האם ביום סיירות כדאי לי לתת את כל מה שיש לי 110% או שכדאי להראות שאני יכול לעשות את המשימות המוגדרות במינימום מאמץ אפשרי
(מדובר במיוחד על ריצות)
האם ביום סיירות כדאי לי לתת את כל מה שיש לי 110% או שכדאי להראות שאני יכול לעשות את המשימות המוגדרות במינימום מאמץ אפשרי
(מדובר במיוחד על ריצות)
|
|
תן את הכל בהכל אחי.. כמובן שעדיף לשמור קצת כוח אבל עדיין תנסה לתת הכל וכמה שפחות להתעייף [ למרות שזה לא הגיוני]
![]()
ממליץ לך לתת את הכל אבל קבל טיפ: אין טעם להיות ראשון בספריניטים אתה תתעייף מאוד מהר, תשתדל להיות באמצע כזה אבל כשצריך תתן את הכל, אני אישית חושב שלתת את הכל בהתחלה יגמור אותך בהמשך, אבל בהחלט תתן את המקסימום שלך, תךמד לאזן ולשמור כוח כי אתה צריך כל טיפה של כוח..הייתי ממליץ לך להיות באמצע ולקראת הסוף של הספרינטים לתת גז, שמור כוח בראור, תן 50-60 מרפקים 70 בטן 8- 2000 ואתה מסודר, תשתדל לשמור כוח ולתת אותו איפה שצריך,אל תשקיע כוח לחינם.
קרא חוקים אשכול הבא ינעל!
רק 60 מרפקים???
אני עוד הרבה הרבה לפני גיוס ואני עושה 60 בפחות מ2 דקות!!!
תהיה כמו שאתה.תנסה לשפר כושר גופני כמה חודשים לפני,לא שבוע לפני.הכי חשוב להיות אמין ולא לשקר.אל תשבר באמצע!!!בהצלחה
תעשה כמה שאתה רוצהף מצידי תעשה 2000, נותן לך טיפ לשמור כוח.. אם תעשה 60+ אתה עובר בקלילות.
אולי זה ישמע לכם קצת מטורף אבל אני ב 14 ואני חולם ליהיות בסיירת מטכ"ל בן דוד של אבא שלי ז"ל היה איש חשוב בצבא שבטוח כולכם מכירים והוא אמר שמה שצריך כדי ליהיות במטכ"ל זה במיוחד כוח רצון אז לכל אלא שמנסים עכשיו בהצלחה...
אם אתם לא מבינים למה אני כותב את זה... זה בגלל שאני צריך להגיד את זה למישהו כי אני שומר את זה בבטן ותודה לכל מי שהקשיב!!!
תן להם בראש, אתה צריך לעשות הכל כמו שצריך
אין פה 100 %, יש מישהו שיכול לתת 50 ולהצליח בגדול
זה תלוי בך
אחי תיתן את הכול בכל רגע נתון בגלל שאם במידה ואתה לןא תעבור אתה תוכל את את עצמך על זה שיכלת לעשות יותר ואולי לעבור... זה מה שקרה לי
יום סיירות זה ציונים של סדרי הגעה והצלחה במשימות נטו. בתחילת הספרינטים תהיה בסוף כי הם לא רושמים כלום.. רק שהם מתחילים לרשום תתחיל לתת את הכל.. לא 110% תתן 200% ממה שאתה יכול חשוב מאוד מאוד להיות ראשון-שני ברוב המשימות מכיוון שהציון הולך איתך לאחר מכן לגיבוש מטכ"ל, והציון שנתנו לך ביום סיירות הוא קובע מאוד אם תעבור את הגיבוש
זה לא נכון שלא ישקיע בהתחלה. שישקיע אבל לא מאה אחוז. אח"כ כשרואים שמוציאים פינקסים לתת 100000 אחוזים ברבאק. אני הייתי ראשון כמה סיבובים ואז הקאתי, הפסדתי נגלה אחת, הצטרפתי הייתי שלישי ואח"כ עוד פעם ראשון ... ואני לא אחד סוסון או משהו כזה... הכל בראש. תראה לאנשים שאתה התותח מבין החבורה שאיתך בצוות וזה יגרום להם "להיכנע" מנטלית. בגיבושים האלה צריך אסטרטגיה אין מה לעשות. ולפני שאתה מתחיל עם המשימות אז תחשוב קצת ואל תחפור סתם בור של מטר וחצי שאתה לא יכול להכנס אליו בכלל... ותלמד את רוחות השמיים זה יעזור לך. בהצלחה