הכל התחיל טוב, היה מתכונת בתנ"ך, הלך לי ממש טוב, יש לי ממוצע 85 ככה למרות שאני לא לומד בכלל.
בסה"כ אני תלמיד טוב, כולם דיי אוהבים אותי, כולל המורים.
קיצור אחרי המתכונת הייתי במצב רוח טוב כזה, דיברתי עם חברים, היה סבבה.
פתאום המורה למתמטיקה הכלבה אומרת לי לגשת אליה, אני ניגש, והיא מביא לי 2 בחנים ישנים כאלה שנכשלתי בשניהם- משהו כמו 30 בשניהם, וזה פשוט התחיל לגרור דברים מסריחים כאלה שקרו, כי מתמטיקה זה המקצוע היחיד שאני מפחד, אני ב4-5 יחידות כיתה י"א והשנה עושים 005, יש לי חרא ציונים כי המורה פשוט מביאה כאלה מבחנים קשים והרבה נכשלים בהם, בגרויות קודמות אני פותר כאילו הם כלום, 10 דקות לתרגיל בערך, אבל אם היא תגיש אותי על 60 ככה זה לא ישנה אם אני אקבל 100והבית ספר המסריח שלי מגיש על ממוצע יבש!
אחרי שקיבלתי את הבחנים הייתי במצב רוח חרא, התעצבנתי סתם על חבר שלא עשה כלום, ולא דיברנו- ביקשתי סליחה הכל בסדר עכשיו, הוא מבין...
כל היום אני עייף, אין לי כוח לעשות כלום.
יום רביעי בגרות פיזיקה, יום שישי מתכונת שניה במתמטיקה (ראשונה קיבלתי 55 =-O), אין זמן להתכונן.
נראה לי אני דופק את החיים שלי, הכל היה כל כך סבבה, רק המתמטיקה הזה! לא נראה לי אני אצליח להתקבל ל5 יחידות ואני אלך ל4. ולפי מה שכולם אומרים צריך 5 יחידות מתמטיקה בשביל ללמוד מחשבים באוניברסיטה, ואני מפחד!!!
תרגיעו אותי בבקשה

והבית ספר המסריח שלי מגיש על ממוצע יבש!
.
ציטוט ההודעה