קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום] פריקה-חרא חיים
    על ידי DeadByApril בפורום פריסטייל באטלים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 18-05-2010, 20:34
  2. פריקה| חרא יום
    על ידי kingofthesale בפורום דיבורים
    תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 08-12-2008, 07:11
  3. פריקה|חרא חברים
    על ידי בדיקה121212 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 28-06-2008, 22:53
  4. [פריקה] חרא יום (לימודים) |16|
    על ידי airwolf67 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 03-06-2008, 18:23
  5. [פריקה\עזרה]בן 17 אני וחברה שלי נפרדנו, אני מרגיש חרא.
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 02-04-2008, 20:07
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

[פריקה] חרא של מזל

ברירת מחדל [פריקה] חרא של מזל

כבר נמאס, כל הזמן יש דברים שיושבים לי בלב ואין לי מה לעשות לגביהם.
    תמיד אני חושב מה היה קורה אם הייתי נולד להורים אחרים והייתי מקבל גנים יותר טובים. אני רואה אחרים במשפחה שלי שקיבלו את הגנים הטובים (מצד האבא) ואני קיבלתי את הגנים הלא טובים (מהאמא), וזה מתבטא בשעירות, בגובה, מבנה גוף, נטייה להשמנה.
    זה ממש משפיע לי על הדימוי העצמי, והבטחון העצמי - לא נוח לי עם איך שאני נראה. ואני לא חושב שאני מכוער! מבחינת אף, תווי פנים, וכו`, ואני גם לא שמן במיוחד, אבל אני פשוט יצאתי שעיר ועם נטייה להשמנה - זאת אומרת לא כמו האלו שאוכלים מה שבא להם ונשארים רזים...
    אני מסתכל על כל הבלונדיניים ההולנדיים ואני אומר לעצמי - איזה כיף להם, נולדו עם גוף חלק, שיער מושלם, חבל שאני לא נולדתי לאותם הורים.
    אני בן 18, ואני שם לב בתקופה האחרונה לצמיחה משמעותית של שערות בכל הגב! בכל הבטן ובישבן מלא שערות! למה לעזאזל אני צריך את כל החרא הזה על הראש שלי?!
    למה לא יכולתי להיוולד חלק כמו הרבה אנשים שאני רואה בסביבתי? כי אם זה היה קורה הייתי בנאדם שונה לגמרי עכשיו, ואני בטוח בזה במאה אחוז - הייתי מעז יותר (עם בנות במיוחד), לא הייתי מוציא את התסכולים שלי על אמא שלי (שכשכל פעם שאני רואה אותה אני רק רואה את הגנים המסריחים שקיבלתי ממנה).
    זה לא שאני גם לא מנסה לטפל בעצמי! הייתה תקופה שממש נמאס לי מהכל ואז החלטתי שלא צריך לבכות ואפשר לנסות לתקן דברים או לשנות.
    כרגע אני מטופל בלייזר כבר שנה, פעם בשלושה חודשים טיפול, והשערות כל פעם חוזרות, מה גם שאני מפחד לדבר עם בחורות ולהגיע למצבים אינטימיים כדי שלא יראו אזורים עם זיפים בגוף שלי (כאשר עושים לייזר מגלחים, עוברים עם המכונה ואז צומחים זיפים לאחר תקופה...).

נמאס לי כבר, אם רק היה לי קצת יותר מזל והייתי מקבל את הגנים של אבא, הייתי בנאדם אחר לגמרי, ואני רואה במשפחה שלי אנשים עם גנים משובחים שהם קיבלו אותם מהאחים של אבא שלי, שפורחים ומצליחים (הן מבחינת בחורות, עבודה), ואני רואה כאלו שקיבלו את הגנים המסריחים שלי (עם הנטייה להשמנה ושעירות יתר בכל הגוף), שנראים לא טוב, ואני גם קצת מרחם עליהם כי אני חושב - מה הם יעשו בהמשך? איך הם מתמודדים עם זה?

