קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. צריכה עזרה..
    על ידי shiran בפורום דיבורים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 08-04-2011, 14:14
  2. [עזרה] ערעור על פרופיל
    על ידי Fabio בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 30-10-2009, 20:22
  3. [עזרה] ערעור בצו ראשון
    על ידי brianloco בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 18-10-2009, 12:22
  4. חייב עזרה מחירים לכרטיס מסך
    על ידי Orhan בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 20:02
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

עזרה|ערעור צוראשון

ברירת מחדל עזרה|ערעור צוראשון

שמעו אני פה מובהל קשות!
    היום פתחתי אשכול ואחד נתן לי אתר שבו נותנים לי אפשרויות שמה שעושים פרופיל 64
    ונתנו לי עבודות של אינסטלציה ביוב ובנייה בגבס!
    האפשרויות?!ז=ב=ל=!
    בדקתי מה אפשרויות פרופיל 72 ויש שמה מלאאא שאני רוצה להיות!
    כמו סטיל ודבור
    לוחמה חילוץ והצלה
    קרקל!(לא שאני יהיה לי סיכוי אבל חולם!)
    שריון!(אפילו אם היציאות חרא,העקר משו)
    מערך נמ(חיל אוויר=])
    הבנתי גם ליסוע בג'יפים בשטח

בבקשה תעזרו לי עם עירעור הצו ראשון קיבלתי 64פרופיל וקיבלתי מנילה יותר מלפני 5 חודש ואני לא מוכן לשלוח אותו
    בבקשה!תעזרו =]]
    זה ממש חשוב לי לא באלי לעבוד בגבס ולמלות ג'ריקנים לאוטובוסים

**הורידו לי פרופיל על אנמיה,דפקו לי בדיקת דם ויצא שמה שאני מזוהה אם זה כי לא לקחת ת'כדורים כמה חודשים יפים ואז הוא ביקש מרופא שלי נתונים עליי והמפגר נתן לו נתונים שרק זיהו אצלי את האנמיה שהייתי על סף עירוי ועכשיו הכל בדם פחות או יותר מאוזן וככה..וההוא בצו ראשון אמר לי שאני יכול לקבל פטור מהצבא אם לא איקח ת'כדורים לעוד כמה חודשים
    אבל זין שלי!אני רוצה צבא!אבל לא בתור מפסל בפלסטינה.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של AnthRax
    לייקים
    12
    נקודות
    44
    משפט מחץ
    מה הדבר הכי חכם שיצא מפה של אישה?-הזין של אינשטיין.

למלות ג'ריקנים לאוטובוסים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחח

אוקי קודם כל , אתה מגזים. העבודות האלה לא תלויות רק בפרופיל שלך אלא גם בנתונים האישיים שלך . כנראה שהציעו לך להיות המנקה כי יש לי דפר וקבא נמוכים. פרופיל 64 זה פרופיל שאפשר להשיג דרכו קורסים.
    אם אתה רוצה להעלות פרופיל תתקשר ללשכת גיוס באיזור שלך ותסביר להם שאתה רוצה לערער את הפרופיל שלך והם יעשו לך ועידת פרופיל ויסבירו לך על ההליך.

דבר נוסף, אחי אתה חי בסרטים. קרקל ? אתה יודע מה זה קרקל בכלל??? זה חיל של בנות לוחמות ששומרות על הגבולות עם מדינות שיש לנו איתם שלום. ונ"מ עם סמיילי? לא הייתי כזה שמח אם היו טוחנים אותי בתחת 3 שנים. בקיצור אתה צריך קצת לשמוע פידבקים על היחידות שאתה חולם. מה שכן השאר סבבה אבל לפני שאתה מדבר שטויות תברר קצת .

קודם כל קבל ח'ח על המוטיבציה , דבר שני קח תכדרוים שלך לך למומחה , הבא חוות דעת נוספת!

