קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 10-12-2005, 12:11
  2. שאלה בשביל ידידה...
    על ידי H3LL^C@bR4 בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 30-11-2005, 21:13
  3. יזיזה \ ידידה...
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 30-11-2005, 01:18
  4. ידידה...
    על ידי OmeR בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 15-11-2005, 21:43
  5. ידידה שלי התאבדה פעם II והפעם מתה.
    על ידי -עדי- בפורום דיבורים
    תגובות: 34
    הודעה אחרונה: 28-09-2005, 20:33
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 30

[עזרונת]ידידה

משתמש כבוד האוואטר של Toxicity
    שם פרטי
    נבו
    לייקים
    38
    נקודות
    220
    משפט מחץ
    I know nothing except the fact of my ignorance.

ברירת מחדל [עזרונת]ידידה

לא צריך את האנונימי, אין במה להתבייש.

טוב אני אקצר, לא צריך לשבור ת'ראש.
    קרה מקרה עם ידידה טובה שלי, לא מקרה קיצוני.. התנשקנו וטיפה מעבר לזה, ממש טיפה.
    היא ידידה שאני מכיר אותה מכיתה ח', אף פעם לא הסתכלתי עליה בצורה אחרת מאשר "הידידה הכי טובה", היא בגילי, היא אקסית של חבר שלי (כן אני יודע, לחבר שלי לא ממש איכפת ממנה כך שאני לא יודע איך הוא היה מקבל את זה), והיה מה שהיה.
    אחרי חצי שעה שהתמזמזנו לנו הייתי צריך ללכת, לשנינו היה מוזר המצב שהגענו אליו, בקושי דיברנו.. וכשדיברנו על זה, הכל היה שקט ויבש שכזה.

אני לא יודע מה אני רוצה מכל זה, אבל אני חושב שאני מוכן לנסות.
    היום היא דיברה איתי בטלפון והיא אמרה שהיא לא רוצה להרוס את הידידות שלנו, וזה נכון, זו אחלה ידידות וחבל חבל שאם לא ילך בינינו אז הכל יהרס.
    מצד שני, הרגשתי נוח איתה, עם כל המוזרות שבדבר זה נראה הדבר הנכון לעשות.
    בנוסף, זה נראה שהיא רצתה גם מעבר לידידות באותו הרגע כך שהכל מסתבך לי עוד יותר.
    אני לא יודע אפילו איך להגיד לה שאני רוצה לנסות מעבר לידידות, שהיא עם הדעה של "אני לא רוצה להרוס את הידידות שלנו", עצות? Anyone?
    נערך לאחרונה על ידי Toxicity; 02-11-2008 בשעה 00:30.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של Dave Grohl
    לייקים
    0
    נקודות
    1,211

ציטוט נכתב במקור על ידי Toxicity צפיה בהודעה
    לא צריך את האנונימי, אין במה להתבייש.

טוב אני אקצר, לא צריך לשבור ת'ראש.
    קרה מקרה עם ידידה טובה שלי, לא מקרה קיצוני.. התנשקנו וטיפה מעבר לזה, ממש טיפה.
    היא ידידה שאני מכיר אותה מכיתה ח', אף פעם לא הסתכלתי עליה בצורה אחרת מאשר "הידידה הכי טובה", היא בגילי, היא אקסית של חבר שלי (כן אני יודע, לחבר שלי לא ממש איכפת ממנה כך שאני לא יודע איך הוא היה מקבל את זה), והיה מה שהיה.
    אחרי חצי שעה שהתמזמזנו לנו הייתי צריך ללכת, לשנינו היה מוזר המצב שהגענו אליו, בקושי דיברנו.. וכשדיברנו על זה, הכל היה שקט ויבש שכזה.

אני לא יודע מה אני רוצה מכל זה, אבל אני חושב שאני מוכן לנסות.
    היום היא דיברה איתי בטלפון והיא אמרה שהיא לא רוצה להרוס את הידידות שלנו, וזה נכון, זו אחלה ידידות וחבל חבל שאם לא ילך בינינו אז הכל יהרס.
    מצד שני, הרגשתי נוח איתה, עם כל המוזרות שבדבר זה נראה הדבר הנכון לעשות.
    בנוסף, זה נראה שהיא רצתה גם מעבר לידידות באותו הרגע כך שהכל מסתבך לי עוד יותר.
    אני לא יודע אפילו איך להגיד לה שאני רוצה לנסות מעבר לידידות, שהיא עם הדעה של "אני לא רוצה להרוס את הידידות שלנו", עצות? Anyone?
    תאמת, מתוך הנסיון שלי החברה הנוכחית שלי הייתה הידידה הכי טובה שלי שנה בערך.. ותאמת שזה מרגיש ממש נוח להיות עם בנאדם כזה בקשר כי תאכלס אתה מכיר אותה והיא מכירה אותך, וזה נותן לכם סוג של חופשיות, לתת לקשר להיות קליל וזורם.
    בקשר למה יקרה אם תפרדו.. טוב על זה אני לא חושב שאפשר להגיד משהו, פשוט תצטרך להסתמך על המזל, ותאכלס לקחת סיכונים זה אחד הפריווילגיות של החיים, לך על זה
    Bring the Violence-

שם פרטי
    נבו
    לייקים
    38
    נקודות
    220
    משפט מחץ

ללכת על זה זה מאוד נחמד, אבל היא לא רוצה, אני מבין אותה.. היא לא רוצה להרוס את הידידות, לטענתה היא מעדיפה אותי כידיד טוב, מאשר מישהו יותר רציני, וזה מהסיבה שאני מהידידים היותר טובים שלה ושלהיות חבר שלה זה בכלל לא אופציה. איזה סיבוך |:

לא מבין מה הרעיון בלצטט את זה שפתח את האשכול :\

קיצר נבו שמע... לדעתי אחרי המקרה הזה אם תנסו להמשיך להיות ידידים טובים זה פשוט יהיה לכם מוזר.
    סביר להניח ששניכם תרגישו כל פעם שאתם אולי רוצים קצת יותר ושהיה לכם כיף ואולי כדאי לנסות.
    אני אפילו מאמין שבפעם הבאה שתיפגשו אתם שוב תיפלו לנשיקה...

בקיצור, כמו שהבחור מעלי אמר, לפעמים צריך לקחת סיכונים בחיים.
    אני אישית לא מאמין בידידות אז אני הייתי אומר לך ללכת על זה בעיניים עצומות אבל בלי קשר לזה לדעתי כדאי לך ללכת על זה.

עכשיו אם היא הבעייתית אז קודם כל דבר איתה, תגיד לה שאתה חושב שכן כדאי לנסות מעבר לזה וזה סוג של סיכון אבל אתה חושב שצריך לקחת את הסיכון הזה.
    תאכלס אתה צריך להבין וגם היא שאם ילך לכם טוב ביחד אז זה יכול להיות קשר מצויין... עם מישהי שאתה כבר מכיר טוב וזה יכול לצאת בנזונה.

אם לא ילך ככה ואתה בכל זאת רוצה אז תתחיל במשחקים

ישי התותח

שם פרטי
    נבו
    לייקים
    38
    נקודות
    220
    משפט מחץ

><
    הגעתי למסקנה שאני בעצמי לא יודע אפילו מה אני רוצה, עם נטייה קלה ל.. רוצה משהו איתה.
    אני לא רוצה להגיד לה שאני כן רוצה לנסות למרות הסיכון כי אז יבוא מצב שהיא עלולה להגיד לי "אני לא רוצה.. מוזר לי להיות עם ידיד שאני מכירה אותו מלא זמן" מה שיגמר בדחייה ואז יהיה הרבה יותר גרוע כידידים, שקרה מה שקרה ועוד שרציתי יותר מזה,היא דחתה אותי.

מה שהיה לי איתה זה היה בבית שלה, על המיטה, מתחת לשמיכה. אני לא חושב שדבר כזה יקרה שוב... כי לבוא אליה הביתה זה יהיה חסר תאקט כמו שאתם מתארים לעצמכם, ובחוץ? No way.

משתמש משקיע
    לייקים
    7
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    our day begin when yours is about to end

קודם כל אני חייב להגיד הדיבור שלך נראה כזה כאילו אתה אדם בוגר בן איזה 25 או משהו
    שמע מה שאני רוצה להגיד לך שבתאכלס אני חברה שלי כבר כמעט שנתיים ביחד ונהיינו ביחד אחרי שהיינו ים זמן ידידים וזה הולך טוב וכמו שצריך בלי עין הרע אז אני אומר תנסה אין לך מה להפסיד והידידות לא תלך לשום מקום כי כבר עברתם אותה
    נערך לאחרונה על ידי grass; 02-11-2008 בשעה 01:05.

שם פרטי
    נבו
    לייקים
    38
    נקודות
    220
    משפט מחץ

אני בטוח שיש מקרים שידיד הופך לחבר.

אני רוצה להוסיף עוד פיסת מידע, מאז ומתמיד הידידה הצהירה בפני שהיא לא נמשכת אליי, ולי זה אף פעם לא הפריע, לא שזה היה אמור.
    עם זאת, אין לי מושג מה גרם לה לזרום איתי באותו הקטע.. יכול להיות שהיא באמת לא נמשכת אליי ומשהו דחף אותה לעשות מה שעשינו..

זה נורא מבלבל, ואני אפילו לא יכול לדבר איתה על זה כי מבחינתה סגרנו את הנושא ואנחנו "חוזרים להיות ידידים".

משתמש כבוד האוואטר של Puma
    לייקים
    3
    נקודות
    317
    משפט מחץ
    לחץ כאן.

אני חושב שאתה יכול לא להיות חבר שלה, אבל אתה יכול לעסוק איתה בכל התמזמזות חופשי, ולהתנשק ולשכב.

זאת הדרך הטובה ביותר.
    כי בכל מקרה אם יהיה איזה ריב, אז חבל!

פשוט תביא לה קצת עוד זמן, אולי היא אפילו תשנה את הדעה שלה.
    אני מקווה שתצליח בסוף. בהצלחה אחי!.

והנה יוטם שוב תפס תפוזה על המירק אז:

«23:08:18» «Guest765» יש פה גיי ?
    «23:08:21» «@y0tam» אני

יוטם ^ אל תגיד לי יותר שאתה לא הומו, עכשיו כולם יודעים מי אתה .

צריכים עזרה?, לא מבינים משהו?, תפנו אלי בפרטי.

משתמש משקיע האוואטר של VodkanonStop
    שם פרטי
    אבישי
    לייקים
    0
    נקודות
    45
    משפט מחץ
    אף אחד לא Mת בתול החיים דפקו את כולם

בלי לפגוע אחי!

כל בת שאומרת שהיא לא רוצה להרוס את הידידות שלכם... חרטאא..! היא לא רוצה וזהו

אבל זה לא מונע ממך לנשות לראות לך שכן שווה לה! תראה שאתה מושך ותנשה כמה שיותר לעשות שהיא תמשך אליך ולא רק אתה אליה!!!

אם תחכה כמו טמבל לא יצא לך כלום אז קדימה... תראה לה שזה אמיתי!

אבל לא כמו מפגר להיות פדופיל! לאט.. קח תזמן תראה לה!

עזוב נבו זה לא עסק ככה... קודם תחליט מה אתה רוצה אחרי זה תעבוד על להשיג אותה.

הכי קל מבחינתך יהיה להגיד טוב אני ישאר ידיד שלה... אם זה מה שאתה רוצה אז שיהיה בכיף.

ישי התותח

שם פרטי
    נבו
    לייקים
    38
    נקודות
    220
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי A.C.K צפיה בהודעה
    עזוב נבו זה לא עסק ככה... קודם תחליט מה אתה רוצה אחרי זה תעבוד על להשיג אותה.

הכי קל מבחינתך יהיה להגיד טוב אני ישאר ידיד שלה... אם זה מה שאתה רוצה אז שיהיה בכיף.
    אבי, תדמיין שאתה מתנשק עם ידידה שאתה מכיר רוב חייך, זה פשוט לא נקלט.
    אני לא יכול פשוט להגיד לעצמי "אני אחזור להיות ידיד שלה" אחרי מה שקרה.
    אני לא מפסיק לחשוב על זה, וזה לא בגלל שאני אוהב אותה, דלוק עליה, באמת שכלום, אני לא מרגיש אליה שום דבר חוץ מזה שאני אולי נמשך אליה.
    מה אני רוצה.. אני רוצה שהעניין לא יישכח ושזה לא ידוכא וינטש בצד כאילו דבר לא קרה.
    מצידי לזרום עם זה.

לכל החבר'ה הנחמדים שכאן, תעשו לי טובה ואל תדברו איתי על יזיזות, אני לא יכול לשכב איתה ולעשות איתה דברים ללא מחוייבות, זו לא מישהי שאני סתם זין עליה, היא יקרה לי נורא, היא גם אקסית של חבר שלי כך שלזיין אותה בשעות הפנאי יהיה הכי לא במקום.

אשמח לעוד עצות חבר'ה, אני שמח שאני יכול לשפוך פה את החרא הזה כי אני כבר 3 ימים שומר בבטן את זה.

משתמש כבוד האוואטר של vicon
    שם פרטי
    גבריאל
    לייקים
    27
    נקודות
    169
    משפט מחץ
    Why So Serious?

נבו, אחויה, קח עצה ממני:
    לא תמיד נפרדים לרעה...
    לפעמים זה רק מחזק את הקשר חברות...
    עזוב שטויות, אם היא לא ילדה קטנה היא תהיה חברה שלך והכל יהיה טוב ויפה ביניכם,
    אם היא ילדה קטנה היא פוחדת מכל המצב הזה...
    תרגיע אותה ומקסימום תחזור על מה שהיה שוב ותוכיח לה שאתה השולט

משתמש כבוד האוואטר של Dave Grohl
    לייקים
    0
    נקודות
    1,211

ציטוט נכתב במקור על ידי Toxicity צפיה בהודעה
    ללכת על זה זה מאוד נחמד, אבל היא לא רוצה, אני מבין אותה.. היא לא רוצה להרוס את הידידות, לטענתה היא מעדיפה אותי כידיד טוב, מאשר מישהו יותר רציני, וזה מהסיבה שאני מהידידים היותר טובים שלה ושלהיות חבר שלה זה בכלל לא אופציה. איזה סיבוך |:
    אתה מבין שכל מה שאאמרת עכשיו = בלה בלה בלה בלה נכון?
    זה עוד כל מיני תירוצים נשיים בשביל שאתה תבוא ותוכיח לה שאתה כן מוכן לעמוד בזה וכן להכנס לקשר איתה ולא להיות נמושה, ואני מניח שאם התמזמזתם חצי שעה זה לא היה סתם או איזה נשיקה שהיא ממש הרגישה שזה היה טעות.
    אל תפחד לפתוח את הפה שלך ולמרוח אותה טיפה במילים, לפני שהיא ידידה טובה שלך היא אישה, היא מחפשת שתבוא ותגיד את המילים הנכונות, יותר מזה זה פשוט החלטה שלך אם אתה באמת רוצה ללכת על זה או לא
    נערך לאחרונה על ידי Dave Grohl; 02-11-2008 בשעה 17:58.
    Bring the Violence-

משתמש משקיע האוואטר של solco
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    בכבוד תתכבד ובכבוד תכבד

תקשיב אחי... קודם כל אם זאת אקסית של חבר שלך. זה חוק אסור לצאת עם אקסיות של חברים ( גם אם הוא אמר לך בעצמו אין בעיה צא איתה.. ) כי זה אחר כך פוגע בחברות שלכם בין אם תבדיל בכך או לא, זה חוק מרפי
    אבל אם אתה חושב שנוח לך איתה... ואתה מרגיש שלה נוח איתך.. אז תגיד לחבר שלך שבינך לבינה זה לא דבר חד פעמי ושזה דבר רציני ושנוח לך איתה ואם הוא חבר אמיתי.. הוא יפרגן לך בכל מקרה , בהצלחה

שם פרטי
    נבו
    לייקים
    38
    נקודות
    220
    משפט מחץ

אני יודע שיש את עניין החבר הטוב, אבל אני בטוח שהוא יבין אותי.
    אני חושב שהיא מתחילה לחשוב שזה היה טעות, היא מתקשרת אליי 30 פעם ביום, ושואלת אותי למה שאני לא אשכח את זה ונעבור הלאה, זה נראה שהיא באמת עברה הלאה ואין טעם לנסות משהו בכלל.

אני רוצה שתבינו משהו כולם, דחייה מידידה טובה זה ממש נורא, זה גרוע, זה על הפנים. אני לא חושב שיש לי אומץ (ותמיד יש לי אומץ), לבוא אליה ולהגיד לה "למה שלא ננסה", כי עזבו את האכזבה של הדחייה.. זה בקטנה, לא אז לא.. אבל מה היחס שישאר לנו אחרי זה? ממש כלום, כי דברים כאלה אי אפשר לשכוח.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:10.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,570 | הודעות: 8,174,157 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect