כותרת...אני אישית חושב שלא צריך לתת שיעורים או עבודות לחופש כי אז זה ממשיך את האוירה של בצפר, אבל מנגד לזה אח"כ טיפה קשה לחזור לשגרה אך עדיין אני מעדיף שלא יתנו שיעורים, מה איתכם?
כן
לא
כותרת...אני אישית חושב שלא צריך לתת שיעורים או עבודות לחופש כי אז זה ממשיך את האוירה של בצפר, אבל מנגד לזה אח"כ טיפה קשה לחזור לשגרה אך עדיין אני מעדיף שלא יתנו שיעורים, מה איתכם?
|
|
אני לא מאמין שיש פה מישהו שיגיד כן, זה ממש מעצבן.
אין מלעשות , לא יודע למה קראו לזה בכלל "חופש" , אבל הש"ב הם סבירים לא הפציצו וגם לא נתנו קצת , ממש פורסים הכל לכל החופש , או למי שיש תחת יושב יום או יומים מסיים הכל ומה שנשאר הוא חופשי .
אצלנו יש מורים/מורות מתחשבים/ות בנו , כאילו זה חופש אז הם אומרים אין עבודות , אין ש"ב , אבל למשל במקצועות שכן צריך נותנים למשל: פיזיקה , מתמטיקה,אנגלית,ביולוגיה, גאוגראפיה , פה ושם יש עוד , אבל זה באמת זה מעצבן , הרוב דוחים את זה ליומים/יום האחרונים של החופש והם בלחץ , כאילו אם לא יתנו נשכח ? , מה שהכי מעצבן זה שאומרים שצריך לנצל את החופש , נכון צריך לנצל דברים כיפים עם משפחה חברים או לבד אנערף , אבל לא לימודים גם בחופש זה גם משגע תבנאדם .
השיעורים שנתנו לנו לחופש זה דברים שהיינו צריכים לעשות בכל מקרה השנה מתישהו פשוט הודיעו לנו על זה לפני החופש שנעשה קצת בחופש ולא ניתקע עם זה בלימודים שיש הרבה לחץ. בקיצור זה היה ממש נחמדד.=]]]
"האומץ האמיתי טמון ביכולת לחיות למען הדבר שמאמינים בו ולסבול למענו..."
כריסטופר פאוליני![]()
דוגרי זה לא שווה.
אחד עושה כולם מעתיקים.
כאילו שהמורה לא יודעת :|