בקיצור, זה יושב לי על הלב תקופה ארוכה מאוד, הרבה פעמים אני מוציא את התסכול על ההורים (במיוחד על אמא שלי), ורציתי לפרוק את זה איפשהו.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

תראה אני לא יודע מה להגיד לך... באמת לא הייתי שם ולא מכיר את התחושה שלך אז כל מה שנשאר לי זה רק לנסות לראות זאת מנקודת המבט שלך ולנסות לחוש את הכאב שלך.
    בתור דבר ראשון אמא לא אשמה בכלל כי אולי גם היא לא בחרה לקבל את הגנים האלה? חשבת על זה? ואם היא העבירה לך אותם אתה מסכים איתי שזאת לא היתה כוונתה בכלל?
    דבר שני בגלל שאתה עסוק בנושא של השעירות אתה לא רואה דברים אחרים שטובים, מה הקטע בשעירות? גם אני שעיר ויש לי חברים שהיינו צוחקים עליהם שהם באים עם הסוודר לים, אבל הם יצאו ובילו ולא שמו יותר מידי ונשואים כיום אז אין לך מה להיות מודאג שלא נדבר על זה שישנם הרבה בחורות שמעדיפות גברים עם שיער מאשר כאלה בלי ואישתו של חבר שלי כן אוהבת את זה שבעלה עם סוודר טיבעי (ואני לא צוחק כשהו יוצא מהמים יש לו צמות) ואין לה שום בעיה עם זה אז אתה יכול להיות מעודד.
    דבר שלישי לגבי ההשמנה זאת בעיה שאין לי כי כך הגנים שלי אבל אחותי למשל לא זכתה בזה והיא סבלה בילדותה מכינויים אפילו אני העברתי אותה סבל לא קטן אבל היא היום בחורה ממש יפה ונשואה עם איזה שרירן והיא עדיין מלאה אבל שומרת על מה שהיא מכניסה לפה כי אין מה לעשות מי שיש לו את הנטייה ורוצה לשמור על גיזרה ממוצעת חייב לשמור פחות או יותר על מה נכנס לפה.
    דבר נוסף ואחרון אתה חייב לרכז את עצמך במה שטוב ולקבל בהבנה את מה שלא טוב ואל להשקיע את עצמך במה שלא טוב כי אחרת אתה קובר את עצמך במקום בלי יכולת להתקדם לא מבחינה חברתית ולא מבחינה תעסוקתית וזה דבר שהוא מאוד לא טוב! אתה חייב לשנן לעצמך שאתה בחור שנראה בסדר ושהשעירות וההשמנה היא מנת חלקך ואתה צריך לקבל אותם ולדעת שאם אתה לא עושה עניין ואתה לא מרוכז בזה אף אחד לא יעשה מזה עניין זה כמו כתם קטן על החולצה אם אתה לא שם לב אליו ונותן לו תשומת לב אף אחד לא ישים לב אפילו לצבע החולצה שלך.
    מקווה שעזרתי אתה מוזמן לשאול או לענות ואני מקווה שאוכל לעזור באמת.
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

אני יודע שיש בי שהם גם טובים, אבל אני בנאדם ששואף תמיד למושלמות.
    תמיד לשפר, תמיד שיהיה יותר טוב, יותר יפה, יותר חכם.
    אני חשבתי על זה שהיא לא אשמה, אבל אין מה לעשות אני לא מוכן לקבל את זה. את זה שיכולתי להיוולד אחרת ולהיות בנאדם שונה לגמרי אבל אני לא.
    אתה אומר שיש בחורות שמקבלות את השערות אצל הגבר - זה כבר לא קשור לקטע של בחורות. אני סטרייט והכל, והייתי רוצה להיות חלק לגמרי בכל הגוף כמו שחיינים שרואים בטלוויזיה. למה? כי ככה אני ארגיש יותר טוב עם עצמי, ולא בגלל הבחורות (עזוב גם שהיום הגבר החדש הוא המטרוסקסואל החלק, ולא הקוף השעיר, לא שזה משפיע עלי, אמרתי שאני ארגיש יותר טוב עם עצמי אם אני אהיה חלק).
    בקטע של ההשמנה זה לא מפריע לי, כי שומן זה לא כמו שיער. הטכנולוגיה של היום לא מאפשרת הסרת שיער בתקופה קצרה. שומן זה עסק אחר לגמרי, עם דיאטה נכונה אפשר להגיע לתוצאות מדהימות. מבחינת שיעור, אני תלוי בפאקינג מכונה מסריחה, ואני צריך לחכות 3 חודשים, והתוצאות גם אז לא מזהירות...

אחלה פריקה ! קח אוויר תירגע ...

תקשיב אחי חסר לך ביטחון והרבה
    אין בן אדם מושלם ,כל אחד יש לו חסרונות אולי ההולנדי עם השיער החלק יש לו זין קטן (סתם הקצנה) והוא מבואס רצחחח
    "אני תמיד חושב אם הייתי נולד להורים אחרים.." אחי יש דברים שלא בוחרים,לא בוחרים הוריםו לא משפחה .
    אתה צריך להיות שמח עם מי שאתה מכיר את המשפט "איזה הוא עשיר השמח בחלקו" תישם אותו .
    תלמד לאהוב את עצמך אנשים בחוץ יאוהבו אותך ויעריכו אותך יותר !
    שמע אחי אם אתה שעיר אין לי כ"כ מה לייעץ לך ... (בטח יתנפלו עליי אחר"כ אבל שיהיה) אולי תלך להוריד בטן גב אם זה יעלה לך את הביטחון העצמי ויגרום לך להרגיש טוב בכל מקרה תלמד לחיות עם עצמך ולהרגיש שלם .

"למה לא יכולתי להיוולד חלק כמו הרבה אנשים שאני רואה בסביבתי? כי אם זה היה קורה הייתי בנאדם שונה לגמרי עכשיו "
    זה שאלה לא לעיניין כי אני גם יכול לשאול למה לא יצאתי בן למשפחת אצולה הייתי עשיר אחי ? חא בוחרים את זה בכל משפחה ובכל מקום ולכל אחד יש את הצרות שלו יש אנשייים שעברו פיי מיליווון יותר מימך ועדיין שורדים ונישארים על הרגלים ומודים לאלוהים מה שאני אומר שהבעיות שלך קטנות אלו בעיות של ביטחון עצמי זהו !
    תקשיב לגבי בחורה אם היא אוהבת אותך זה לא כ"כ צריך לשנות לה הזיפים זה לא מה שימנע מימנה מלהפוך לחברה שלך ,נכון זה לא הכי כיף אבל זה לא יעניין אותה .

בקיצור תלמד להשלים עם עצמך כי זה מה שאתה לא יעזור לך לדפוק את הראש למה אין לי כככה ואין לי ככה ואני ככה ואני ככה להיפך סתם תיכנס לדיכאון .

מקווה שעזרתי לך פה עם כמה טיפים בהצלחה בהמשך החיים D:
    חתימתך נערכה, גם אם היא לא עוברת על חוקי הגודל היא עוברת על מגבלות הטעם הטוב.

משתמש מכור האוואטר של D.214
    שם פרטי
    פיני
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    3;

השיער כל כך מפריע לך? תעשה עם זה משהו!
    תחסוך קצת כסף ותלך להסרת שיער בלייזר באיזהשהו מקום! או אפילו שעווה!
    מפריע לך המבנה גוף? תעשה כושר כפיפות בטן, שכיבות סמיכה ותרוץ כמה פעמים בשבוע ותראה איך אתה ניהיה בנוי יפה!

ותכלס זה הכל אופי בסופו של דבר.. יש לי חבר שמנמן עם פצעים על הפנים ומשקפיים שאתה רואה אותו והוא נראה לך כמו חנון ארה"בי טיפוסי אבל- הוא מביא בחורות... בגלל שהוא עם ביטחון עצמי גבוה ולא נותן למראה שלו להשפיע לו על הבטחון.
    בקרוב חתימה[:

.Dolev

"תקשיב לגבי בחורה אם היא אוהבת אותך זה לא כ"כ צריך לשנות לה הזיפים זה לא מה שימנע מימנה מלהפוך לחברה שלך ,נכון זה לא הכי כיף אבל זה לא יעניין אותה."

יש משהו במה שאתה אומר, אבל חלק מיחסים בין גבר ואישה זה משיכה.
    כשאני מסתכל על עצמי, אני חושב - מי תרצה את הקוף השעיר הזה?

"השיער כל כך מפריע לך? תעשה עם זה משהו!
    תחסוך קצת כסף ותלך להסרת שיער בלייזר באיזהשהו מקום!"

אני עושה עם זה משהו, אני כבר שנה מסיר בלייזר, אבל אין תוצאות משמעותיות.
    בכלל, הטכנולוגיה של היום לא מאפשרת הסרת שיער לצמיתות כך שתהיה חלק לגמרי! או בקיצור - נולדת שעיר - נדפקת, אין שום דבר שתוכל לעשות כדי להיות חלק לגמרי, חוץ מלעבור טיפולים במשך שנים שבהם החיים שלך מתבזבזים. (שעווה אגב לא באה בחשבון - פוצע את העור, לתקופה קצרה בלבד.)

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    "תקשיב לגבי בחורה אם היא אוהבת אותך זה לא כ"כ צריך לשנות לה הזיפים זה לא מה שימנע מימנה מלהפוך לחברה שלך ,נכון זה לא הכי כיף אבל זה לא יעניין אותה."

יש משהו במה שאתה אומר, אבל חלק מיחסים בין גבר ואישה זה משיכה.
    כשאני מסתכל על עצמי, אני חושב - מי תרצה את הקוף השעיר הזה?

"השיער כל כך מפריע לך? תעשה עם זה משהו!
    תחסוך קצת כסף ותלך להסרת שיער בלייזר באיזהשהו מקום!"

אני עושה עם זה משהו, אני כבר שנה מסיר בלייזר, אבל אין תוצאות משמעותיות.
    בכלל, הטכנולוגיה של היום לא מאפשרת הסרת שיער לצמיתות כך שתהיה חלק לגמרי! או בקיצור - נולדת שעיר - נדפקת, אין שום דבר שתוכל לעשות כדי להיות חלק לגמרי, חוץ מלעבור טיפולים במשך שנים שבהם החיים שלך מתבזבזים. (שעווה אגב לא באה בחשבון - פוצע את העור, לתקופה קצרה בלבד.)

תסתכל אתה מתיחס לעצמך בזילזול ,אתה מפגין את זה כלפי עצמך !
    מה אתה בדיוק חושב שאחרים יחשבו ? תלמד מה שאתה משדר זה מה שאתה מקבל.Dot

קוףףףף ? אחייייי אתה צריך לשים זייייין של כושי על כלללל העולם כי אפ'חד לא יותר טוב מימך !!! כל אחד הבעיות שלו ועובדה רוצה לשמוע מש'ו ?
    עדיף שיערות מאשר פנים מכוערות ! מה שלך איןן אמא שלך האחרונה שצריכה להיות אשמה בעיניין .
    תקשיב זה טבע אתה לא בוחר גנים ! כפרעעעעע ?? פה זה לא Sims ! נולדת אתה תשמח וזהוו תאמין לי מה שחשוב זה האופי איך אתה מושך אותם איך אתה מדבר איתך יש/ך כאללה קופייייים מכוערים תחת יוצאים לך עם כוסיותתתת רצח !

תפוס חיוךךך ואל תיתן לשום מניאק להוריד אותו מימך (:

לילה טוב
    חתימתך נערכה, גם אם היא לא עוברת על חוקי הגודל היא עוברת על מגבלות הטעם הטוב.

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

דבר ראשון תחשוב מה היה קורה אם היית נולד לאיזה משפחה בניגריה והיית אוכל חיות לא מבושלות כל היום וצובע את עצמך ועובד כמו חמור בשביל כלום כסף כל החיים.
    עכשיו תגיד תודה גם שלא נולדת עם פיגור שכלי ושאין לך סרטן ושאמא שלך לא מתה בלידה ושברוך השם המשפחה שלך יכולה לקנות לך בגדים ויש לך גג מעל הראש אז תפסיק להתלונן על שיערות מסריחות מה אתה כוסית ?!

דבר שני זה הכול בדימוי העצמי,תקח שני אנשים,אחד שמן ושעיר וגם לא כל כך יפה והשני לטיני חושני עם גוף מהסרטים...
    שניהם ילכו ברחוב עם תחתונים (רק תחתונים ! ) או כל דבר מביך אחר (כובע שעיר וורוד,דיסק של רוני סופרסטאר...) ,נגיד שלבחור השמן יש ביטחון עצמי והערכה עצמית גבוהים והוא מרגיש נוח עם עצמו והבחור הלטיני ירגיש ממש לא בנוח עם הגוף שלו ויהיה בטוח שכולם מסתכלים עליו וצוחקים עליו שהוא אפס...

עכשיו שניהם יוצאים במשימה להשיג בנות,מי אתה חושב שיצליח יותר ? נכון,הבחור השמן עם הערכה עצמית
    אז תתחיל להעריך את עצמך, תירגע ותאהב את עצמך כפי מי שאתה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:44.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,115 | הודעות: 8,173,702 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect