לדעתי זה דיון ענק!!
מה דעתכם הל בראש? או שכושר יכריע.
לדעתי זה דיון ענק!!
מה דעתכם הל בראש? או שכושר יכריע.
|
|
מניסיון כן הכל בראש, יש נקודה מסוימת שכולם נשברים שכושר הוא כבר לא פקטור שכולם עייפים ולא מסוגלים להמשיך לאלה שפחות בכושר זה קורה מהר יותר ולאלה שיותר בכושר זה קורה מעט מאוחר יותר אבל בסופו של דבר כולם מגיעים לנקודת שבירה הזאת ומשם והלאה הכל אבל הכל בראש.
סע בזהירות
לא יודע אם הכל בראש.. זה תלוי.. יש אנשים עם כושר טבעי שהרבה יותר קל להם, וזה עוזר מאוד, אבל בעיקרון כדי לשפר את הכושר ההתחלתי הכל בראש.. מי שמסוגל להתגבר על הכאב יצליח בסופו של דבר... מי שפורש באמצע כי קשה בחיים לא ישפר את הכושר
לא יודע..זה תלוי..כושר בהחלט יעזור לך להתבלט ולהופיע בפנקס של המגבשים יותר..
אני כבר מחכה שהאדם שיבוא "חבר שלי עשה 2000 ב30 דקות ועבר למטכל"..אלו הם אנשים מעטים..והרוב לפי מה שראיתי פורשים..
לי נראה, שהסיכויים שלך לבוא לגיבוש ללא כושר ולעבור הם אפסיים..כמובן יחלקו עליי אבל זו דעתי
אתה יודע מה, גם אם הכל בראש אין בן אדם שהוא לא בכושר ועם ה"ראש שלו" הוא יכול לשרוד כושר קרבי [לדעתי לפחות]. אז לדעתי כושר...
הכל בראש !
ברור שאם תבוא אחרי שהתאמנת ועם מסה של סוס, הרוב באים ככה ליום סיירות וזה, אבל בסופו של דבר יש לכולם תנקודת שבירה , שגם אם הכי התאמנת בעולם ואתה עושה 2000 ב4 דקות סתם דוגמא, עדיין תגיע לנקודה שבה תרצה לפרוש ומכאן זה הכל בראש...
בוא נגיד
חוסן מנטלי - 70 אחוז
כושר - 30 אחוז.
תשמע כושר עוזר בהחלט אבל השאר זה רק כמה אתה רוצה.
קח לדוגמא ספרינטים בעלייה, אחרי הפסרינט ה5, זה רק כמה אתה רוצה לעבור את הגיבוש/יום סיירות וכו'...
אם אין לך כושר זה אומר שאתה לא באמת רוצה להתקבל ואפילו לא טרחת להתאמן לקראת הגיבוש - לא תעבור
זה לא הכל בראש ומי מכם שאחרי הגיוס יהיה בקרבי יבין שכושר לא בא סתם ואם רוצים לרוץ בוחן סמל בזמן טוב אז אין מה לעשות צריך לעבוד על זה, כנ"ל לגבי בר אור וכאלה...
חייבים כושר בשביל להיות שפיצים אין מה לעשות.
בעצם..זה נשמע קל "הכל בראש" "ואני רק אדפוק ספרינט מתי שבא לי רק אם אני ארצה" קחו מצב של עלייה 36 בדיונה בספרינטים ללא הפסקה..אדם ללא כושר, שום ראש לא יעזור לו לעלות ת'דיונה..הוא פשוט יילך אותה..נכון הוא לא יישבר [אבל זה קל] החכמה היא לסיים א זה הכי טוב שאתה יכול-משמע, כושר.
נערך לאחרונה על ידי AnthRax; 15-09-2008 בשעה 21:56.
אנטרקס אתה צודק, אבל לדעתי בומבשאנקר נתן את התשובה:
לא התאמנת===>לא היית רציני סימן שאתה לא ממש רוצה את זה.
דרך אגב בן אדם שמעביר גיבושים למטכ"ל אמר לי את זה...