בינתיים אני קונה אבקת חלבון שעולה 350, קפאין שעולה 100, ובתיכנון שלי לקנות פעם הבאה עם האבקת חלבון קריאטין וזה יעלה עוד 190 שקל
יוצא 640 שקל בחודש-חודשיים =-O
בינתיים אני קונה אבקת חלבון שעולה 350, קפאין שעולה 100, ובתיכנון שלי לקנות פעם הבאה עם האבקת חלבון קריאטין וזה יעלה עוד 190 שקל
יוצא 640 שקל בחודש-חודשיים =-O
|
|
לא יודע לא סופר תאמת כל פעם שאני צריך משהו אני קונה , אני גם לא משתמש בהרבה פורמולות וכל מינ שטויות שעולים מיליונים כי איזה קולמן או משהו בסיגנון מפגרםס אותם , אני הולך על דברים שאני יודע שעובדים ב100%.
אני משתמש ב :
שמן דגים
מולטיויטמין
א.חלבון
אפדרין
קפיאין
לפעמים יהומבין נקי HCL
וקריאטין מונו רגיל טהור
בזה גמרנו , כל פעם שנגמר לי משהו מזה אני קונה (חוץ מהיהומבין/אפדרין שזה רק בחיטוב)
אבקת חלבון הולך לי דלי פעם בחודשיים בערך [בחיטוב פעם 3-4] , ומולטיויטמין גם פעם בכמה חודשים , בקיצור אם נשלב הכל נראה לי יצא 250-300 שקל בחודש (כי אני קונה פעם בכמה חודשים אז חילקתי)
איירוולף מאיפה אתה קונה אבקת חלבון?
ישראלבודי, יותר זול לי מהמקום הזה שמשה נתן כי אני אוסף את זה ידנית ולא משלם על משלוח...
למה?
כי אני גם רוצה לקנות ולא ב600 שקל כמו מאיפה שהציעו לי![]()
או אווו הוא הולך להיכנס בך עכשיו, קרא נעוצים
plassimi קח http://israelbody.org/Index.asp?Cate...&ArticleID=984
תלך לחנות ותקנה, אם אתה גר ליד הרצליה או הוד השרון או לא זוכר איך קוראים לזה (הרצליה כמעט בטוח) שלח הודעה למשה ותבקש ממנו מספר לחנות שמוכרת ביותר זול
350 שקל (לחודש)
נערך לאחרונה על ידי gal_gal; 05-08-2008 בשעה 23:27.
משה אתה יותר טוב מאוד על מה אתה מדבר, אבל לדעתי להיות תלוי בהרבה חומרים וזה, זה לא ממש טוב... אני מסכים עם MuGi, עדיף שתאכל פירות ירקות וכל הזראת הזה.. וככה תהיה בריא
לדעתי מולטיויטמין זה לאנשים זקנים שאנסו אותם... ואין להם מספיק אוכל טוב או משהו כזה...
חח אבל מה אני באמת מבין אחרי הכל...