משתמש כבוד האוואטר של Yeahi
    שם פרטי
    מסווג
    לייקים
    3
    נקודות
    41
    משפט מחץ
    תכוון לירח, לא פגעת? לפחות תהיה כוכב :]

אחי לא נסחפת?
    תעלה את הפרופיל שלך, לך לרופא משפחה שלך ותנסה להוציא ממנו אישרוים שתוכל להגיע לפחות לתומך לחימה.

משתמש מתקדם האוואטר של AmberJack
    לייקים
    0
    נקודות
    135

שאלה : איך אני משיג גיבוש סטילים ?

שם פרטי
    מסווג
    לייקים
    3
    נקודות
    41
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי AmberJack צפיה בהודעה
    למירב ידעתי זה הולך לפי הנתונים שלך, תקבל מנילה ותוכל לגשת ולמלא בהעדפות, צריך נתונים טובים כדי להתקבל לחיל הים.

ציטוט נכתב במקור על ידי yeahi צפיה בהודעה
    למירב ידעתי זה הולך לפי הנתונים שלך, תקבל מנילה ותוכל לגשת ולמלא בהעדפות, צריך נתונים טובים כדי להתקבל לחיל הים.
    נכון , אבל לסטילים הנתונים לא כאלה גבוהים (לא קב"א ודפ"ר בשמיים) , ופרופיל 72. בכל מקרה , מה שאמרת נכון- ניתן לקבל גיבוש סטילים אם בוחרים במנילה את האופציה לכך. תלוי כמה סימנת. אם תסמן 1-2 רוב הסיכויים שלא תקבל , 3 זה גבולי , ו-4-5 ככל הנראה שתקבל גיבוש אם אתה עומד בנתוני הסף.

ציטוט נכתב במקור על ידי AmberJack צפיה בהודעה
    במנילה קרבית יש יחידות ממיינות (צנחנים דובדבן וסטילים\דבורים)
    בסטילים\דבורים תמלא 5 ותקבל זימון לגיבוש.
    לא צריך נתונים מדהימים בשביל זה.

ישי התותח

שם פרטי
    מסווג
    לייקים
    3
    נקודות
    41
    משפט מחץ

צריך נתונים גבוהים, היה אצלנו נציג של חיל הים והוא אמר שכל מי שמשרת בחיל הים יש לו נתונים טובים, כי חיל הים הוא חיל קטן אבל איכותי.

חח אל תאמין לכל מה שאומרים לך...
    זאת יחצנות של חיל הים.

ישי התותח

לייקים
    0
    נקודות
    135

תודה רבה לכולם. אני יגיד למה אני שואל :
    הייתי רציתי לשרת בילת"ם או ביב"ן ( לוחם סנפיר ) .
    כדי להגיע לאחת מ2 היחידות האלה צריך לעבור גיבוש סטילים , ואת המצטיינים מוציאים לגיבושון יב"ן , והמצטיינים ביותר גיבושון ילת"ם . מה שאני מפחד מאוד , זה שאני יעבור את הגיבוש אבל לא בהצטיינות , ואז אני אשאר בסטילים , מה שאני מאוד לא רוצה . מה אתם אומרים , חייבים לקחת את הסיכון הזה או שיש דרך אחרת ?
    האמת יש לי גדנע צלילה בקיץ ועברתי את המיונים בהצלחה ( תל השומר + מ"רי ) אבל אני לא סגור שזה מה שאני רוצה .

לייקים
    0
    נקודות
    135

למישהו יש תשובה ??

שווה לקחת . חבר שלי עשה גיבוש סטילים לפני חודש ושבוע שעבר הודיעו לו שהוא מועמד לגיבוש סנפיר , שזאת אחלה יחידה.

לייקים
    0
    נקודות
    135

ציטוט נכתב במקור על ידי BlindGuardian צפיה בהודעה
    שווה לקחת . חבר שלי עשה גיבוש סטילים לפני חודש ושבוע שעבר הודיעו לו שהוא מועמד לגיבוש סנפיר , שזאת אחלה יחידה.

תודה ..

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:35.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,181 | הודעות: 8,200,774 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect