אוקיי אז ככה ,איך נגיד את זה אני לא הבן אדם עם הכי הרבה חברים חחח אפשר להגיד שכמעט ואין לי ,יש לזה סיבות עברתי ה מ ו ן בתי ספר וגם עברתי דירה ויצא ככה שאני כבר לא בקשר עם אותם חברים,ומאוד בא לי לנסוע לאילת השנה עם "חברים" ואין לי כל כך מה עושים?
אוקיי אז ככה ,איך נגיד את זה אני לא הבן אדם עם הכי הרבה חברים חחח אפשר להגיד שכמעט ואין לי ,יש לזה סיבות עברתי ה מ ו ן בתי ספר וגם עברתי דירה ויצא ככה שאני כבר לא בקשר עם אותם חברים,ומאוד בא לי לנסוע לאילת השנה עם "חברים" ואין לי כל כך מה עושים?
|
|
עם אין לך חברים עכשיו זה די בעייתי כי בשביל לנסוע לאילת נוסעים עם חברים שמכירים הרבה זמן
ומכירים את ההורים של החבר כך שלא ניראה לי שתוכל למצוא חברים שתיסע איתם לאילת אבל אתה יכול לנסוע
עם המשפחה אין שום דבר רע בזה
וואי איזה מבאס אתה דודג'.
אחי, קודם כל תתחיל להיפתח לאנשים ולא לשבת בצד. נדירים המקרים שבאים אליך פתאום כי אתה outsider.
תיזום את הקשר עם החבר'ה, הרי זה לא שאתה בא משום מקום, הרי יש לך ילדים בכיתה פשוט תדבר איתם.
לגבי אילת- תתחבר לחברים החדשים ותסע איתם מה בעיה? או שתתקשר לחבר'ה מהעיר הקודמת שלך ותראה אם תוכל לסוע איתם, הרי זה אילת זה לא משנה מאיזה עיר אתה.
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
אבל רגע יש לו חברים מהמקום הקודם שהוא גר שיקבע איתם באילת וזהו
אתה לא מנסה כנראה.
אנשים בעבודה\צבא\בית ספר וכו...
לא בעיה
אם את מחפשת גבר מושך,
משעשע, פיקח, בעל ביטחון
עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
ורומנטי - לכי לסרטים.
יצרת מצב לא נעים לעצמך מקווה שיסתדר לך כי אני לא רואה את עצמי באילת בלי החברים מהילדות
אין הרבה מה לעשות כמו שהחב'רה מעלי אמרו תתחיל לדבר עם ילדים אחרים
נערך לאחרונה על ידי <IDO>; 08-03-2010 בשעה 23:15.
לך ותכיר מזה בחרוה אתה הולך משחק כדורגל בשכונה יש לך חברים למשחק הכדורגל שמישם אתה בכלל יכול להתחיל להיסתובב איתם יש לך חברים בבית ספר בנים אחי בנים הם סחבקים זרום עם כמה מהם אחי לאיזה יציאה תכיר אותם יותר טוב חלקם יואהבו אותך חלקם פחות אלב יסתגלו ככה זה , קיצר לא הבעיה במיוחד שמדובר בבנים שזה המין הסחבק בין 2 המינים , לא מזמן חבר הביא חבר לאיזה משחק כדורסל שכונתי שלנו ואללה ישר : מה המצב אחי ? חיבוקים כיפים מה איתך מה העיינים מכירים אותו היום הוא יוצא איתנו קבוע לכל מקום חבר לכל דבר ...פשוט , לך תבלה ותכיר אנשים בדרך.
אחי מה אתה רציני עד החופש הגדול יש זמן אני מאמין שאתה תצליח למצוא חברים מה הבעיה..
היו פה אנשים שפתחו נושאים כמו שאתה כתבת ועזרנו להם בלי בעיה אז נעזור גם לך..
דבר ראשון אתה צריך להראות דומיננטיות,תתחבר על איזה ילד שהוא כביכול "מקובל" ככה שהוא מקושר לכל החב'רה תראה לו שאתה גבר תדבר איתו יפה תציע את עצמך לדברים אין בעיה..אתה יכול להציע בכיתה שתלכו לקריון או משהו למרכז,סתם לשבת לעשן נרגילה..נגיד אתה הולך לקנות איזשהו בגד קח איתך חבר תגיד לו בוא איתי לבחור...זה מבוסס על יחסי גומלין אחי אבל אתה חייב ליזום,חברים לא יפלו לך מהשמיים מה לעשות שלא כולם אנשים טובים שיראו אחד שהוא לבד ויבואו לצרף אותו?
תמיד אפשר לשבת פה בפורום ולבכות על זה שאין חברים או על זה שרע אבל פה אנחנו רק עוזרים ומציאים מה לעשות.
מה שאנחנו אומרים אתה חייב ליישם ולא בשבילנו,אלא בשביל עצמך..אז יאללה תזיז ת'תחת שלך מהמחשב ולך תבנה קשרים עם אנשים..
בהצלחה מותק
שמע זה דיי פשוט,אלה גברים לא בחורות...
אתה פשוט מתחיל לדבר עם אלו שאיתך בכיתה ככה בשיעור והכול ,כשהם אומרים לחברים שלהם שלום תגיד גם אתה...כשהם יתחילו תשיחה...תשתלב,תנסה לדבר הרבה ולהיות דומיננטי ומצחיק ובעצם בחור שכיף להיות לידו.
אם אתה רואה שהולך לך...תמשיך עם זה,אם אתה רואה שאחרי כמה ימים עדיין אין כלום ואתה לא מתחבר,תנסה קבוצה אחרת..לא חסרות קבוצות.
בכיף אחי..זה פורום,המטרה היא פה לעזור לא לצחוק ולא לזלזל...
אתה ממש מזכיר לי אותי שהייתי בכיתה ו' גם לי לא היו הרבה חברים
אפילו עשו עלי חרם בכיתה היה י רק 2חברים הם הכירו לי ילדים שלא הכרתי בעיר ולאט לאט התחברנו וניהיו לי מס חברים עכשיו כשעליתי לכיתה ז' (אני בכיתה ח') בביהס החדש היו את הילדים שהחברים שלי הכירו לי ולאט אלה שהכירו לי הכירו לי עוד ועכשיו גם הילדים מהכיתה הקודמת וילדים חדשים חברים שלי