תשמעו אני בן 17 גובה 1.74.. וואלה זה לו מספיק לי
מרגיש קטן אחושרמוטה בין אחברים שלי
אין דרך של איזה תרגילים או משהו לגרום לי לגבוהה? תודההה
תשמעו אני בן 17 גובה 1.74.. וואלה זה לו מספיק לי
מרגיש קטן אחושרמוטה בין אחברים שלי
אין דרך של איזה תרגילים או משהו לגרום לי לגבוהה? תודההה
|
|
מה אתה רציני אני בדיוק כמוך =\ אולי 2-3 ס"מ יותר ממך.. זה אחלה מה יש לך?
חבר'ה תפסיקו לבכות על מי שאתם....
שמע אני אומר תקשור חבל לרגליים ולידיים ושימשכו אותך משני הצדדים וככה זה יאריך אותך... מה אתה דפוק?
עדן..זה באמת עובד
אממ,אנונימי..
נראה לי יש ניתוח שיביא לך גובה,אבל זה 5 ס"מ אם אני לא טועה,
אולי אפילו פחות
אחי תראה מה שיגרום לך להיות גבוה זה ירקות
צאו מהסרט שיש ניתוח, הניתוח הזה הוא לאנשים שהם ממש ממש נמוכים, מפרקים להם תברכיים, שמים שם ברזלים במקום ועזבו שכל הרגל מעוותת אחרכך, קיצר אתה בגובה סבבה, לא סיימת תגדילה וזה מה יש...
אחי לא משנה שאתה נמוך הוא גבוה אחי תיהיה משאתה ולא נוראה עם אתה נמוך רזה שמן לא משנה
מה שאתה זה הכי חשוב.
איזה בולשיט
יש לך גובה מקסימילי שאתה יכול להגיע אליו, והוא נימצא בDNA
לא משנה מה תאכל מה תשתה ומה תריח, שום דבר לא ישנה את הDNA שלך, כלומר זה לא יעזור
נוו חלאס עם האשכולות המטומטמים האלה " הזין שלי קטן" , "אני נמוך וחלשלוש", "לא מרוצה מהגובה שלי "
מה אתם זונות? תסתפקו במה שיש אין מה לעשות בנוגע לזה.
שמישהו ינעל וידפוק איזה נעוץ בנוגע לזה, זה נראה לי שטותי לגמרי!.
רון צודק, הגובה המקסימלי שאנחנו יכולים להגיע אליו נמצא במטען ה DNA שלנו, ביום היווצרות הזיגוטה, כל המאפיינים החיצוניים והפנימיים שלנו נוצרים, ונטמעים בסליל ה DNA.
אני גם מטר 74-75, ואני לא בוכה, בעבר זה הציק לי, אבל זה תקופה, אתה בגובה ממוצע, ואתה יכול לראות שהמון אנשים פחות או יותר כמוך, אני מאמין שההרגשה הזאת תעבור לך, יש הרבה בגילך שהם נמוכים ממך אז תחשוב איך הם מרגישים, אם זה ממש מציק לך לך עם נעל גבוהה שתתן לך עוד 2-3 ס"מ, אבל מעבר לזה אין מה לעשות, תלמד לחיות עם זה ותמצא את הצד הטוב ביותר.
אחי אומרים שהבנים מפסיקים ליגבוה עד גיל 18 אז יש לך עוד שנה ליגבוה איזה 2-3 ס"מ
ואללה אחי אתה יכול לומר תודה ששאתה מטר 74 אני 1.65-67 אני בוכה ממש לא אין מה לעשות אני משלים עם זה וזהו אני לא יכול לעשות כלום לגבי זה ואני עוד חודשיים בן 18 עכשיו אני מתחף איתך תן לי את הגובה שלך חחחחחחח
וואלה לפי איך שזה נשמע הגובה שלך סבבה לגמרי ואתה רק לומר תודה שזה הגובה שלך ולא יותר נמוך
אם תטוס לחלל תגבה
אסטרונארטים שטסים לחלל גובהים לפעמים אפילו ב10 ס"מ כי אין לחץ על עמוד השדרה בגלל שאין כח כבידה
ראית פעם אסטרונארט נמוך?
מכון כושר
פיתוח שריר מגרה את העצמות
יידחוף את הגדילה שלך
אבל מה שתהיה כמה שנים אחרי יהיה 95 % אותו דבר![]()
אם זה גורם ך להרגיש טוב אני 1.72 3 ואני מביא יותר בנות מרוב האנשים פה ביחד אז...
סתם לפרוטוקול יום רביעי באוטובוס בדרך לבסיס טלפון מסטודנטית בת 24 אחרי זה ירדתי מאוטובוס טלפון מחיילת בת 19 (הסטודנטית יותר גבוהה ממני והחיילת טיפה יותר נמוכה)
ככה שזה שאני נמוך יחסית (אני בן 18 וחצי) לא נראה לי כזה קריטי נכון או לא (שאלה רטורית לטיפשים שבנינו)
נערך לאחרונה על ידי Xanax; 01-08-2008 בשעה 08:43.