זה השלב של המקדש של מדוזה
יש לי מפלצת על 4 עם שלושה ראשים בצבע כחול שבלעה איזה חייל שידו בחוץ..
איזה אפשר להרוג אותה?? היא לא רוצה למות!! לידי יש גם מתג כזה שמוציא מהכיר כדור אש- מה לעשות איתו?
תודה לעוזרים!!
זה השלב של המקדש של מדוזה
יש לי מפלצת על 4 עם שלושה ראשים בצבע כחול שבלעה איזה חייל שידו בחוץ..
איזה אפשר להרוג אותה?? היא לא רוצה למות!! לידי יש גם מתג כזה שמוציא מהכיר כדור אש- מה לעשות איתו?
תודה לעוזרים!!
|
|
לא.. אני מתכוון לאחד הרבה יותר קטן..
עריכה:
גם לא הקישור השני אחי.. זאת מדוזה
אני התכוונתי להוא http://www.youtube.com/watch?v=UfmsE...eature=related
נערך לאחרונה על ידי flashy boy; 25-10-2008 בשעה 18:58.
נו הנה בתוך הסרט הזה יש את הדרך להרוג אותו חחח.. סתכל שם איך הוא הורג אותו ותעשה כמו שהוא עושה. הוא גם מסביר.
תשמע אין דרך מיוחדת אתה פשוט צריך להילחם רגיל או שתנסה לפצוע אותו בעזרת החיצים עד שהוא יגיע למצב שבו הוא בולע את היד של החייל ואז אתה ממשיך להילחם בו עד שיש מעליו סימן של עיגול ואז אתה מוציא ממנו את היד ומהיד לוקח את המגן ואז אתה מפעיל את הידית שתגרום לפסל לירוק עליך אש ובעזרת המגן אתה מחזיר אל הפסל את האש (זה הכח של המגן) ויוצא משם
חח אבל הבעיה שהוא פשוט לא מתעייף.. אני מתפלל לסימן העיגול אבל אין..
תשמע אני לא מבטיח שזה יעזור אבל תנסה לירות עליו את כל החצים שיש לך זה יתן לך יתרון קל ואז תמיד תשמור ממנו מרחק תתן לו שני מכות עם הלהבים ותתרחק ממנו ככה תמיד ושאתה רואה אותו עוצר במקום תתרחק ממנו מהר כי אז הוא עומד לירוק עליך כדורי אש הוא ירק משהו כמו שלושה או ארבעה ואז בזמן שהוא יורק אותם תנצל את הזמן הזה בשביל סתם לתת מכות באוויר ואז שיש לך כוח בלהבים תנסה לכוון אליו את המכה הכי חזקה זה גם משהו שיכול לעזור ואם גם זה לא עוזר אז תנסה את מה שהוא עשה http://www.youtube.com/watch?v=g0H6X...eature=related ואם גם זה לא עוזר תנסה להוריד רמת קושי אחרי שאתה נפסל כמה פעמים המשחק ישאל אותך לבד אם אתה רוצה להוריד רמת קושי רק זה יכול לעזור אם אתה לא מצליח לנצח אותו אחרי הרבה נסיונות
נערך לאחרונה על ידי ליחי; 26-10-2008 בשעה 11:37.
אתה צריך להילחם עד שאפילו היד שלך כמעט נופלת מהמקום תנסה להרוג אותה ואז תלחץ עיגול ואז זה כבר יוציא את היד מהפה שלה הרגע עברתי את הבוס הזה
Jozep Pep Guardiola
2008-2012