נאפולי - יובנטוס
:
נאפולי, אשר מדורגת במקום השישי פוגשת את יובנטוס אשר נמצאת במקום ה11 בלבד! 2 הקבוצות לא נראות טוב בתקופה האחרונה. יובנטוס הפסידה את משחקה האחרון בליגה לפאלרמו בתוצאה של 2:1, ואת שלושת משחקיה שלפני ההפסד היא סיימה בתיקו . בסך הכל יובנטוס נראת רע מאוד!היא מתדרדרת מכל משחק למרות שלקבוצה יש פוטנציאל וחומר שחקנים ענק! בנוסף על כך גם נאפולי לא נראת טוב, היא הפסידה את 2 משחקיה האחרונים ( 3:2 לגנואה ו 2:0 לבנפיקה בגביע אופ"א). אני מהמר על תיקו בין 2 הקבוצות כי הן לא נראות טוב בכלל, אמנם על הנייר יובה היא פייבוריטית אך קיימת אפשרות שהיא תשמור על חלק משחקניה לקראת המשחק הקרוב מול ריאל מדריד בליגת האלופות.
בופון- כבר נמאס לספוג!
מילאן - סמפדוריה
:
הקבוצה ממילאן ממוקמת במקום השמיני ופוגשת את סמפדוריה המאכזבת שנמצאת כרגע במקום ה17, מקום אחד מעל הקו האדום! אני חושב שלא מצפה למילאן משחק קשה במיוחד מול סמפדוריה, אבל מילאן ידוע בהפסדיה המפתיעים, ולכן אין לדעת מה יהיה במשחק. בקשר לסמפדוריה, אני חושב שהשבוע היא תרד לקו האדום לאחר המשחק מול מילאן. בנוסף על כך, משחקה הבא של מילאן יהיה רק ביום חמישי ולכן היא לא צריכה לשמור שחקנים לקראת המשחק הבא שלה בגביע אופ"א. הימור לשי: מילאן!
מילאן - ממשיכה להלחם!
רומא - אינטר
: (20:50)
בשנה שעברה, המפגש הזה היה משחק העונה, אינטר נגד רומא! גם השנה מצפה לנו מפגש ענק. אמנם אשתקד אינטר זכתה באליפות שלה בהפרש נקודה אחת בלבד מרומא, השנה אני לא מאמין שזה יחזור על עצמו. התקופה שרומא נמצאת בה כלל לא מובנת, בהתחלה היא פותחת את העונה עם ניצחונות, אחר כך מגיע צמד הפסדים, אחריהם תקופת התאוששות ושוב כמה תבוסות! אולי זה מסביר את זה שרומא נמצאת כרגע רק במקום ה14 בלבד, מנגד לאינטר שנמצאת במקום ה3 עם מספר נקודות זהה לזה של לאציו שנמצאת ראשונה . אינטר מנגד לרומא נמצאת בכושר יחסית טוב, היא ניצחה את המשחק האחרון שלה בתוצאה של 2:1 מול בולוניה ומגיעה בכושר יחסית טוב! אני מהמר על ניצחון של הקבוצה של מוריניו למרות שאסור להספיד את רומא, היא קבוצה מצוינת שמתפרקת לה משום מה. הימור שלי: אינטר.
אדריאנו - הוא חזר?
========================================
משחקים נוספים:
פיורנטינה - רג'ינה
קייבו - אטלנטה
קטאניה- פלרמו
בולוניה-לאציו
גנואה - סיינה
לצ'ה - אודינזה
טורינו - קליארי
========================================
הטבלה לפני המשחק: