אדם נכנס לסופרמרקט, פנה למחלקת הירקות, וביקש מן הנער שעבד שם חצי ראש חסה.
הנער הסביר לו כי לא ניתן למכור חצי ראש חסה, אך מכיוון שהאיש התעקש, הלך לקופה הראשית כדי לדווח על כך למנהלת הסופרמרקט .
"יש פה איזה מפגר שמתעקש לקנות חצי ראש חסה" אמר הנער למנהלת, כשלפתע הבחין שהאיש הלך בעקבותיו, ועומד חצי מטר מאחוריו.
מייד הוסיף הנער: "והאיש הנחמד שעומד מאחורי הסכים ברוב טובו לקנות את החצי השני".
המנהלת חייכה, אישרה לנער למכור לאיש חצי ראש חסה, והוא הלך לדרכו.
בסוף היום קראה המנהלת לנער, שיבחה אותו על פיקחותו ועל התושייה שגילה, וסיפרה לו שהיא רואה בו מועמד לקידום משמעותי אם ימשיך כך.
"מאיפה אתה במקור?" – שאלה.
"מארגנטינה"- ענה.
"ולמה עזבת את ארגנטינה"?
"כי יש שם רק זונות ושחקני כדורגל"!
"באמת?" – אמרה בכעס – "אני מארגנטינה"!
"מה את אומרת" – ענה – "באיזו קבוצה שיחקת?".....
================================================== ===============================
צדיק אחד היה כל כך ישר וטוב שאלוהים החליט לגמול לו. נגלה אליו אלוהים ואמר לו: "על התנהגותך הטובה אני רוצה לגמול לך, יש לך משאלה אחת. בקש ואענה למשאלתך."
חשב הצדיק וחשב ואז אמר: "יש לי משפחה בברוקלין אבל אני מאד פוחד לטוס, אם תוכל לבנות לי כביש לניו -יורק אנהג כל הדרך ואזכה לראות את משפחתי".
חשב אלוהים וחשב ואמר לצדיק: לבנות כביש כל כך ארוך זה מאד מסובך, צריך גשרים ותמוכות וחיזוקים ללא סוף. אולי תבקש משהו אחר?
חשב הצדיק ואמר: "יש עוד דבר שהייתי מאד רוצה, להבין כיצד עובד המוח של האישה"
חשב אלוהים רגע ואמר לצדיק: "כמה מסלולים אתה רוצה בכביש שאבנה לך?"
================================================== =================================
סטודנט שזה עתה סיים לימודי מינהל עסקים נשאל בסיומו של ראיון קבלה לעבודה: "ולאיזה משכורת אתה מצפה?"
ענה הסטודנט: "בין חמישה-עשר לעשרים אלף שקל לחודש, תלוי בתנאים הנילווים."
שאל אותו המראיין: "מה דעתך על תנאים נילווים שכוללים ארבעים ימי חופשה בשנה, פיצויי פרישה מובטחים בשיעור % 300, ורכב צמוד מסוג מרצדס?"
הסטודנט המופתע אמר: "אתה בטח צוחק."
השיב המראיין: "נכון, אבל אתה התחלת..."
================================================== =================================
אוטובוס נוסעים יצא מהתחנה ואיש שמן אחד התחיל לרוץ אחריו כמו מטורף.
האיש, תוך כדי ריצתו, היה נופל על הרצפה מהמכנסיים שהחליקו לו כל הזמן, אך הוא כל פעם קם וממשיך לרוץ אחרי האוטובוס הדוהר.
את הנוסעים באוטובוס המחזה מאוד שעשע. ובחורה אחת אפילו פתחה את החלון וצעקה לו, "אדוני תפסיק לרוץ אתה הורג אותנו מצחוק!", והמשיכה לצחוק עליו יחד עם שאר הנוסעים.
האיש שהיה כבר חצי חנוק צעק לה בחזרה, "כולכם תמותו!! אני הנהג..."
שאלה: "כמה הומואים צריך כדי להחליף נורה?"
תשובה: "למה לשנות? למה להחליף?? למה לא לקבל אותה כמו שהיא???"
לא לבעלי לב חלש!!
פיראט אחד נכנס לפאב. הברמן המופתע פונה אליו: "היי, לא ראיתי אותך הרבה מאוד זמן, מה קורה איתך? אתה נראה על הפנים!".
עונה הפיראט: "מה זאת אומרת, אני מרגיש מצוין!".
מקשה ברמן: "כן, אז למה יש לך רגל מעץ? היו לך שתי רגליים חזקות ובריאות!".
מסביר הפיראט: "טוב, זה בגלל שהיה לנו קרב קשה בלב ים וכדור של תותח פגע לי ברגל ונאלצו לכרות לי אותה. אבל זה שטויות, אני מרגיש בסדר גמור!".
מוסיף ומקשה הברמן: "כן?! ומה פתאום יש לך קרס ביד? היו לך שתי ידיים חזקות ובריאות! מה קרה?".
שב ומסביר הפיראט: "אהה... זה בגלל שבאחד הקרבות נצמדנו לספינה אחרת וידי נתפסה בחבל העוגן ונאלצו לכרות לי אותה. אבל הכול בסדר, אני מרגיש מצוין!".
תמה הברמן: "כן, ומה עם הרטייה על העין? היו לך שתי עיניים בריאות, מה קרה?".
עונה הפיראט: "טוב, זה בגלל שיום אחד עמדתי על הסיפון ובדיוק כשהסתכלתי למעלה לשמיים, ציפור חרבנה לי בעין".
תוהה הברמן: "מה, אתה רוצה להגיד לי שמזה אין לך עין?".
ממלמל הפיראט: "לא, אבל עדיין לא הייתי רגיל לקרס...".
חבורה של בנות, יצאו לחופשה, והגיעו למלון חמישה כוכבים עם שלט עליו כתוב: "לנשים בלבד".
מכיוון שהן היו בלי החברים שלהן, הן החליטו להיכנס.
איש הקבלה, גבר מושך מאוד, הסביר להן איך זה עובד. "יש לנו חמש קומות... עלו למעלה, קומה אחרי קומה, וברגע שמצאתן מה שאתן מחפשות, אתן יכולות להישאר שם. זה קל להחליט, מכיוון שבכל קומה יש שלט שאומר מה יש בתוכה."
אז הן מתחילות לטפס, ובקומה הראשונה השלט אומר: "כל הגברים כאן מאהבים איומים, אבל הם רגישים וחמודים." הבנות צוחקות, ובלי התלבטות עולות לקומה הבאה.
השלט על הקומה השניה אומר: "כל הגברים כאן מאהבים נפלאים, אבל הם מתייחסים לנשים בצורה גרועה מאוד." זה לא היה מספיק טוב בשבילן.
אז הן עלו לקומה השלישית וקראו בשלט: "כל הגברים כאן מאהבים נפלאים, ורגישים לצרכים של נשים."
זה היה כבר טוב, אבל היו עוד שתי קומות, אז הן עלו לקומה הרביעית אל השלט שהיה ממש מושלם: "כל הגברים כאן נראים טוב, רגישים, מאהבים נפלאים, והם גם רווקים, עשירים, ואינם הומוסקסואלים."
הנשים היו מרוצות, אולם הן החליטו שכדאי להן קודם לבדוק את הקומה החמישית לפני שישארו ברביעית.
כשהן הגיעו לקומה החמישית, הן מצאו רק שלט שבו היה כתוב: "אין כאן גברים. הקומה הזאת נבנתה רק בשביל להוכיח שאין שום דרך לרצות אישה..."
