אוקיי...
אחרי שהתדהמה ירדה קצת אפשר לסקר בצורה נורמאלית...
תמונה
תקציר
סרט ההמשך ללהיט הקומיקס של כריסטופר נולן "באטמן מתחיל". באטמן מתמודד מול אחד מהנבלים הגדולים בהיסטוריה, הג'וקר, המטיל אימה על גות'הם כולה. באטמן, ג'ים גורדון, התובע המחוזי החדש הארווי דנט, המשטרה ואף המאפיה מנסים לעצור את תעלוליו הרצחניים של הג'וקר.
מידע נוסף
שנת יציאה: 2008
במאי: כריסטופר נולן
שחקנים: כריסטיאן בייל, הית' לדג'ר, מייקל קיין, מגי ג'ילנהול, ארון אקהרט, גרי אולדמן.
ארץ: ארה"ב
דעה אישית
מדהים. פשוט ככה.
אני לא יכול לתאר את הסרט הזה בשום מילה אחרת ממדהים.
זה פשוט שלמות קלאסית. אני לא מאמין שאין פה מישהו שלא ראה, אז אתם מבינים על מה אני מדבר.
אין ספק שגם בסרט זה ישנם פגמים מגדול לקטן;
מגי ג'ילנהול עשתה תפקיד נורא כי היא שחקנית נוראית. היא הייתה אמורה להחליף את קייטי הולמס שהייתה יותר זוועתית מג'ילנהול, אבל זה לא משפר. מזל שרייצ'ל דוז מתה אחרת היינו רואים אותה עוד ועוד ועוד...
הסרט כולל יותר מדי חישובים משפטיים, מה שמשאיר אותך חושב כל הזמן על "מה לעזאזל הארווי אמר?" בעוד הג'וקר יורה באיזה שוטר.
בין הסרט לקומיקס אין תיאום בכלל! על עברו של דו-פרצוף אנחנו יודעים רק שהוא נקרא פעם הארווי דנט ושהוא היה התובע המחוזי. הג'וקר נפל לחבית חומצה וכך פניו התעוותו, לא בגלל צבעי מלחמה וצלקות. אין תיאום בכלל!!!
ולמרות כל הפגמים הללו, אנחנו עדיין ישבנו וראינו את הסרט כמו גדולים אחרי ציפייה ארוכת חודשים.
למה ציפינו כ"כ? בגלל הית' לדג'ר.
הית' לדג'ר משך את כל תשומת הלב מאז שהכריז שהוא הג'וקר הבא. והוא עשה תפקיד מסחרר ומדהים. והוא עוד מת לפני שראינו איך יצא! אז בכלל רצינו עוד יותר לראות את הסרט ולהעביר תשבוחות הלוך ושוב על המשחק המצויין שלו.
לסיכום:
האביר האפל סרט נהדר למרות פגמיו חסרי המשמעות, והוא מהנה ביותר לכל אחד...
תגיבו תקבלו עוד!

ציטוט ההודעה