F.E.A.R Perseus Mandate הנו משחק הרחבה ל F.E.A.R.
רובנו מכירים משחק זה כאחד ממשחקי הפעולה והמתח הטובים ביותר והמהנים ביותר שיצאו לשוק אי פעם , בין אם השחקן מתמקד במשימות לשחקן יחיד או במשחק רב משתתפים.
אך משחק זה הנחיל אכזבה גדולה , למי שפשוט אוהב לירות באנשים אחרים הייתי מציע ללכת על CALL OF DUTY 4 , הוא הרבה יותר מהנה מהמשחק הזה. העלילה של המשחק לא ממשיכה את העלילה של FEAR אלא בעצם הנה עלילה שנעה במקביל לעלילה הקודמת.
אז נכון , העלילה אמורה להיות שונה וכך גם הטקסטורות הגרפיקה והמשחקיות לא?
אז זהו , שלא.
הדבר היחיד השונה הוא שעתה יש לך קבוצת סוכנים חדשה שאין לך שום סיבה מיוחדת לדאוג לה , מפתחי המשחק כנראה חשבו שהשם שהמשחק הראשון יצר לעצמו יספיק להם וכנראה הם צדקו.
בעוד FEAR היה מפחיד ומצמרר , אני אישית מצאתי משחק זה מצחיק למדי.
טכניקות ההפחדה שבמשחק הן אותן טכניקות ישנות , היוצרים לא הבינו שהטכניקות הללו מפחידות כל עוד לא מתרגלים אליהן.
למרות כל זאת , קרבות הירי הם דבר מאוד כיפי במשחק מכיוון והאויבים שתפגשו יגיבו בדרכים שונות לכל צעד שלכם בקרב.
אך גם כאן צצה בעיה כאשר כל המקומות שבהם מתרחשים קרבות אלה דומים אחד לשני יותר מדי.
הדברים החדשים הכי בולטים במשחק הם:
נשקים חדשים ואויבים חדשים.
אך עדיין משהו בכל אחד משני הדברים הללו מזכיר מאוד את F.E.A.R.
הגרפיקה
במשחק זה בעלת איכות ירודה לעומת גרפיקות של משחקים חדשים כמו COD4 מכיוון שהיא משתמשת באותו מנוע בן שנתיים שבו השתמש המשחק הקודם בסדרה.
לסיכום
מי שממש מעריץ את המשחק הראשון צריך לקנות גם את השני כי הוא מאוד דומה , אך למי שמחפש משהו חדש ומעניין אין עניין במשחק זה.
אני אישית הרגשתי כאילו אני משחק את FEAR פעם אחר פעם, אותם משימות ואותן טכניקות.
חבל על השם הטוב של FEAR.
חושב שהוא מעניין ? תגיב (:

ציטוט ההודעה