זוכרים את החייל ההוא? אני לא זוכר את השם שלו
אבל אני זוכר את התמונות המזוויעות ההם שהערבים הראו איך הם זורקים אותו מהחלון ומנפצים לו את הגולגולת...
השאלה שלי היא
איך הוא הגיע לשם?! ואיפה הייתה היחידה שלו? או לפחות החוליה שלו?
זוכרים את החייל ההוא? אני לא זוכר את השם שלו
אבל אני זוכר את התמונות המזוויעות ההם שהערבים הראו איך הם זורקים אותו מהחלון ומנפצים לו את הגולגולת...
השאלה שלי היא
איך הוא הגיע לשם?! ואיפה הייתה היחידה שלו? או לפחות החוליה שלו?
נערך לאחרונה על ידי SlutFatma; 12-10-2008 בשעה 05:05.
קרא חוקי חתימות
|
|
זה ההוא באוטובוס?
למה אם אתה מדבר עליו אז הוא היה מחבל יהודי שהלך לרצוח ערבים והמשטרה תפסה אותו אבל ההמון הערבי פרץ תמחסום של המשטרה והרג אותו
קיצר תסביר על מה אתה מדבר למה זה המקרה היחיד שאני זוכר
יש את נתן זאדה,הבחור מהאוטובוס ויש את 2 החיילים שלקחו אותם לתחתנת המשטרה ומשם ביצעו בהם לינץ.
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
אני יודע על מה אתה מדבר, זה לא היה לפני שנתיים.
נערך לאחרונה על ידי Yuval; 12-07-2008 בשעה 19:01.
אם אתה מדבר על הלינץ' שעשו בשני חיילים בתחנת משטרה, שזרקו אותם מהחלון, ויש תתמונה של הערבי מרים ידים מגואלות בדם, אז זה קרה לפני שמונה שנים ברמאללה, ושני החיילים הגיעו לשם בטעות, הם היו אמורים להגיע למוצב ליד רמאללה או משהו בסגנון והם טעו בדרך, חיילים פלסטינים עצרו אותם ולקחו אותם לתחנת המשטרה ל"חקירה", ושם ביצעו בהם את הלינץ'
נערך לאחרונה על ידי YoRi; 12-07-2008 בשעה 19:29.
לא.. זה לא היה לפני שמונה שנים וזה לא היו שתי חיילים
זה היה חייל אחד
קרא חוקי חתימות
אם תמצא לינקים או משו תעלה פה סבבה?
אני חושב שהוא בכלל לא היה חייל..
הוא היה אזרח שנכנס לשם בטעות לא?
אם אתה מדבר על נתן זדה, אז זה משהו אחר לגמרי, זה קרה לפני שלוש שנים בערך,
הוא היה יהודי, מהימין הקיצוני, שעשה פיגוע באוטובוס בשפרעם ורצח 4 מוסלמים, הנוסעים באוטובוס תקפו אותו וביצעו בו לינץ'
אני מכיר את הנושא הזה לא מזמן חישפתי עליו דווקא..
קוראים לזה הלינץ' ברמאללה תחפש בגוגל..
שתי חיילים נכנסו אחד דקרו אותו למטה והשני העלו אותו למשטרה למעלה 8 שוטרים הכניסו לו מכות וכאילו ההמון נכנס לשמה והכניסו לו דקירות ועלות עד שהוא מת וזה זרקו אותו מהחלון וקפצו עליו עם תריסים וברזלים וזה שהתמונה שלו שידיו מגועלות בדם חוסל.. והוא החזיק את הלב שלו ודרך עליו..
וזה לפני 9 שנים
"הלינץ' ברמאללה הוא לינץ' שנעשה בשני חיילי מילואים ישראלים - יוסי אברהמי וואדים נורז'יץ - בידי המון פלסטיני ב-12 באוקטובר 2000, באחד האירועים בתחילת אינתיפאדת אל אקצה, שגרמו להסלמה קשה בעוינות בין שני הצדדים."
הסיפור:
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%...9C%D7%9C%D7%94
הסרט: http://www.remember.co.il/lynch/viol...ts100k.wmv.asx
אחי קוראים לבן זונה:עזיז צלאחה
והוא בן זונה מיזדיין בתחת הלוואי שירצחו את הכוס של האמא שלו!!!!!!!!!!!!!!!
אני מיתנדב ליהיות זה שישחוט אותו לגזרים קטנים כשהוא עדיין בחיים חתיכה אחר חתיכה ויחד איתו את כול משתפי הפעולה המזויינים האלו!!!!!!!!!!שימותו כולם כול הבני זונות ששיתפו פעולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!הנושא הזה מאוד רגיש לי מסיבה שאני לא מפרסם אותה!!!!יהיה זיכרם ברוך(לא מיצטער על הקללות היתי חייב לבטא את מה שאני מרגיש)!!!!!!!!!!!!!