מישהו עבר פה? אני מתגייס עוד שבוע וחצי ורוצה לנסות להגיע לגדס"ר..
אם יש פה מישהו שכתב משהו על הגיבוש או שיודע, אשמח לקבל מידע.
מישהו עבר פה? אני מתגייס עוד שבוע וחצי ורוצה לנסות להגיע לגדס"ר..
אם יש פה מישהו שכתב משהו על הגיבוש או שיודע, אשמח לקבל מידע.
|
|
אני הייתי בו זה היה הגיבוש הכי קשה שעברתי (מטכ"ל+שלדג וגיבושון שלדג)
הרבה מאוד זחילות, לספור כל הזמן את הזמן, יחסית מעט שקי חול, ספרינטים ברמה סבירה ואלונקות לא הרבה.
לגדס"ר אתה לא תגיע כי זה בדואים אבל ליחס"ר נראה לי התכוונת ולשם הגיבוש מייעד...
ובאמת שהכל עניין של רצון. אל תהיה צבוע, תהיה מי שאתה ותחשוב שזה כולה כמה ימים ונגמר...
אל תהיה שוקיסט תעשה דברים עם הגדלת ראש ועל הצד הטוב ביותר וזהו...
ויעופו הרבה אנשים אחי זה לא גיבוש קל אני אמרתי כבר ושזה לא ישבור אותך תראה לעצמך מה אתה שווה ותהנה מהסבל רק ככה אפשר לשרוד את זה...
בהצלחה
תודה,
יש עוד מישהו שהיה ויכול לתת לי עוד מידע?
רוצה את העצה הכי טובה שאתה יכול לקבל?
אל תנסה לגלות מה יהיה לך שם, תבוא בראש פתוח ותגיד מה שיתנו לי אני אוכל,
המגבלות היחידות הן המיגבלות שאתה מציב לעצמך בראש, הכל אפשרי תן מעצמך טיפה יותר ממאה אחוז ואתה מסודר, תנסה לחשוב על זה שעוד קצת ונגמר תמיד תזכור את זה, לא נורא עוד קצת עוד טיפה וזה נגמר, הכל בראש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תקשיב למתן יש לו הרבה ניסיון בחור טוב.
נערך לאחרונה על ידי Yeahi; 04-11-2008 בשעה 18:29.
Yeahi יא בחור טובכדאי לדעת בכללי מה יהיה בשביל לדעת למה לצפות וזה מחזק את הבטחון אבל לא לחפור אחי (פותח האשכול) כי כל גיבוש שונה וכל צוות שעובר את זה נופל על מדריך עם שריטה אחרת אז זה לא מדע מדויק אלא חוויה לחיים. תלך תהנה תבלה ותחזור תגיד לנו איך היה
ומקסימום לא הצלחת תאמין לי שזה לא נורא יש בגבעתי אחלה אנשים ואני מאוד נהנתי בגדוד שקד. ואל תלך לרותם כי הם כוסיות ואל תלך לצבר כי הם ערבים
קיצר לא יחטיו"ת אז שקד אחי...
![]()
חחח תותח אחי.
בגלל שכל גיבוש זה משהו אחר, אגב אתה ממש צודק לכל מדריך יש את השריטה שלו, אתה לא יכול לדעת מה יהיה בדיוק אבל אל תחפור קיצר קרא תתגובה של מתן ושנן אותהותתאמן, אם לא התאמנת - סימן שאתה לא רציני באמת. ככה אמר מדריך בגיבוש שלי.
נערך לאחרונה על ידי Yeahi; 04-11-2008 בשעה 19:20.
תודה חבר'ה עזרתם לי, לא ידעתי גם מה הולך עם הגדודים ובאמת גדוד שקד נשמע הכי בסדר..
תודה!
בכיף אחיאה ותעשה את הגיבוש עם תחתונים שאתה יודע שלא יעשו לך שפשפות וגרביים טובות!
כל השאר חרא במיץ![]()
MaTaN_O עשית גיבוש של מטכ"ל+שלדג וגיבושון שלדג? אם אפשר לדעת איך היה על מה אתה חושב שנפלת מה קרה לשאר האנשים ואיך החיות הרעות נראו.??? איך התקוננת וכו'..
לגבי השאלה אני מכיר מישהו הכרתי אתמול שהיה בוחן בגיבושים אני זוכר שהוא אמר לי גבעתי שאלתי אותו על הגיבוש ואיך לעבור אותו קשה וכל השאר הוא אמר לי כושר גם עם יש זה יעזור בהתחלה אבל אחרי היום הראשון רק הראש עובד הוא אמר שקורעים שם ורוצים לשבור מי שממש רוצה ולא נשבר מנטלית יעבור הוא אמר שאחרי שקרעו אותך ביום הראשון ממש קריעה ואתה יושן עם אותה חולצה מגעילה בלילה של אותו יום ... עם זה לא שובר אותך אתה תעבור הכושר לא ממש משפיע אבל אתה יודע חיב שיהיה לך לפחות כושר...!!!
אם יש גן עדן, ככה זה נראה. אם יש גיהנום, ככה זה מרגיש
שמע אחי מי שעובר בגיבושים האלה זה לא אנשים שמגיעים לשמיים... אנשים נורמליים לגמרי 1.75 משקל ממוצע ועם ראש טוב.
את גיבוש מטכ"ל+שלדג עשיתי רק איזה יום וחצי כי בדיוק נהרג בחור בגיבוש שייטת וניתנה הוראה להקפיא את כל הגיבושים אז הספקתי רק עד יום שני בצהריים וביום שלישי "הדיחו" אותי...
ככה שבמטכ"ל לא יודע על מה נפלתי אבל בשלדג הייתי יותר מדי כנה איתם... שאלו למי קשה חשבתי כולם ירימו יד בסוף יצאתי הפארש היחיד והוציאו אותי מההרמה של הבול עץ אתה מבין... לא חשבתי שיוציאו אותי. וחוץ מזה אז לא ליקקתי להם את התחת נגיד היינו על המתח מי נשאר אחרון ופעם אחת הצלחתי להישאר אחרון שאלו אותי מה השתנה בפעם הזו אמרתי להם כלום פשוט נשארתי אותו זמן שהייתי נשאר מקודם כל השאר פשוט פרשו לפניי והם רצו לשמוע שהחלטתי שאני נשאר אחרון ולא משנה מה וכל מיני חארטות כאלה... ועברו רק איזה 4 מתוך מאה חמישים שסיימו ככה שמחפשים על כל דבר קטן.
מבחינת הכנות אז הייתי מתאמן פעמיים בשבוע בכושר קרבי ועוד איזה אימון שניים לבד בדיונות עובד על ספרינטים...
ביחטיו"ת זה כבר סיפור אחר כי אין לך את כל החיפוש של הקטנות וזה הם מחפשים מי משקיע ומי לא אין חפירת בורות וכל מיני דברים מפגרים שלך תבין מה הם מחפשים בזה... המדריכים אהבו אותי ניסו לשכנע אותי להשאר אבל אמרתי להם איזה חצי יום לפני הסוף שלא מתאים לי ושהחבר'ה שם לא תורמים מעצמם בשביל אחרים ושאם חלק מהם יעברו אין לי מה לחפש שם כי הייתי נאיבי חשבתי שכולם אמורים לתת מעצמם גם לאחרים... אז הלכתי לגדודים במחשבה שיהיה לי יותר מה לתרום שם בתור מפקד.. קיצר אחרי החפירה הזו אם יש לך עדיין שאלות יש פרטי![]()
מממ
רק עוד דבר שיש לי להגיד לך...הגיבוש שלך יהיה רק עוד חודש וחצי בערך...אתה תתחלק לגדודים ורק אז תעשה גיבוש...ואל תשכח מהדבר הכי חשוב..יכול להיות שתסיים כמו גדול אבל עדיין לא תעבור...אל תתבאס יותר מידי...
אור זה ממש לא נכון הגיבוש הוא לפני החלוקה לגדודים. יש דבר שנקרא טרום טירונות שאולי לזה אתה מתכוון שאתה כאילו בגדוד אבל אתה משוייך לחטיבה לא לגדוד ורק אחרי הגיבוש אומרים מי באיזה גדוד
רגע מתן איפה אתה משרת עכשיו?
אני משוחרר בגלל פציעה שהורידה לי פרופיל ל24