ההיגיון הנשי
הרבה מכם שואלים את עצמכם , למה לעזאזל בנות נמשכות? למה יש פרחות שהולכות לערסים? ולמה יש בנות , שאומרות שהן בחיים לא יסתובבו עם ערסים , ואז פתאום יש להן חבר ערס?
אז הרי לכם התשובה,
בנות נמשכות למי שבמרכז.
לדוגמא בעולם החיות , למי הנקבה תעדיף ללכת ? התשובה היא למעשה , וזה די ברור , למנהיג השבט , זה שיש לזיווג איתו יותר סיכויי הצלחה.
עכשיו בואו נעביר את זה לעולם שלנו , לעולם של בני האדם , פעם בתקופה הפרה היסטורית , עם מי בחורה הייתה מעדיפה להיזדווג? האם זה יהיה עם מישהו שיש לו מחלות ? ברור שלא , האם זה יהיה עם מישהו שהוא קטן וחלש? כנראה שלא , אז עם מי הן היו מזדווגות? הן היו מזדווגות עם האנשים שיש לצאצאים עמם יותר סיכויי הישרדות , לדוגמא כאשר הייתה באה חיית טרף , שהגבר הזה יוכל להגן על הצאצאים שלהם .
בואו נעביר את זה לעולם שלנו.
למה בנות נמשכות יותר? לבנים שיש להם כוח , בנים שהם מעליהם , בנים אמיצים , שהביישנות היא התכונה החלשה אצלהם.
עכשיו אתם שואלים את עצמכם , אבל לעזאזל , איך אני הופך לבן אדם כזה?!
אוקיי , זה לא כזה קשה , פשוט מעכשיו , אתם הולכים להיות הבן אדם הזה , ע"י זה שאתם אלה שלוקחים שליטה בשיחות , כשיש לדוגמא שיחה כלשהי עם כמה חבר'ה , אתם אלה שמדברים , כשמישהו מנסה לקחת מכם את השליטה , אתם לא נותנים לו , כשיש בנות , למעשה אתם פשוט צריך להיות אותו הדבר , אותו הדבר עם חברים שלכם , אל תשתנו , כמו שרשמתי בטיפ* [שמתי לב לתיקון] הראשון, תהיו עצמכם , אבל עדיין תהיו אלה ששולטים בשיחה.
בואו אני אתן לכם דוגמא , מחיי היומיום שלכם , איך הערסים מתנהגים ? מזלזלים בבנות , מראים שיש להם ערך גבוה , מדברים , מראים שהם לא מתביישים , ואם תשימו לב , למי רוב הבנות נמשכות? [וגם אלה שלא , למעשה כן] לערסים.
אם תשימו לב מה התכונה השולטת ביותר אצל הערסים , תראו זה שיש להם ערך גבוה , אני לא מבקש מכם להיות ערסים , חלילה , אני מבקש מכם ללמוד את הדברים החיוניים לכם מ"הערסים" .
אם משהו כאן לא מובן תשאלו , בכיף אני אשנה.
קרדיט למשתמש buaron

ציטוט ההודעה

"
גשם של עופרת יצוקה.