קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [גמר NBA]משחק מספר 6- בוסטון
    על ידי LeBron בפורום כדורסל
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 18-06-2008, 22:30
  2. גמר NBA [משחק מספר 4] בלוס אנג'לס.
    על ידי Penny_hardaway בפורום כדורסל
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 14-06-2008, 15:22
  3. פגרת NBA-משחק הטריידים הרשמי,הרשמה
    על ידי Red Devils בפורום כדורסל
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 13-07-2007, 15:25
  4. {משחקים}חצי גמר טורניר NBA ------->אטרף
    על ידי sequin בפורום משחקי ספורט
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 27-06-2007, 16:17
  5. חצי גמר טורניר nba 2006
    על ידי saidclean בפורום משחקי ספורט
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 30-07-2006, 18:04
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 20

[גמר ה NBA] משחק 5

משתמש כבוד
    RealMadrid 4 Ever
    האוואטר של -Raul-
    שם פרטי
    עומר
    לייקים
    0
    נקודות
    285
    משפט מחץ
    Real Madrid ♥

ברירת מחדל [גמר ה NBA] משחק 5

אני עכשיו רואה, לייקרס מובילים בסוף הרבע הראשון, מקווה לטוב ! :}
    Real Madrid ♥

2. קישורים ממומנים

ילד בן 10 שמנהל את דיבורים האוואטר של Silver
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    120
    נקודות
    1,555

ראיתי המשחק ניגמר..
    ניגמר..
    98:103 ו2:3 ללירוקים..XD
    כול הכבוד להם,היה משחק טוב,וקובי היה תותח אש.!
    כול הכבוד לו.!
    CR7 + MANCHESTER UNITED = MACHINE
    CR7 + REAL MADRID = GAY

משתמש משקיע
    שם פרטי
    חגי
    לייקים
    0
    נקודות
    1,001
    משפט מחץ
    stop trying to be the king cause the ace is back (dr. dre motherfuckers(

מיכאל או שחר..תתקנו את הכותרת למשחק ה-5 בסדרה..עכשיו ראיתי בספורט5 את התוצאה..אולי אני אראה את השידור החוזר בצהריים..

משתמש כבוד האוואטר של shachar4490
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אחי זה משחק 5 באמת חח..
    הלייקרס ניצחו וצימצמו ל3:2.
    לא משחק גדול. קובי עם רבע ראשון אדיר אבל נרדם אחריי זה. פירס עם משחק ענק.

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

אמ,חברה..
    הסדרה הסתיימה..
    בוסטון לא תיתן ללייקרס לנצח בארינה שלהם..
    חבל על הלייקרס,היו צריכים לנצח את המשחק הקודם גם..

משתמש משקיע האוואטר של LeBron
    לייקים
    0
    נקודות
    262
    משפט מחץ
    I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed.-Michael Jordan

הם בסך הכל רצו שהקהל הביתי יהנה מהנצחון שלהם
    4-2

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    2,083
    משפט מחץ
    רוג'ום עושים באהבה או לא עושים בכלל!

ציטוט נכתב במקור על ידי AJ45 צפיה בהודעה
    אמ,חברה..
    הסדרה הסתיימה..
    בוסטון לא תיתן ללייקרס לנצח בארינה שלהם..
    חבל על הלייקרס,היו צריכים לנצח את המשחק הקודם גם..
    יש משפט די מוכר בספורט בעולם שאמר רודי טומג'נוביץ' ב1995 שאומר:
    Never Underestimate the Heart of a Champion

אל תמעיטו בערכו של לב של אלוף.
    הסדרה עוד לא סגורה לחלוטין. למרות שכמובן הסיכויים נוטים לכיוון הסלטיקס, שתי הקבוצות לא יציבות לחלוטין, והסלטיקס הוכיחו את זה ברבע השלישי, כשבעצם הם אלה שהפעם לא הצליחו לייצר נקודות.
    היום בבוקר היה עוד משחק גדול בסדרה גדולה, רבע ראשון מוחץ של הלייקרס, 39 נק' אם אני לא טועה, קובי היה גדול עם 4 שלשות ב8 דקות הראשונות של המשחק, אבל מאותו רגע מבחינה התקפית לא ראו אותו עד הרבע האחרון.
    הלייקרס היו רעים מאוד בחלקים גדולים של המשחק, עם סגירות הגנתיות נוראיות, שייצרו הרבה מאוד מצבי קליעה נוחים מאוד לקלעי הסלטיקס של השכילו להמיר אותם לנק'.
    אני יכול להבטיח שאם ריי אלן, האוס ופירס היו קולעים את כל השלשות הפנויות שהם זרקו, או לפחות את מרביתן כמו ביום רגיל, המשחק הזה היה נראה אחרת.
    מצד שני, זה היופי שבפלייאוף, בסדרה של 7 משחקים אתה לא יכול לצפות שלא יהיה לך משחק אחד רע מבחינת קליעה מבחוץ. אני לא מסכים עם מה שאומרים שריי אלן היה טוב גם במשחק הזה, גם הגנתית וגם התקפית הוא לא היה מרוכז לחלוטין, החטיא זריקות נוחות מאוד ומצב שני קצת שחרר את הרסן לקובי ברבע האחרון, למרות שעל כזה דבר אין הרבה מה להגיד, כי קובי משחרר את עצמו.
    שני השחקנים הגדולים של המשחק הזה היו כמובן פאו גאסול ופול פירס, כשהשניים שולטים לגמרי בקצב של הקבוצה שלהם, פאו סידר את הכל ההתקפות של הלייקרס בעזרת חושב מסירה וניהול משחק מדהים מתוך הצבע, וריבאונד התקפה אדיר.
    פירס היה גדול כהרגלו (הMVP של הסדרה הזאת לדעתי), ולא רק בגלל 38 הנק' שהוא קלע, אלא בגלל רגעים גדולים מאוד שלו ברע השני על מנת להחזיר את הסלטיקס למשחק אחרי פיגור של 19 נק', החזיר לבוסטון את הסיכויים לחזור למשחק.
    כל המשחק היה צמוד מאוד בגלל שני האנשים הנ"ל, פאו פשוט השאיר את הלייקרס במשחק בעזרת מהלכי הגנה גדולים, ופירס פשוט לא החטיא מהקו (16 מ19) מה שנתן הרבה נק' קלות לסלטיקס בלי להעביר את השעון שהיה נגד הסלטיקס בחלק גדול מהרבע הרביעי.
    אצל שתי הקבוצות ניראו סימני לחץ של משחק סוגר בסדרה, וראו את זה בהחטאות נוראיות ובחירת זריקות לא טובה בכלל.

אני חשוב שצריך לפתוח ועדה על מה קורה בראש של פיל ג'קסון, או לפחות מה קרה בכל חמשת המשחקים הראשונים, הקבוצה פשוט לא משחקת נכון. הוא לא מתאים את עצמו, ומשום מה הוא מכניס יותר מדי את הנזק וויצ'יץ' שחוץ מלזרוק לבנים על הסל ולהוות חור רציני בהגנה הוא לא עושה כלום.

המשחק שישי בבוסטון ייראה שונה לחלוטין לשתי הקבוצות, מה שבטוח הוא שיהיה מעניין.
    הנקודות שלי לניצחון של הלייקרס יהיו:
    * שיתוף של גאסול ביותר שלבים במשחק
    * לתת דגש על אודום בצבע, הסלטיקס מרבים לשחק עם החמישיה הנמוכה שלהם, מה שנותן לאודום להתבטא בצבע איך שהוא רוצה
    * להכניס את ראדמנוביץ' כאיום מבחוץ, הלייקרס מגיעים להרבה מאוד מצבים נוחים מחוץ לקשת בדד זון בזכות הדאבל אפ על קובי. שישכילו לנצל את זה.
    * לנצל יותר את שחקני הספסל, כי מכאן נבעו הנצחונות הקודמים של הסלטיקס, האפשרות של החמישיה השנייה שלהם לייצר נק' בניגוד לספסל שלהלייקרס שנראה חסר אונים ללא קובי \ גאסול.
    * קובי צריך לחזור לעצמו מבחינת קליעות מחצי מרחק, ואם לא, אז שיתחיל לפנות את המגרש וייפעל מצדדי המגרש, מה שיפנה את חבריו לשלשות או לחורים בצבע.
    * דרק פישר. אין הרבה מה להגיד על הבנאדם, מה שהוא עשה עבור הלייקרס אי אפשר לספר בכוכבית אחת, אבל הבנאדם צריך להתחיל לקחת על עצמו את הזריקות הגדולות כשקובי לא פוגע, לא יכול להיות שהוא לא יזרוק את השלשה המכריעה שתי דקות לסיום. זה לא יכול לקרות.

