היי
אני רוצה לקנות גיטרה קלאסית ולהתחיל ללמוד לנגן. אבל אני לא יודעת איפה כדאי לקנות ומאיזו חברה.
מישהו יכול לעזור לי? אני רוצה לדעת מאיפה כדאי לקנות (אינטרנט או חנות כל נגינה), ואיזה סוג של גיטרה.
תודה![]()
היי
אני רוצה לקנות גיטרה קלאסית ולהתחיל ללמוד לנגן. אבל אני לא יודעת איפה כדאי לקנות ומאיזו חברה.
מישהו יכול לעזור לי? אני רוצה לדעת מאיפה כדאי לקנות (אינטרנט או חנות כל נגינה), ואיזה סוג של גיטרה.
תודה![]()
נערך לאחרונה על ידי My Musical Romance; 05-10-2008 בשעה 21:38.
|
|
מועבר לפורום כלי נגינה
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
לפי דעתי, קנה מונטנה, גיטרה ידועה למתחילים
אתה יכול לקנות מ-2 מקומות מומלצים
Kley zemer - כלי זמר
Art studio - ארט סטודיו
מקווה שעזרתי...
חרדל זאת בת ><
אני ההייתי ממליץ כמו חרדל על מונטנה...גשי לחנות כלי הנגינה הקרובה לביתך ו אם את בתל אביב אז לכלי זמר בדיזינגוף הם ממש אדיבים שם וייתנו לך כמה זמן שאת רוצה לבדוק לנסות ולנגן על הכלים(חוץ מהתופים)
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
אני לא מבין בגיטרות, אבל אני תומך בהצעה של מייקל..
תחפשי משהו פשוט להתחלה, כי יכול להיות שלא תאהבי לנגן בגיטרה ואחרי שנה תפרשי (קורה..)
אין טעם שתשקיעי יותר מדי בזה..
יש גיטרות ב500 שקל טובות למתחילים..
בהצלחה דרך אגב, אם את צריכה עזרה בלימודים את מוזמנת לבקש פה בפורום..
הם יותר לכיוון של לזיין במוח XD
תקני Valencia אני התחלתי ללמוד איתה ועכשיו אני כבר בחשמלית
יד שניה ב200 שקל, אל תשברי את הראש על זה.
תודה לכולם
אני חושבת שאני אקנה MONTANA CG-170 מכלי זמר.