התחפש לפצצה של 40 קילו, בא השלישי ואומר שהוא התחפש לפצצת אטום, לפתע לפני שהפסיכיאטר מצליח להבין מה קורה, כל המשוגעים מתחילים לנוס על נפשם, הוא לא מבין ושואל את אחד המשוגעים למה אתה בורח, אז ענה לו המשוגע, ראית איזה פתיל קצר יש לו ?
אבא זירעון מדבר עם בנו הזירעון הקטן ומסביר לו שכשהוא ירגיש שהוא נכנס לתוך מקום חם וצפוף בין מלא זירעונים אחרים שירוץ קדימה בכל הכוח עד הסוף וייתפס בכל הכוח בביצית, יום מגיע, וזה קורה הזירעון האמיץ רץ עוקף את כולם, מגיע עד הסוף תופס ושואל, את ביצית, עונה לו : לא, אני עששת..
אנגלי רוכב על סוסו ביער ולפתע שומע קול שאומר לו שיש לו שלוש משאלות, אומר לו, אני רוצה פנים של בראד פיט, גוף של ארנולד שוורצינגר, וזין כמו של הסוס שאני רוכב עליו, יום למחרת קם בבוקר מגיע נרגש לראי, רואה שיש לו פנים יפות, גוף שרירי, מסתכל בתוך המכנסיים, ואומר " שיט !!! אתמול רכבתי על סטלה.. "
איזה אחת זונה באה לפרסי ואומרת לו, תשמע אם אתה מביא לי 500 שקל אני עושה מה שאתה רוצה, אמר לה הפרסי : אבל זה מלא כסף, יותר מדיי, בשבילי, אז הזונה אמרה לו מה שאתה רוצה, הכל סאדו מזו, סקס, אנאלי, כל דבר שבא לך, אמר לה הפרסי : גם מכות חזקות ? ענתה לו הזונה : כן, שאל אותה הפרסי : גם עם מקל ? ענתה לו שכן, בסדר.. אמר לה : יודעת מה, בסדר ! שאלה אותו הזונה : תגיד רגע, אבל כמה זמן אתה חושב שאתה הולך להרביץ לי עם המקל ? עונה לה הפרסי : אני אכסח אותך עד שתחזירי לי ת'כסף !

ציטוט ההודעה