האמת שכבר עייפתי מלרשום אבל יש לי עוד כמה, אולי אני אוסיף מאוחר יותר.

בין שלישי לרביעי יהיה שמח בבוסטון, זה בטוח.
    Mutene@gmail.com
    תמיד זמין במקרה הצורך.
    מרץ 05 כבוד!

משתמש כבוד כוסון
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    57
    נקודות
    2,270

פני,אין לי מושג איך קוראים לך,אז זה יהיה נחמד אם תרשום..

אממ,אני חושב שאתה צודק בקשר לראדמנוביץ',וכל השאר כמובן..
    אבל בעיקר לגביו..
    פיל ג'קסון צריך להכניס אותו במקום החזירון הזה סאשה,כי זה לא מסוגל לעשות כלום,חוץ מלתפוס יום ולקלוע כמה שלשות..
    לעומתו ראדמנוביץ',סמול פורוורד בגובה של אודום,עם יכולה קליעה מבחוץ,וחדירה טובה יפתח את ההגנה ויאפשר חדירות לשחקנים הנמוכים שישחקו איתו..
    ג'קסון צריך להכניס יותר שחקני ספסל..
    ולרשום לעזאזל את מבנגה בטופס..לא שאני מזלזל חס וחלילה בטוריאף או משהו,אבל הוא עדיף על מיהם בהגנה,וגם בהתקפה..><'
    או במקום אירה ניובלה..
    צריך להכניס לקצב את טרבור אריזה גם..שנתן כמה התקפות טובות בסדרה הזאת..והביא כמובן נקודות..

משתמש משקיע
    שם פרטי
    שקד
    לייקים
    0
    נקודות
    60
    משפט מחץ
    Give Me The Strength To Accept The Things I Cannot Change

aj קוראים לו חן ושמע חן מסכים איתך לגמרי בקטיע של אודום שהם שיחקו עם פוזי בעמדה 4 זה פשוט צעק להכניס תכדור לאודום ומשום מה במשחק 4 זה לא קרה וכמובן פיל ג'קסון רדום כרגיל הבן אדם יושן לא יודע מזה דוק ריברס פשוט מנצח אותו בכל דבר אפילו בפסיכולוגיה שזה הצד החזק של פיל הוא לא מצליח להכניס לשחקנים שלו להילחם בהגנה לאורך זמן הם נלחמים לפרקים קצרים ואז חוזרים לאנמיות שלהם לא מבין את זה בכל מקרה
    הולך להיות משחק שביעי שבו בוןסטון תנצח לצערי...

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    2,083
    משפט מחץ

היי אני חן, פעם הייתי "מוכר" פה.
    לא מסכים איתך שקד, אני חשוב שאיך שזה נראה, זה ייגמר במשחק השישי בין 12 ל-15 הפרש.
    הבעיה עם ראדמנוביץ במשחק הזה הייתה שהוא קיבל את התוכנית בשלב די מוקדם במשחק (רבע שני אם אני לא טועה), פיל ג'קסון לא מת על הרעיון הזה של טכנית שניה, הוא שומר את השחקנים שלו למשחק השישי והשביעי.
    אריזה הוא שחקן בעייתי, הוא אולי אתלט גדול, אבל הוא התקפי בערך כמו טוני אלן המדובר.
    כריס מיהם לא זכור לי בתור שחקן כזה מחורבן, הוא יכול להוות מחסום בהגנה עבור גארנט, אם הוא ימשיך להיות חסר ביטחון בצבע.
    Mutene@gmail.com
    תמיד זמין במקרה הצורך.
    מרץ 05 כבוד!

