היו לי כמה, חלק ניגרמו ביגללי, וחלק ניגרמו ביגלל טיפשות של אחרים,
אבל אני עייף מידי אחרי העבודה, ככה שאני אכתוב עליהם מאוחר יותר.
מה המיקרה הכי מסוכן שקרה לכם? שטפו...
היו לי כמה, חלק ניגרמו ביגללי, וחלק ניגרמו ביגלל טיפשות של אחרים,
אבל אני עייף מידי אחרי העבודה, ככה שאני אכתוב עליהם מאוחר יותר.
מה המיקרה הכי מסוכן שקרה לכם? שטפו...
Berlingo כי לפעמים... פשוט אין ברירה
|
|
נסעתי בנתיב הימני, חסמו לי אותו והייתי על 60 קמ"ש רציתי להחליף לשמאלי לעקוף והעדפתי להאט בגלל שהיה צר ומאחורי נסעה מאזדה 323 על 80 קמ"ש לפחות ובסופו של דבר נתתי גז וברחתי חחחח ( נהג חדש )
טוב, הינה כמה מהסיפורים שלי, (חלק סתם מצחיקים)
-במהלך אחד משיעורי הנהיגה בבוקר עמדתי ברמזור כשלידי עומד עוד נהג לומד,
וכמובן שעושים "פתיחות" חחחח מי פותח ראשון עם התחלפות הרמזור.
המורה שלי החזיק את כל הניירת שלו (הרבה ניירת) בתוך הדבר הזה שאפשר להוריד כדי לא להסתנוור מהשמש.
כשנתתי גז, ביגלל כל הכובד של הנייר, המגן שמש הזה נפל וכל הניירות נפלו על המורה. חחח
היה מצחיק בטירוף....
-גם, במהלך אחד מישעורי הנהיגה, המורה שלי מתעסק בכל מיני מסמכים, ואני נוהג לי באחת מהשכונות הפחות טובות שיש באשקלון, בערך על 40.
לפתע קפצו לי לכביש שני אתיופים קטים, הצלחתי לעצור בזמן, אבל המורה שלי אפילו לא הגיב 0_0
(היה שקוע במסמכים).
-משהו שחברים סיפרו לי,
אחד מחברים שלי התחיל לעשות שיעורי נהיגה לא מזמן,
ובשיעור הראשון נכבה לו האוטו, המורה אומר לו חח גם סבתא שלי יודעת לעשות ככה חחחח
-יום אחד, סביבות השעה חמש, בגלל מזג האוור הנחמד, החלטתי לשטוף את האוטו,
מילאתי דלי מים, לקחתי את כל הכלים הדרושים (נוזל לניקוי חלונות) ויצאתי לשטוף.
אחרי בערך 10 דקות, הבנתי שהייתי צריך לחכות לפחות עוד שעה, כי היה עדיין חם,
המים התייבשו מהר והשאירו סימנים מכוערים של נזילות והנוזל לניקוי חלונות התאדה מהר ברגע שפגע בחלון,
כך שגם על החלונות נשארו סימני שטיפה מכוערים.
עד עכשיו הכל בסדר, ירד קצת המצב רוח, אבל לא נורא, החלטתי לצאת לסיבוב קטן.
הדלקתי מזגן (כולם יודעים שלא מורידים חלונות ישר אחרי השטיפה ) והחלטתי שהפעם אני אנסע בלי מוזיקה.
הכל היה טוב עד שהגעתי לצומת שליד המכללה (באשקלון). עצרתי ברמזור ליד ניסאן לבנה (לא זוכר את הדגם)
היסתכלתי עליה וחשבתי לעצמי מממממ נהגת.
הרמזור התחלף לירוק ובגלל "התאוצה המהירה" של הברלינגו התקדמתי במקביל עם הניסאן (שני נתיבים לנסיעה ישר).
לפתע אני שם לב שהניסאן מתקרבת אלי במטרה לעבור לנתיב שלי, כאילו אני ביכלל לא שם (לא יודע איך אפשר לפספס ברלינגו אדומה).
צפירה העירה אותה משנת הצהריים, ובסוף קיבלתי מבט של "למה לעזזל אתה צופר".
טוב, האירוע העיר אותי גם וכעת עם קצת אנדרנלין אני ממשיך לכיוון הים.
משייט לי על 50 בהילוך רביעי בנתיב הימני, כדי לא להפריע לאף אחד.
מגיע למרינה ומהחנייה יוצא 4X4 שרוצה לפנות ימינה (לכיוון הנסיעה שלי) וכמובן נותן לי זכות קדימה,
החלטתי שביגלל שאני עוד יחסית רחוק ונוסע על מהירות יחסית נמוכה, כדי שהבחור לא יחכה שנה
(כי יכול ליהיות שהוא ממהר - לא כולם נוסעים בלי מטרה כמוני), אני יעבור לנתיב השמאלי, וכך הוא יוכל להשתלב לימני ולהמשיך בנסיעתו.
להפתעתי הוא ממשיך לעמוד, סבבה.
אני מגיע אליו ואז הוא מחליט לצאת, ולא לימני, ישר לשמאלי, לכיוון דלת הנוסע שלי.
צפירה, העברה לשלישי (כי הילוך רביעי בחמישים לא סוחב- למטרת שייוט) ועברתי אותו.
אחרי שכמות האנדרנלין ירדה קצת אחרי האירוע הקודם, עכשיו הרגשתי כמו אחרי קפיצת באנג'י.
הרמתי את הלב מהתחתונים ( ) והמשכתי לנסוע, הפעם כבר לכיוון הבית.
עברתי את חוף דלילה, ונוסע בעלייה לכיוון ברזילי (בית החולים).
בכיכר חותכת אותי סיטרואן ג'אמפי, מבלי אפילו להסתכל, לא נורא ממשיכים.
עכשיו, מי שגר באשקלון יודע שאם בכיכר פונים שמאלה (כמו שאני עשיתי) יש שם יציאה מהחנייה של היכל התרבות מימין.
אני רואה שיוצאת משם פורד פוקוס, ואני כבר ליד היציאה, ולאן מסתכל הבחור? קודם ימינה ואז שמאלה
ויוצא לאמצע הכביש - איפה שאני נוסע.
שוב, צפירה חזק על הבלם - חריקת צמיגים, רואה שאני לא אצליח ליבלום בזמן ויוריד לו את הפרונט.
עוזב את הברקס הגה שמאלה ימינה ועברתי אותו.
כמה שניות הייתי בשוק, לא נורא, העיקר הכל בסדר.
המשכתי הבייתה.
מסתכל על השעון, רק 18:10, יצאתי בעשרים לשש.
תוך חצי שעה הספקתי לקבל את מנת האנדרנלין השנתית שלי.
יש עוד כמה אבל אין לי כוח לכתוב...
ככה בערך עברה השנה הראשונה שלי לרשיון.
היום עמדנו באוטו פתאום טנדר ענקי נסע אחורה בלי להסתכל ומהר אמא שלי חתכה =|
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
[18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער
איזו חפירה!!!!
אני יוצא מהבית שלי לכיוון רמת השרון(אני בפיתוח).
בכביש לייד הכלביה שאין שם אף אחד תמיד סתם נסעתי מהר מאוד לכיף פתאום אני קולט את חברה שלי יוצאת הכלביה עם המכונית ומתחילה לשחק איתי עשינו תחרויות וכל מיני בלי לדבר אני מצמצתי מתאום אני קולט אותה ואת הכלב שלי בתוך המכונית שלי בשניה והכלב שלי היה אצלה במכונית קודם אז שאלתי אותה :"איפה האוטו שלך?" היא ענתה:"חחחח יא דביל אין לי מכונית נסענו באותה מכונית נתקעת בדלי כי נרדמת והלכתי למוסך וחזרתי" אתם קולטים נרדמתי במצע הנהיגה ונתקעתי בה!
אני ברמזור ויש לידי עוד אחד ולפני עוד אחד ושני הנתיבים ממשיכים ישר סבבה מתחלף הרמזור אני מתחיל לסוע אחרי מי שמולי פתאום דופק ברקס רצחני בשביל לדבר עם חבר שלו !@!@!! שהיינו במהירות של 50 בערך למזלי הנהג שהיה בצד שלי לא שם לב שהרמזור התחלף אז הוא היה מאחורה אז ישר נתתי גז וחתכתי לנתיב השמאלי וברחתי משם
בעיקרון עשיתי עד כה 2 תאונות:
אחת היתה ממש שטויות איזה דביל ניסה לעקוף אותי אבל כנראה היה שיכור, אז נכנס בי בצד עם הפגוש שלו.
ורק אחרי שהוא נתקע בי הוא נזכר לשים גז וברח.
יצאתי בנזק של 1400 שקל של פחחות+צבע.
מה שהכי היה מבאס בתקרית זה שרק קיבלנו את האוטו החדש יום וחצי לפני חח.
השניה היתה טיפה יותר רצינית, אבל גם לא מסוכנת.
