שמעו אני בלי בגרות .. בתכלס אם היתי עם בגרות לא הייתי דואג הייתי הולך לקרבי בעיניים עצומות .. אני חושב קצת קדימה לא יצא ממני כלום חח .. באיזה תפקיד אני יכול לשרת בצבא שאני אצא לאזרחות ואני אדע שיש לי מה לעשות עם עצמי ? =\
שמעו אני בלי בגרות .. בתכלס אם היתי עם בגרות לא הייתי דואג הייתי הולך לקרבי בעיניים עצומות .. אני חושב קצת קדימה לא יצא ממני כלום חח .. באיזה תפקיד אני יכול לשרת בצבא שאני אצא לאזרחות ואני אדע שיש לי מה לעשות עם עצמי ? =\
|
|
אם יש לך נתונים לך לממרם, אפילו מדס יכול להועיל![]()
אומר לך שאין לו בגרות אתה שולח אותו לממרם?
תנסה לצאת עם איזשהו מקצוע מהצבא, מדריך ירי מדריך צניחה... תלך לכיוון כזה.
ישי התותח
אתה יכול להיות מכונאי, זה יתן לך משהו לעתיד או כמו שזה מעליי אמר מדריך זה אחלה ג'וב, תשמע אם תהיהי חכם תשלים בגרות אחריי הצבא יש מספיק אנשים כמוך שעושים מהפך,צ תנסה גם אתה..
אגב להיות מדריך ירי זה לא ג'וב בכלל... אתה יכול להיות לוחם ואז לצאת לקורס ולהיות מדריך ירי, זה לא סותר אחד את השני.
אגב, אם חסרה לך רק בגרות אחת, הצבא יכול לתת לך להשלים אותה על חשבונו.
ישי התותח
אני ממליץ במצב שלך ללכת לקרבי.
והכי גבוהה שייש.
אני מכיר מישהו שלא הייתה לו בגרות והוא התגייס לשלדג, אחרי שהוא יצא הוא השלים בגרות מהצבא בחינם ועכשיו הוא לומד לתואר שני במנהל עסקים וכלכלה.
ואפשר לחתום קבע.
נו מה אתם שרוטים תהיו ריאלים בנאדם אומר לכם אין לו בגרות..
למה לא שלחת אותו?לטייס ? אולי תלפיות? מה נסגר איתכם...
תנסה להיכנס לטכני בחיל האוויר ..
מסלול קצונה יעודי בחיל חימוש..תיהיה קצין!וגם מקצוע!
יש כל מיני..
הייתי ממליץ לך להיכנס לאתר "שבוז" ולראות שם על כל התפקידים שקיימים בצ"הל תראה מה מתאים לך ומה לא
אף אחד פה לא באמת יודע יותר טוב ממך!
תתגייס לקרבי
אחרי זה תכוון למשטרה יס"מ וכולי... גם כבאי זה אפשרות
אין שום בעיה שתתגייס לקרבי אחרי הצבא אתה יכול :
א. להשלים על חשבון הצבא
ב. הצבא פותח לך פקדון שמשמש רק ללימודים / פתיחת עסק וכו'... אז אתה יכול להשתמש בו אם חסרה לך יותר מבגרות אחת
ואל תוותר על קרבי אם אתה יכול ורוצה. אני השתחררתי אחרי 14 חודשי שירות וקיבלתי 9500 שקל ללימודים. קרביים מקבלים יותר מג'ובניקים גם במענק וגם בפקדון (הפקדון הוא יותר גבוה מהמענק כי הוא לא כסף ביד אלא יותר קרן כזו שאתה משתמש בה לקידום העתיד שלך, מענק זה כסף שנכנס לך לחשבון אחרי 60 יום...)
בקיצור מעבר לקטע הזה שקרביים מקבלים ב300 שקלים יותר גם מקבלים מענק ופקדון משמעותית יותר גבוהים מג'ובניקים ולגבי הבגרות אז אני בטוח שיעזרו לך אם תבקש מספיק. הנהג שהיה לנו במסלול עשה את זה חודש לפני סיום השירות שלו.
וחוץ מזה שאתה יכול לעבוד באבטחה אח"כ זה גם מקצוע ועושים בו יותר כסף מבמוסך...
נערך לאחרונה על ידי MaTaN_O; 03-08-2008 בשעה 09:42.