הסבר קצר שנכתב תוך כדי שאני מסביר לשואל מהפורום מה עושים עם הכסף וכמה אפשר להרוויח עם התוכנית PTC - PAY TO CLICK.
במקרה ואתם רוצים לקחת לפורום אחר, אין לי בעיה שתיקחו, רק תיתנו קרדיט לי (Qing).
אז מה זה PTC?
יש אדם שרוצה לפרסם משהו, יש אותך שמקבל את הפרסומת, ויש את המתווך שמחבר בין שניכם וככה כולם מרוצים.
למה אתה מרוצה? כי פעם ראשונה שאתה מסתכל פרסומת ומקבל על זה כסף (1 סנט).
למה האדם שפירסם מרוצה? כי הוא פירסם במחיר ממש זול! הוא פירסם ל100 אנשים במשך 20 שניות ב2 דולר בלבד(משתנה לעיתים, תלוי מה האתר מציע.)
למה המתווך מרוצה? הוא קיבל חלק מהרווחים, הוא קיבל כניסה של מעל מיליון אנשים כל יום וזה אומר פרסום יקר וגם לא תמיד אתה מושך את הכסף אז הוא נשאר אצלו(הסבר בהמשך).
עכשיו אתה אומר "וואו קיבלתי סנט אחד בשביל 30 שניות, עכשיו אני עשיר", ומלגלג תוך כדי, אבל זה לא ככה! תזכור שיש עוד 99 אנשים כמוך, כל אחד מקבל סנט, אבל לאן הולך שאר הדולר? בעצם אם הופנת לאתר על ידי מישהו ונרשמת תחתיו (מעכשיו את מופנה) אז סנט הולך אליך וסנט נוסף(לא תמיד סנט, שוב, תלוי לפי השירות שהאתר מציע)הולך למי שהפנה אותך.
אז עכשיו אתה אומר מה אני אפנה לפה 1000 אנשים בתקווה שכל אחד ירשם, במקרה שכל אחד צופה ב10 פרסומות ביום, וככה אני אקבל 100 דולר ליום?! התשובה היא: לא.
אני עוד לא נתקלתי במישהו שצירף 1000 אנשים (אני ביינתים הצלחתי לצרף רק 17). אז איך אנשים משיגים 1000 מופנים? הם משלמים עליהם(או משכירים, שוב תלוי בשירות האתר) ולא הרבה. בהנחה שכל אתר מוכר מופנה בדולר אחד(הרוב זה ככה) את הדולר הזה אתה מחזיר לעצמך אחרי 10 יום שהמופנה שלך פעיל.
אך צריך לזכור - ישנם אתרי חדשים רבים שנפתחים ויש להם הצעות מלהיבות לא צריך לקפוץ עליהן ישר! ישנם אתרים שנסגרים אחרי חודש-חודשיים של פעילות. ודבר נוסף, לא תמיד המופנים פעילים. לפעמים צריך לחדש את המופנים(הכוונה להחליף, זה לא עולה הרבה כסף).
ותמיד כדאי לבדוק את הPAYOUT(מאיזה סכום אתה כבר יכול להוציא את הכסף) ישנם אנשים נלהבים שעובדים לא נכון(כלומר קשה) מגיעים ל7 דולר, למשל, בודקים מתי הם יכולים להוציא את הכסף, רואים 10 דולר. נמאס להם הם פורשים ה7 דולר נשארים אצל האדמין(בעל האתר\מתווך).