כוס אמק הטסטרים האלה.
כבר נכשלתי שני טסטים על כאלה שטויות שיכולתי למנוע בגלל הלחץ המפגר הזה שלי.
טסט ראשון וואלה לא הייתה סיבה כל כך להיכשל, פשוט הייתה לי טסטרית אישה פחדנית אחושילינג.
הגעתי לצומת T והייתי צריך לפנות שמאלה.
וזה נמצא כזה בעליה, כאילו פונים שמאלה ועולים.
ולמעלה יש מעגל תנועה.
אז איזשהו רכב הגיע מהמעגל ורצה כאילו לרדת למטה לכיוון שלי ואני יצאתי
והיא נתנה לי ת'ברקס של החיים.
למרות ש-100% הייתי יכול לעבור את הצומת בבטיחות והיא סתם פחדנית אבולוע.
קיצר, נכשלתי בראשון ואז חיכיתי 3 שבועות לטסט שני.
וואלה בהתחלה היה נחמד, יצאתי ממשרד הרישוי בנהריה.
הטסטר לקח אותי בתוך העיר (ונהריה זאת עיר קשה לנהיגה, כולה מורכבת משורות וטורים מקבילים ככה שיש כל 20 מטר בערך צומת)
אבל וואלה את הטסט עשיתי טוב בתוך העיר.
נהגתי מצויין, עשיתי חניה נחמדה מאוד.
ואז הכל התחיל להשתבש.
הטסטר אמר לי לפנות ימינה ולהשתלב אל תוך הגעתון.
קיצר אני בא מאותת ימינה עומד על הנתיב הימני, מחכה שהרמזור יתחלף לירוק ושהמכוניות שלפניי ייסעו.
ואז כמו טמבל עם כל הלחץ שלי אני ממשיך לנסוע ישר. (מבחינת נהיגה זה בסדר כי הנתיב היה גם לנסיעה ימינה וגם ישר).
אבל מה במקום לצאת ימינה ולהשתלב בגעתון הכנסתי את עצמי למסלול שבסופו יש ת'צומת הכי קשה בעיר.
(והסטסטר המזדיין במקום להבין ולהתחשב לא לקח אותי בחזרה אל תוך הגעתון, הוא יכל כי היה אחרי הרמזור מעגל)
בקיצר, הגעתי לצומת הכי קשה.
וזה כביש דו סיטרי.
אבל מה אני ראיתי הרבה מכוניות לפני והייתה בהתחלה משאית ומאחורי המשאית הייתה איזה ואן גדול כזה שנראה כאילו הוא במסלול השמאלי.
אז וואלה למרות שעשיתי כבר ת'צומת הזאת דיי הרבה פעמים, נלחצתי כמו דפוק ושכחתי לגמרי שהכביש הוא דו סיטרי עם כיוון נסיעה אחד לכל כיוון, וכמו טמבל נכנסתי למסלול השני והטסטר השמוק דפק לי ברקס כאילו עוד שנייה אני הולך להיכנס באיזה בנאדם.
ואז הבן זונה מתחיל להסביר לי שזה כביש ככה וככה ובלה בלה בלה.. ואני יודע את החרא הזה פשוט הלחץ הרג אותי! היה בא לי להכניס לו מכות.
ואז כשהגעתי לצומת עצמה, כאילו זה היה תורי לפנות.
המזדיין בתחת הזה החליט שאני לא עושה ת'פנייה נכון והתחיל להתעסק לי עם ההגה, ואני בכח מנסה שהוא יעזוב אותו.
כאילו מה לעזאזל הוא נוגע לי בהגה, את הפניה עצמה עשיתי מעולה!
הטמבל הזה פשוט השתלט לי על המכונית ואת כל הפניה הוא עשה בעצמו!
וזה לא שאני עשיתי משהו לא בסדר!!!! (כאילו חוץ מהפניה לנתיב הנגדי שגם את זה תיקנתי). וואי!! היה בא לי פשוט לתת גז להאיץ ל200 קמ"ש ולדפוק ת'צד ימין של האוטו באיזה בניין או משהו.
עכשיו תבינו, כל זה קרה כי וואלה התבלבלתי ובהתחלה במקום לפנות ימינה המשכתי ישר! אבל הטסטר יכל יכל אחרי שהמשכתי ישר להגיד לי להסתובב במעגל ולחזור חזרה. אבל לא, הוא חייב להיות בן זונה!
אחרי זה וואלה היה דיי סיכוי שאני אעבור כי בכל זאתאת כל העיר נהגתי מצויין, אבל אז המורה שלי ב-17:00 אמר לי שנכשלתי.
וואי איזה עצבים טסט 2!
120 שקל אגרה מחורבנת ועוד 350 טסט!
700 שקל ו-240 שקל.
940 שקל על כלום!
עזבו את זה שהמרוה שלי יקרן במילא (90 שקל לשיעור, אבל תאכלס הוא מורה טוב)
וואי, אני בעצבים כולי, הייתי חייב לפרוק ולהגיד שטסטרים זה עם של חארות,
רודפי בצע מושחטים!!
וואלק טסט 3 אני אתייחס לטסטר שלי כמו אל פלוץ, לא מעניין אותי מי יישב לידי.
אני כבר מת לגמור ת'חרא הזה של השיעורי נהיגה.
בנתיים המורה שלי אמר שאני לא צריך שיעורי נגיעה כי אני נוהג מצויין, פשוט הבעיה שלי זה לחץ. וואלה הוא אמר שהוא ייסדר לי שוב פעם טסט משהו כמו עוד שבועיים-שלושה. אמרתי לכם מורה טוב, ומשיג טסטים מהר.
קיצר ח'ברה, סליחה על החפירה, פשוט הייתי חייב.
אה כן, ותיזהרו בכבישים XD.

ציטוט ההודעה