משתמש משקיע
    שם פרטי
    שקד
    לייקים
    0
    נקודות
    60
    משפט מחץ

מיהם לא שיחק כל השנה לכן הוא חסר תועלת איפשר להשתמש בו רק בגמר רדמנוביץ עושה הרבה חורים בהגנה זה פשוט כואב לראות אותו שומר מה גם שהוא עושה הרבה פאולים ובהתקפה הוא כמו וויציץ חוץ משלשות אין לו הרבה דברים כל פעם שהוא חודר לסל יש איבוד כדור אני מדבר איתך על לפחות 6 מתוך 10 חדירות הוא מאבד כדור
    זאת פשוט העמדה הכי חלשה של אל איי

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    2,083
    משפט מחץ

אז במקרה כזה, צריך לנצל את אודום יותר, להעביר את קובי לעמדה 3, ולהשתמש בפארמר ופישר בצורה קבועה, או לוק וולטון שהוא שחקן מוכשר מאוד, אבל לא נראה שהוא מסתדר כל כך עם התקפת המשולש.
    Mutene@gmail.com
    תמיד זמין במקרה הצורך.
    מרץ 05 כבוד!

משתמש משקיע
    שם פרטי
    שקד
    לייקים
    0
    נקודות
    60
    משפט מחץ

שמע אני יגיד לך מה הבעיה חוץ מבראיינט אף אחד שם כמעט לא יכול לשמור על פירס וההגנה של הלייקרס זו לא ההגנה של בוסטון שהם יודעים לעשות עזרה כמו שצריך כמו שעושים על בראיינט בגלל זה פירס לא צריך לשמור עליו קבוע כי יש עזרה תמידית
    ובוסטון פשוט משחקים הרבה יותר אגרסיבי הלייקרס משחקים כמו כוסיות רוב הזמן ועדיין לא הבנתי למה מיהם עלה לשחק במקום טוריאף אני מעדיף את המלחמה של רודני על פני מיהם הרדום הזה

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    2,083
    משפט מחץ

מיהם יותר גבוהה, ויותר אופציה התקפית, מה שפיל בטח חשב הוא לנצל את יתרון הגובה שלו על בוסטון חסרת פרקינס, אנחנו בכלל לא דיברנו עד עכשיו על זה שלבוסטון אין אף שחקן פנים נורמלי חוץ מKG.
    טוריאף הוא בכלל לא אופציה בהתקפה, וגם בהגנה הוא לא יכול לעצור את גארנט בגלל הבדלי הגובה ביניהם, הוא יכול להיות 4 סביר אם גארנט על הספסל.
    פיג'יי בראון הוא שחקן הגנה מעולה, אבל הוא זקן כבר וגם מבחינה התקפית עדיף שלא להשתמש בו, דבר אחר הוא שהוא לא יכול להתאים את עצמו לשחק מול אודום, הוא פשוט יחטוף בראש. ליאון פאוו הוא האופציה הכי טובה בינתיים לדעתי, כשהוא משלב גודל וכוח עם יכולת ריבאונד טובה.
    אם נחזור ללייקרס לרגע, החסרון שלהם בגבוהים גורם הרבה בעיות, ביניהן השחיקה של גאסול והבעיות בריבאונד ההגנה כשגאסול בחוץ.
    היום נראה אם ג'קסון גם מקבל מעטפות מטלנסקי, או שהוא יתחיל להיות הפיל של פעם. כי היום זה המשחק המכריע באמת, זה כבר לא הסטייפלס, וזה כניסה לקהל שמאוד מאוד מאוד רוצה אליפות. באולם שבוסטון לא בדיוק הפסידה בו השנה.

נקווה שיהיה נחמד.
    אני לא בטוח שאני אכתוב סיקור, כי זה די מעיף, אבל יש מצב... נראה בלילה.
    Mutene@gmail.com
    תמיד זמין במקרה הצורך.
    מרץ 05 כבוד!

משתמש משקיע
    שם פרטי
    שקד
    לייקים
    0
    נקודות
    60
    משפט מחץ

עזוב חן כבר אין למי לכתוב סיקור זה לא כמו פעם חחחח שהיינו פה איזה 10 אנשים יושבים וקוראים הכל
    ושמע מיהם לא שיחק כל השנה אז עכשיו אתה מכניס אותו בשביל שיהיה אופציה בהתקפה? אני מעדיף שיכניס את ביינום עם הברך המנותחת שלו

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:42.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
נושאים: 2,512,847 | הודעות: 8,213,440 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect