אוף
בן 17 עכשיו כיתה יא'
בכיתה י' ככה אז הכרתי מישהי ואנחנו מתאימים והכל כיף ביחד להלהלה סבבה אנחנו חברים עושים הכל ביחד כבר שנה וחצי + לא יודע
אז הסיפור הוא שבמקום לצאת עם חברים או לבלות אחרה"צ עם חברים אני פשוט הייתי איתה אפילו בהפסקות היינו דבוקים אחד לשני
איכשהו ניתק הקשר עם החברים כאילו רבתי עם אחד "מנהיגים" של החבורה וכולם שם הולכים אחריו כמו כבשה ואף אחד שם לא מכיר אותי כבר הם אפילו לא רצו לעשות איתי לג בעומר בכיתה י' אז הייתי מבואס וזה אבל מצאתי איפה לעשות והסתדרתי כאילו היה לי אותה לא הייתי צריך אף אחד אחר
טוב עכשיו לא יודע מתחיל להימאס לי ממנה הכל כבר שיגרה כאילו יש פה ושם כיף אבל משעמם כבר וגם רבים מלא וזה לא תקופה זה כבר כמה חודשים ככה
אבל לא משנה החברה
אני רוצה שיהיו לי כבר חברים בא לי לעשות דברים שחברים עושים לא חבר וחברה
וואלה ניסיתי להתחבר לכמה בנים אחרים כאילו להיות חבר אבל לא יודע אני לא זורם כזה עם בנים (נשמע הומו כן אני יודע אבל אני לא) כאילו יש לי מיליון ידידות כי זה קל לדבר עם בנות זה הכל פלירטוט כזה
אבל עם בנים לא מפלרטטים
אז כאילו לא יודע ניסיתי לדבר עם כמה חבורות כאילו לנסות להיכנס לחבורה להיות אחד מהחבר'ה אבל אני יבש כזה לא יודע אני פשוט לא זורם איתם ואני לא בולט
אני יודע כן לדבר על תכניות ספורט ומוזיקה וזה סבבה כמה אפשר לדבר על זה נושאי שיחה אמורים להיות כל דבר לא משהו ספציפי כי המשהו ספציפי הזה נגמר
זאת לא בעיה של ביטחון כי אני לא מפחד לדבר עם אף אחד או אף אחת
יכול להיות אדישות אבל לא נראה לי
אני פשוט חסר social skills עם בנים לא יודע
מה יש לי?
איך אני פותר את זה
זה מעצבן אני רוצה להשתכר בימי שישי ולעשות שטויות וללכת למקומות
כל שישי כמו מעפן נשאר בבית או לפעמים עושה משהו עם החברה
נמאס לי

ציטוט ההודעה