נסעתי ביפו באיזה שכונה ליד הבית שלי, עכשיו השכונה הזאת מלאה ברחובות ממש קטנים שנראים ממש אותו דבר ואין שום שילוט שום שמות שום דבר כמעט אז טיפה הסתבכתי שם. בעיקרון אמורות להיות יציאות לשדרות ירושלים למי שמכיר אבל הם חסומות בגלל השיפוצים שנערכים בכביש.
בקיצור, נסעתי לי ובזמן שחיפשתי את השם של הרחוב שנסעתי בו פסחתי על תמרור עצור, נכנסתי לצומת וכנראה המכונית היחידה שהיתה בשכונה באותה שעה (3 בלילה בערך) נסעה. וישר בכיוון שלי.
בכל מקרה, היה נזק לגלגל האחורי, טמבון אחורה, כנף ימנית. כל עוד אין פגיעת שלדה שום דבר לא רלוונטי חוץ מעלייה בפרמייה של הביטוח.
בעיקרון הדבר הכי מסוכן שקרה לי זה שנסעתי דרך הים מתל אביב ליפו, ויש את החלק שממנו עולים לשעון כשהכביש מתפצל. בכל מקרה נסעתי שם בערך על 65-70 ופתאום איזה פז'ו 206 קפצה לי מרחוב אחר שמתחבר לשם, ואם לא הייתי שורף את הברקסים והגלגלים שלי בלחיצה מטורפת וגם טיפה מזל שהמכונית לידי הבינה מה קרה ועברה אותי כדי שיהיה לי מקום לברוח לנתיב הימני הייתי מעיף אותו לעזאזל. זה עוד היה עם האוטו הקודם, שזה גולף פלוס 2007, שזה במילים אחרות טנק עם גלגלים.
בעיקרון זה לא היה כל כך מסוכן בשבילי כי זה אמנם היה יכול להיות תאונה חזיתית, אבל הוא היה במכונית שעשויה מפח ואני בטנק.
נסעתי בכביש מהיר על 90 בערך והייתי צריך לצאת שם במחלף. אז הייתי צריך לעבור כמה נתיבים ימינה, ובדיוק יצאתי מסיבוב כזה (קיצור לפני תחנת דלק סיירים אם מישהו יודע על מה אני מדבר)
קיצור רציתי לעבור נתיבים ימינה ולא שמתי לב שיש פס רצוף (יענו אסור לי לעקוף)
אז אבא שלי צעק עליי לאן אני נוסע אז חזרתי לנתיב ובאותה שניה עפה לידי מכונית באיזה 110 חתכה אותי ככה ><".
ואממ עוד קטע די דפוק. יצאתי ברוורס לתוך הכביש ובאתי לעצור ולהחליף לדרייב. (ואני לוחץ חזק על הברקס) ובטעות לחצתי על הגז אז המכונית טסה אחורה, למזלי לא היה אף אחד שם.
שמתי דרייב התחלתי לסוע ולא הסתכלתי שמאלה (כי עוד הייתי בהלם ממה שעשיתי לפני שניה) ולא ראיתי שמכונית נסעה לידי כמעט נכנסתי בה X:
למזלי כמעט ><
Bring the Violence-
אני ואישתי חזרנו מאירוע מאוחר בלילה.
כביש דו-סיטרי, מולי מגיע נהג שסינוור לי ת'צורה.
הייתי על 90-100 קמ"ש בערך.
ירדתי קצת לשוליים ולמזלי הרע עמדה שם אבן ענקית.
עליתי עליה אבל הצלחתי להשתלט על הרכב.
למזלי הצמיג לא התפוצץ אבל נגרם נזק לפרונט והג'אנט התעקם.
למחרת הרכב נגרר למכון פרונטים, שם סידרו את הכל.
נגמר ממש בנס (ונזק של 400 ש"ח לא כולל גרירה).
עוד מיקרה שקרה לי לא מזמן,
נהגתי אחרי העבודה, (15 שעות..קשה)
אז בפנייה הצלחתי לגרד את המדרכה
היה רעש חזק ומיד עצרתי לבדוק את הנזק,
חשבתי הינה הלך לו הטמבון הקידמי (היה רעש רציני כזה.
מתברר רק עפה (ונסדקה) הטאסה ונצבע הגלגל באדום לבן,
תודה לאל
אין פגיעות משמעותיות.
אבל אצטרך לרכוש טאסות חדשות.
(לא מקוריות כמובן)
הידעתם? טאסות מקוריות של ברלינגו חדשה, עולות בסביבות 300-400 ש"ח!!!