בסגנון הגמד מהאשכול הקודם [IMG]http://www.***********/images/smilies2/tongue.gif[/IMG]
איזה אישה אחת נתקעה עם האוטו בדרך עכשיו כמו כל הישראלים כל הגברים עצרו לה רק בשביל סיבה אחת בקיצור היא ישבה וחיכתה ובנתים איזה 50 איש מטפלים לה באוטו ביחד הם הצליחו לתקן אוטו וחיכו לפרס שבשבילו הם עצרו האישה באה אליהם ואמרה תקשיבו אני לא יכולה לעשות את זה עם כולכם אז זה מה שנעשה אני יסע עם האוטו ואתם תרדפו אחרי מי שישאר אחרון אני יעשה את זה איתו טוב היא התחילה לנסוע מסתכל במראה ורואה את כל סוגי הגברים היה אחד שמן שלא הפסיק להזיע היה אחד ממש רזה שרץ ממש מהר ומאחוריו נכה בכיסא גלגלים שנוסע ממש מהר אחריה עברה 2 ק"מ 20 איש כבר עצרו ממשיכה לסוע יחד עם 30 איש ואותו אחד עם הכיסא גלגלים באטרף מסובב אותם ונוסע ממש מהר עושה 4 ק"מ ועוד 20 ירדו נשארו רק עשרה ובניהם הנכה עם הכסא גלגלים שלא מפסיק לסוע לאט לאט הם התחילו לפול לחמשה גברים לבסוף נשארו רק 3 הנכה הרזה והשמן פתאום השמן נפל ואחרי כמה דקות גם הרזה ונשאר הנכה האישה יצאה מהוטו הסתכלה עליו והייתה המוהמה כל הכבוד היא אמרה כנראה שאתה ממש רוצה את זה טוב אני מוכנה לעשות מה שאתה רוצה הוא אמר לה אני רוצה רק דבר אחד שתסבירי לי משהו מה? היא שאלה אותו
מי זה הבן זונה הזה שקשר אותי לאוטו שלך!!!!!
באוניברסיטה המורה אמר: "אם הציון שלכם יהיה משמונים ומעלה, אתם תעברו את הבחינה החשובה הזאת"
יהושע נבחן וקיבל 60.
שואל יהושע את המורה:
"אם אני מלקק את המרפק שלי, אתה מעלה לי את הציון ל-70?"
חושב המורה: "הוא לא יכול ללקק את המרפק שלו, זה בלתי אפשרי...."
עונה המורה ליהושע: "בסדר, תבוא מחר בבוקר ונראה..."
יהושע, כאמור מגיע בבוקר והמורה אומר: "נו, תראה"
יהושע לפתע מוציא את הלשון הפרה שהוא יאכל בצהריים ועובר על המרפק"
יהושע אומר: "אם אני נושך את האוזן שלי, אתה מעלה לי את הציון ל-80?"
חושב המורה: "זה בלתי אפשרי..."
עונה המורה: "טוב, מחר בבוקר תבוא ותראה לי"
למחרת בבוקר המורה אומר:"נו, יאללה"
לפתע יהושע מוציא את הקסטניטות מהכיס ונושך את אוזניו
יהושע אומר: אם אני אשתין עליך מיץ פטל את תעלה לי את הציון ל-100?
אומר המורה: "בסדר אבל עכשיו"
יהושע משתין עליו אך אינו יוצא מיץ פטל.
המורה אומר: "מה זה? זה לא מיץ פטל! זה פיפי חומצתי רגיל!
עונה יהושע השובב: "לא משנה, 80 מספיק לי..."
נחנך הקולנוע החדש ליד הכור האטומי!
ההקרנה עלינו, הקרינה עליכם!
================================================== ================================
ולסיום [IMG]http://www.***********/images/smilies2/smile.gif[/IMG],
הפנס של גולדה מאיר, אבל הפנס של יעקב אחימאיר
זרקו על שרון חזיז
נולד לזהבה בן
ראובן עתר לבג"צ
קיבלתי מליאור נרקיס
ירד על ארז טל
נקרא לעמוס שוב
פגע באהוד ברק
זרקו על יאיר לפיד
יורד לוואן דאם
נפל על דפנה דקל