בדיחות כללי
1)שני עצלנים עוצרים טרמפים, כעבור זמן מסוים אחד צופר להם ועוצר במרחק של 100 מטר מהם, אז אומר אחד מהם לשני : תראה איזה מניאק, הוא עצר לנו, איפה שאנחנו רוצים לרדת !
2) שני גמדים מגיעים לבית זונות ולקוחים זונות לשני חדרים צמודים, אחד מהם עושה סקס פעם אחת מתעייף ושוכב לישון, אבל לא הוא ולא הזונה שלו לא מצליחים להירדם כל הלילה בגלל שהם שומעים מהחדר השני : היי הופ ! היי הופ ! היי הופ ! ככה כל הלילה, בבוקר בא אחד מהם לשני ואמר לו, איזה תותח אתה, מה כל הלילה לא התעייפת מלעשות סקס ? אז השני ענה לו : איזה התעייפתי, לא הצלחתי להגיע למיטה !
3) בעל ואישה מחליטים לגוון ביחסי המין שלהם, נוסעים לפארק ועושים שם סקס, לפתע לחוסר מזלם מופיע שוטר במקום וקונס אותם בכסף, הבעל צריך לשלם 250 שקל והאישה 500, אז הבעל שגם ככה משלם בעבור אשתו, שואל את השוטר : אבל למה אני 250 והיא 750 ?! אז השוטר ענה לו : כי אצלה זה כבר הפעם השלישית השבוע !
4) בעל אחד רב עם אשתו ומתפתח וויכוח, במהלך הוויכוח הבעל צועק לה שהתחת נראה כמו מכונת כביסה, היא נעלבת שותקת והולכת לישון, בערב הוא מגיע למיטה חרמן ורוצה לעשות איתה סקס, הוא מלטף אותה ככה, ומנסה והוא אומר לה שהוא רוצה לעשות איתה סקס, אז היא עונה לו : מה אתה חושב שבשביל סמרטוט אחד אני יפעיל את מכונת הכביסה ?!
5) ערבי ורוסייה מתחתנים,לאחר החתונה פרץ ויכוח, הערבי רצה שתהיה לו חנות למכירת נעליים משלו, והרוסייה רצתה חנות ספרים, הרוסייה התעקשה על ספרים, מאחר שהייתה לה ספרייה בבית, הערבי בסוף בא לקראתה, הם פתחו חנות ביחד וקראו לה : אינעלבוק !





ציטוט ההודעה

